Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 30 jan 2013, 23:56

vjerujem da ga ovih 1.92m cine jednim od najvecih u arsenalu, valjda kontas, a ako ne jbg. cuj ne bi imali vise sanse za pobjedu sa diabyom nego sa ramizom na terenu, sta dizete i walcotta i ramseya nakon par dobrih partija,buranija obicna
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 30 jan 2013, 23:56

Santos je nas najbolji igrac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 31 jan 2013, 00:01

Šta reći a ne zaplakati ? pa prvi gol ? sagna se nezna okrenit oko sebe,vermaelen se baca ko da je superman a neki retard,nešto neznam petom šta već i onda gol kroz stopera pa kroz woju..Drugi gol je*eš me ako nebi ja bolje od merta

A kad vidim da ima oni koji pljuju po čovjeku koji je donio poravnanje golom i asistencijom pitam se šta vi tražite od napadača ? da sam daje 3 gola po utakmici onako laganini

Pa kad se sjetim šta je RVP sve mogo promašit ,milan,norwich,stoke itd itd

i samo malo gdje nestade ona odbrana sa pocetka sezone ?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 jan 2013, 00:02

Bogami walcott je slučajno dobar evo već čitavu sezonu. Hejters gona hejt. logično. javiće se sad Maršal & co. paja i ti da mi kažu da je walcott panj. Al yebiga. ja sam realan.
Vođa zna.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 31 jan 2013, 00:02

André Santos preko Twittera: "Velika hvala navijačima na podršci, polako se vraćam u formu. "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :geek: :geek: :geek:

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 31 jan 2013, 00:03

slika
ovaj prodje ko Messi , odbrana vam je jako slaba :? ... mislim da bi vam bolje bilo da dovedete nekog defanzivca nego napadaca jer nemate problema sa realizacijom nego odbranom, ali opet ja ne pratim Arsenal koliko vi, vi ste vise upuceni...zelim vam da dns dovedete nekog defanzivca :mrgreen:

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 31 jan 2013, 00:04

Wallcot je koristan igrac ima momenata kad je kloc, a takodje zna lijepo igrati, al po meni najbolji je kad igra krilo tad je najkorisniji
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 jan 2013, 00:06

Gusar1995 je napisao/la:slika
ovaj prodje ko Messi , odbrana vam je jako slaba :? ... mislim da bi vam bolje bilo da dovedete nekog defanzivca nego napadaca jer nemate problema sa realizacijom nego odbranom, ali opet ja ne pratim Arsenal koliko vi, vi ste vise upuceni...zelim vam da dns dovedete nekog defanzivca :mrgreen:
mah naš dragi santos mu je tu asistiro ako bolje pogledaš. ramsey klizeći izbija loptu, santos je tu da vrati momku da da gol, kad se već ovako fino zaletio
Vođa zna.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 00:09

Stvarno ne razumijem vas ovdje na forumu što toliko pljujete igrače. Ono što je večeras Arsenal pokazao na terenu (bar vezni red i napad) je nešto što dugo nisam vidio u PL. Onakav tempo nema niti jedna druga ekipa u ligi. Momci su trčali od prve do devedesete minute i dali sve od sebe. Slažem se sa vama da je odbrana kriminalna, ovo večeras je stvarno bila katastrofa, Vermalen je jedino odličan a ovo ostalo sve karine. To i ćorav vidi, napad vam je fantastičan, mali Wilshere je za mene već sad najbolji engleski veznjak, Žirua je krenulo ono što je promašio sa dva metra je bilo jako nezgodno i teško, Agger je zakačio loptu toliko da mu poremeti ravotežu i on tu ništa nije mogao. Zašto ovoliko pljujete Walcotta ? Pa momak je zvijer ! Kolko mi je krivo što nije došao u LFC prava je mašina. Da su doveli 2 defanzivca sad na zimu ne bi imali brige za LP, lagano bi dosli i do treceg mjesta. Ovako biće patnja.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 31 jan 2013, 00:11

aferim @neurofunk.
osim za walcotta

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 jan 2013, 00:24

neurofunk je napisao/la:Stvarno ne razumijem vas ovdje na forumu što toliko pljujete igrače. Ono što je večeras Arsenal pokazao na terenu (bar vezni red i napad) je nešto što dugo nisam vidio u PL. Onakav tempo nema niti jedna druga ekipa u ligi. Momci su trčali od prve do devedesete minute i dali sve od sebe. Slažem se sa vama da je odbrana kriminalna, ovo večeras je stvarno bila katastrofa, Vermalen je jedino odličan a ovo ostalo sve karine. To i ćorav vidi, napad vam je fantastičan, mali Wilshere je za mene već sad najbolji engleski veznjak, Žirua je krenulo ono što je promašio sa dva metra je bilo jako nezgodno i teško, Agger je zakačio loptu toliko da mu poremeti ravotežu i on tu ništa nije mogao. Zašto ovoliko pljujete Walcotta ? Pa momak je zvijer ! Kolko mi je krivo što nije došao u LFC prava je mašina. Da su doveli 2 defanzivca sad na zimu ne bi imali brige za LP, lagano bi dosli i do treceg mjesta. Ovako biće patnja.
Dzaba ti to jarane pises, nije ni cudo sto nas svi ismijavaju na forumu... Pa mi i jesmo najgori... Nasli bi zamjerku da nam je tim sastavljen od zvjezda Bayerna,Barse i Reala!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 jan 2013, 00:29

pa mi najviše i pljujemo igrače to je realno.

Gdje u svijetu ima da se pljuje čovjek koji je dao gol i ima asistenciju od 2 moguća gola, i proziva flopom.
walcott za svaki šut koji ne udje u gol naziva kločem, walnutem i td. al hajde svako ima pravo na svoje mišljenje,
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 jan 2013, 00:31

Ramseya nema sta kriviti za drugi gol, prvi gol nije fino primio loptu koja je dosla do Suareza ali drugi gol je iskljuciva krivica rahljavog Santosa, prvo ga je mrtvi Henderson predriblao da bi onda loptu koju je izbio Ramsey vratio Hendersonu kad kloc ne zna ni uletiti kad treba, izbija loptu nasem igracu...

Walnut i Giroud nisu losi bili ali njima treba 10 cistih sansi da zabiju hebeni gol, trude se oba svaka cast ali hebo sve kad nemas finising.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 00:36

Fakat ekipa ima ogromnog potecijala, kažem vam opet onakav tempo niko u premijer ligi nema. Ono je vanzemaljski. Pojačanja u odbrani i ništa da se vise ne sikirate. I dalje ne mogu da shvatim zasto toliko kritika upucenih Walcottu, pa 17 golova ove sezone ljudi moji. Ko munja je po strani, danas je bio strašno opasan. Šta bi da vam Downing igra po krilu ko nama ? :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jan 2013, 00:36

Ja sam samo protiv Walcotta kad igra na krilu i kad se ne bori. U ostalim slucajevima stvarno nemam nikakvog problema protiv njeg. Da je nekako igrati 4-4-2 sa njim i Giroudom to bi bilo najbolje.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 jan 2013, 00:37

Ma kako god nahebali smo sa onom klocniom na lijevom beku...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 jan 2013, 00:40

BigBigBang je napisao/la:Ramseya nema sta kriviti za drugi gol, prvi gol nije fino primio loptu koja je dosla do Suareza ali drugi gol je iskljuciva krivica rahljavog Santosa, prvo ga je mrtvi Henderson predriblao da bi onda loptu koju je izbio Ramsey vratio Hendersonu kad kloc ne zna ni uletiti kad treba, izbija loptu nasem igracu...

Walnut i Giroud nisu losi bili ali njima treba 10 cistih sansi da zabiju hebeni gol, trude se oba svaka cast ali hebo sve kad nemas finising.
pajo pa nijedan nisu imali uopšte toliko čiste šanse da bi dali gol, a kamoli 10 čistih ko što ti kažeš.

walcottova u suprotnu šansu je spašena samo zato što se reina protego iz petnih žila da je iščupa iz gola.
Takođe giroud je imao šansu iz kontre kad je sa 16 pucao fino u ugao i opet reina sjajno skino. te vaše 100% koje stalno pričam ja nikad ne viđam :?

Inače walcott je igrač koji se poprilično brzo snađe da opuca loptu, priznali vi ili ne, i ta šansa o kojoj sam govorio i gol su čist dokaz toga. kod gola je puco iz koljena.

i kločina neće igrat lijevo 100%. vermelen ide tamo. pa neće valjda wenger radit protiv tima :?
Vođa zna.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 31 jan 2013, 00:42

Sramota da nam hadaljski klub luserpool poznatiji kao jetrabazen uzme bod na emirejcu a mogu reci da je aaron dobro odigrao i da je santosh najvece smece na svijetu
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 31 jan 2013, 00:48

AaronRamsey je napisao/la:Sramota da nam hadaljski klub luserpool poznatiji kao jetrabazen uzme bod na emirejcu a mogu reci da je aaron dobro odigrao i da je santosh najvece smece na svijetu
Nego ko vam je ovaj klovn ? :?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 jan 2013, 00:49

neurofunk je napisao/la:
AaronRamsey je napisao/la:Sramota da nam hadaljski klub luserpool poznatiji kao jetrabazen uzme bod na emirejcu a mogu reci da je aaron dobro odigrao i da je santosh najvece smece na svijetu
Nego ko vam je ovaj klovn ? :?
zanemari. :|
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.