AllGunsBlazing je napisao/la: Ko kaze da bi Jovetic to spremio u gol? Znate li ko je zapoceo tu akciju? Pa Giroud, znaci ima fantasticno kretanje, a pitanje bi bilo gdje bi tu Jovetic bio.
@Chily Koja tri prije? Ako je to isto onome sto je Walcott promasio(zadnji jeste, ali prije gola ne). Pa Walcott je usrao jedno primanje lopte koje bi ga izbacilo tacno pred Reinu, prije toga je sutao u Reinu umjesto u lijevi cosak sto obicno radi, i fulao zicer glavom. Dok je Giroud asistirao Walcottu za onaj gol. Ko ce nego Giroud, ali opet je on ogranicen, on ne valja itd itd itd.
Ma ne krivim Zirku,jbg dao je gol,bori se,skace,volio bi i on da utrpa makar svaku trecu al jbg,nece ga nesto,nije on kriv sto imamo katastrofalnu odbranu zajedno sa Poljakom na golu i sto se Wenger sprda s nama pa gledamo Ramzesa treceg na poziciji zadnjeg veznog,njemu je vrhunac patike na nogama vezat..Sta veze on ? Stopere i bekove razigrava i to na distanici manjoj od tri metra..Koliko je lopti Voji vratio u ovom mecu ?
Sta reci za Peru ? Rekao sam prije tekme da je on i suvise spor za Suareza i Sturidgea sto i nije tesko zakljuciti,.Ne moze brate biti odbrana ozbiljna sa njim u ekipi,ima veliku manu,spor je i samim tim i nepokretan,zato i pravimo ofsajd zamke na 40 metara od gola..
Evo,reci cu,Sagni hvala za sve ali nije to vise to,drag mi je,to svi znaju ali necu biti slijep samo zato sto mi je drag,.
Santos noga,.Sagni se zahvaliti,.Ramsey posudba..Peru deportovat nazad u Svapsku,.Dovest golmana,Wojo klupa..