Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Pogledaj opet utakmicu , pa reci jel to istina... Zavisi šta su za tebe nebitne stvari ? Svako ima svoje mišljenje , ne možeš govoriti da je nešto nebitno kada je nekome drugom možda to zanimljivo...Elegant je napisao/la:Protiv Grcke me je smorio sa svojom nepovezanom pricom, bas je smorio.
Sekunde Marjan ne prenosi utakmicu, samo prica o nebitnim stvarima.
Tako jednom gledam tekmu, Boris komentariše, i sad u jednom trenutku malo se zakuhalo, šansa,bagrcavi je napisao/la:Možda čovjek više voli slušati Borisa "vratnicu" Bilića, ko zna.
Rijetko kad on o tome priča , jedino ako je otac nekoga bio fudbaler ili slično , pa samo to napomene ... Ne znam ni više otkud vam ideja da on okolo priča šta su igračevi roditelji bilzzgembo89 je napisao/la:Mada i Marjan nabaca dosta nepovezanih i nebitnih stvari o igračima,otac mu bio ovo mati ono itd i onda ih sroka u pola sata ubije me u pojam..
Trebao preći iz jednog Marokanskog kluba , negdje u Evropu ali nisu mu dali pa je on postao travajdžijamalta071 je napisao/la:A Felainijev babo
Zbog Džekinog gola i tog snimka ću zauvijek znat ko je bio Fellainijev babobavarian_bk je napisao/la:Trebao preći iz jednog Marokanskog kluba , negdje u Evropu ali nisu mu dali pa je on postao travajdžijamalta071 je napisao/la:A Felainijev babo![]()
čovjek objasnio.RajKoothrappali je napisao/la:Marjan je jedini komentator o kome ne možeš imati neko srednje mišljenje,il' ga voliš, ili ne.
Ja lično ne volim komentatore kojim pola utakmice prodje u komentarima tipa "Lulić trči po lijevoj strani" ili "lopta kod Spahića, pa kod Mujdže, pa...". Te stvari i ja vidim, ne mora mi ih niko prepričati. Možda malo kad bi smanjio euforiju bio bi extra
... od nesudjenog golmana do tramvajdzije ... DZEKO.. DZEKO..bavarian_bk je napisao/la:Trebao preći iz jednog Marokanskog kluba , negdje u Evropu ali nisu mu dali pa je on postao travajdžijamalta071 je napisao/la:A Felainijev babo![]()
Jao ovog se dobro sjecam, nije bilo tako davno i bas drugu govorim cuj reko sto mu izleti.molotovljev je napisao/la:Tako jednom gledam tekmu, Boris komentariše, i sad u jednom trenutku malo se zakuhalo, šansa,bagrcavi je napisao/la:Možda čovjek više voli slušati Borisa "vratnicu" Bilića, ko zna.
lik pogodi stativu, a on u uzbuđenju kaže, stati.. pardon vratnica, sjajna prigoda...
Mislim...daj ba, krajnje neprofesionalno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.