Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pipita flop, čovek ušo i stoji, gleda kako Luka trči. Varane bravo, ovo ostalo ne treba ni spominjati.
Jap.Drži odbranu protiv Barce i to odbranu gdje nije nijedan standardni igrač,Arbeloa jeste standardan ali razlika je ogromna kada igra na neprirodnoj poziciji.Da ne spominjem koliko je Carvalho smiješan ili Essien koji ostavlja rupe iza sebe i ne zna se zonski postavljat.LenBias je napisao/la:mozes ti govorit sta hoces, trenutno varane nije nas najbolji stoperLBJ MVP je napisao/la:Ja kažem neki dan Varane naš najbolji štoper i smijala mi se ona 2 stručnjaka![]()
Luka ponovo neupotrebljiv na terenu,kad on igra osjećam da imamo igrača manje.
Btw zanimljivo je koliko bolje igramo s Pipitom u ekipiza nekoliko godina ce biti kao i jedan od najboljih u svijetu (mozda i najbolji, ko zna) ali trenutno to nije
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
dzaba, opet nije trenutno najbolji stoper reala dok je vjerovatno najperspektivniji na svijetuLBJ MVP je napisao/la:Jap.Drži odbranu protiv Barce i to odbranu gdje nije nijedan standardni igrač,Arbeloa jeste standardan ali razlika je ogromna kada igra na neprirodnoj poziciji.Da ne spominjem koliko je Carvalho smiješan ili Essien koji ostavlja rupe iza sebe i ne zna se zonski postavljat.LenBias je napisao/la:mozes ti govorit sta hoces, trenutno varane nije nas najbolji stoperLBJ MVP je napisao/la:Ja kažem neki dan Varane naš najbolji štoper i smijala mi se ona 2 stručnjaka![]()
Luka ponovo neupotrebljiv na terenu,kad on igra osjećam da imamo igrača manje.
Btw zanimljivo je koliko bolje igramo s Pipitom u ekipiza nekoliko godina ce biti kao i jedan od najboljih u svijetu (mozda i najbolji, ko zna) ali trenutno to nije
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sad da krenemo sa vasom pricom nakon svake tekme.
Arbeloa, Alonso i Essien.
Od te 3 jedan je morao dobiti crveni.
Dalje, Messi izlazi 1na1 i pomocnik svira offside.
Zatim Alves izlazi 1na1, opet offside.
Nesto mi to ne spominjete.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dobar Varane pravo, bolji stoper od Pepea sigurno !...nedostajao vam je Ramos
naravno , ko vam je kriv sto ne kupujete sudije , perez to začas potplati i rahat i on i mi .M4kaveli je napisao/la:Sad da krenemo sa vasom pricom nakon svake tekme.
U utakmicama poput ove gdje ima dosta taktickog nadmudrivanje i upotrebe "mozga"
Varane > Pepe
a u drugim gdje mozes pustit zivotinju aka Pepe-a da pokazuje svoje fizikalije , i gdje moze istrcati do protivnicke polovice da presjece loptu onda da
al protiv barcelone te inercije ne smije biti
kakvu je podrsku imao puno bolje odigrat od ovog nije mogao
mozda i marca konacno pogodi najboljeg igraca Reala u utakmici
Varane > Pepe
a u drugim gdje mozes pustit zivotinju aka Pepe-a da pokazuje svoje fizikalije , i gdje moze istrcati do protivnicke polovice da presjece loptu onda da
al protiv barcelone te inercije ne smije biti
kakvu je podrsku imao puno bolje odigrat od ovog nije mogao
mozda i marca konacno pogodi najboljeg igraca Reala u utakmici
los upis.M4kaveli je napisao/la:Sad da krenemo sa vasom pricom nakon svake tekme.
kvalitetan upis.ripper je napisao/la:Dobar Varane pravo, bolji stoper od Pepea sigurno !...nedostajao vam je Ramos
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nemoj mi sad te price.geoxx je napisao/la:naravno , ko vam je kriv sto ne kupujete sudije , perez to začas potplati i rahat i on i mi .M4kaveli je napisao/la:Sad da krenemo sa vasom pricom nakon svake tekme.
Tako je bilo.
Ako treba i slike cu postavit.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Varane ce u buducnosti biti igracina...Kako je momak fantasticno odigrao vecerasnju utakmicu, a ima samo 19 godina.
Mislim da bi momak u svakoj ekipi na svijetu bio standardan, naravno osim kada su u pitanju Real i Barca.
Mislim da bi momak u svakoj ekipi na svijetu bio standardan, naravno osim kada su u pitanju Real i Barca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ništa bez pečeta! :ugeek:M4kaveli je napisao/la: Nemoj mi sad te price.
Tako je bilo.
Varane se iskupio za onaj gol Fabregasa pružio je malac dobru partiju s obzirom na njegovo godište.Ronaldo se večeras propisno obrukao zapucao je par zicera što nije u njegovom stilu a baš sam pratio trenutak ulaska Modrića pa on se nije primjetio 35-40 min jednostavno luta po terenu kao Alisa u zemlji čuda.
Real ima težak zadatak u revanšu ali imaju šansu za finale, važno je da nisu izgubli a bili su na ivici debakla.
Real ima težak zadatak u revanšu ali imaju šansu za finale, važno je da nisu izgubli a bili su na ivici debakla.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ali ono što mi nikada neće biti jasno je nevjerovatna statičnost naših igrača kada neko od katalonaca ima loptu. Pa par puta se desilo da iniesta, xavi ili fabregas drži loptu u nogama i bukvalno stoji u mjesto, i oko njega prazan prostor od cca. 5 metara ali niko ga ne napada. Kada neki od naših ima loptu odmah prema njemu hrli čak i nekoliko igrača Barcelone, pravi mu pritisak ne bi li pogriješio, ali ovi naši bukvalno ga puste da dobro razmisli šta će sa loptom.
Elemnejse, dobra utakmica s obje strane, nekoliko promašenih zicera. Zadovoljan sam.
Elemnejse, dobra utakmica s obje strane, nekoliko promašenih zicera. Zadovoljan sam.
naprijed rejal
nisu trebali dobiti crveni kartonM4kaveli je napisao/la:Nemoj mi sad te price.geoxx je napisao/la:naravno , ko vam je kriv sto ne kupujete sudije , perez to začas potplati i rahat i on i mi .M4kaveli je napisao/la:Sad da krenemo sa vasom pricom nakon svake tekme.
Tako je bilo.
barca jeste ostecena , sviran je nepostojeci ofsajd messiju , bila bi 1na1 situacija
a to s alvesom uopste nije bila 1na1 situacija , ustvari daj sliku ne sjecam se dobro toga
Zasto hranit trola ?
zaboravio sam
nije samo
Angel > Caljeon
Ramo > Carvaljo
izmjene za sedam dana
nego i Coentrao > Essien , a Arbeloa na svoju desnu poziciji
eh , to vec lici na zajebanu ekipu.
zaboravio sam
nije samo
Angel > Caljeon
Ramo > Carvaljo
izmjene za sedam dana
nego i Coentrao > Essien , a Arbeloa na svoju desnu poziciji
eh , to vec lici na zajebanu ekipu.
Esien je beton ne moze mu niko nista 

Na ivici 'nečega' pa možda i debakla, ali isto tako su mogli doći i do povoljnijeg rezultata.Saurman je napisao/la: Real ima težak zadatak u revanšu ali imaju šansu za finale, važno je da nisu izgubli a bili su na ivici debakla.
Nije Barca bila toliko ubojita kojiko je je Realu u par navrata nedostajalo koncentracije da osujeti njihovo najjače oružje (lopte u dubinu, na ivici ofsajda, u prostor gdje će neko od veznih uletiti...) ali sve u svemu nisu zaslužili poraz, ovaj rezultat je potaman.
Vom Jäger zum Gejagten
@Raul64, troll ako govorim istinu ?
@geoxx, Gratis dobijes gazenja Essiena po Albi, Arbeloe i Alonsa po Alvesu i Ronaldovo napucavanje ( nogom ) Alvesa.
@geoxx, Gratis dobijes gazenja Essiena po Albi, Arbeloe i Alonsa po Alvesu i Ronaldovo napucavanje ( nogom ) Alvesa.
- Nail for Real
- Kontakt:
Prolazimo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa da , to je trolanje gdje vidis samo jednu stranu
isto banalno kao da ja sad pocnem secirati svaku boziju sitinicu s druge strane
ofsajd nije bio
ostalo bespotrebno
zbog svoje (ne)realizacije barcelona nije iskoristili hafifni Real veceras da osigura prolaz dalje , nista drugo
a u uzvratu ce biti teze , po njih/vas
isto banalno kao da ja sad pocnem secirati svaku boziju sitinicu s druge strane
ofsajd nije bio
ostalo bespotrebno
zbog svoje (ne)realizacije barcelona nije iskoristili hafifni Real veceras da osigura prolaz dalje , nista drugo
a u uzvratu ce biti teze , po njih/vas
- anonymousHD
- Kontakt:
U ovakvoj utakmici se vidi koliko nam fali Angel, jer čovek minute koje dobije on samo trči, trči i trči, bez prestanka, dok tipa Callejon nije potrčao kako treba, svaki put pogrešio, ok, možda se prepao ali takav nam igrač ne treba u prvih 11. Biće dobra tekma na Camp Mouu
)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.