RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ovo je ono što sam naglasio u svom posljednjem postu..Nemamo klupu,rezerve nam ne mogu da dobiju ekipu Iz 3.ranga takmičenja,koja je dosla na izlet u Mostar.

hoceli bit ista od njega to preostaje da se vidi!sajo10 je napisao/la:Ako je pametan momak nebi se trebo forsirat. Nista do iduce sezone (ljeto).. Znam kad je Smajic se povrijedio bila je prica da se vratit za pola godine ali klub i on nisu htjeli rizikovati tako da je se tek vratio pred sami kraj.mikki21 je napisao/la:steta za malog cemalovica a bogami i za velez, kako stvari stoje nece mali odigrat vecinu polusezone, opet ligamente u koljenu riknuo, a bogami sad i kad se vrati nema nista od njega do sljedece sezone! to je sta se desi kad se pozuri sa igranjem poslje ozbiljni povreda! nadam se da taj iz slavije valja jer nam je sad on jedini centarfor!
Steta kazem za takog mladog igraca koji bi sigurno se naso na spisku U21-repke. Nego sta mu je sa bratom Dinom il kako bijase? Jel bolji od starijeg buraza ili?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nogometni savez Bosne i Hercegovine u saradnji sa BHRT-om dogovorio je raspored direktnih prenosa proljetnog dijela prvenstva BH Telecom premier lige BiH u sezoni 2012/2013. U ovom dijelu sezone planirano je ukupno 28 direktnih prenosa.
Utakmice u kojima će nastupati „Rođeni“ direktno će se prenositi četiri puta.
U 18. kolu od 14.00 sati direktno će se prenositi utakmica iz Prijedora, gdje će „Rođeni“ snage odmjeriti sa Rudarom. U 23. kolu Velež gostuje u Trebinju, a i ova utakmica će od 16.30 sati biti na tv ekranima.
Finiš prvenstva donosi nekoliko derbija, u kojima će Velež biti domaćin. Jedan od njih sa Borcem iz Banja Luke u 26. kolu prenosit će se od 14.00 sati. U posljednjem kolu gledaoci će moći u direktnom prenosu pratiti gradski derbi između Veleža i Zrinjskog. Termin ove utakmice naknadno će odrediti nadležne komisije NS BiH, obzirom da se posljednja tri kola moraju sve utakmice igrati u istom terminu.
Utakmice u kojima će nastupati „Rođeni“ direktno će se prenositi četiri puta.
U 18. kolu od 14.00 sati direktno će se prenositi utakmica iz Prijedora, gdje će „Rođeni“ snage odmjeriti sa Rudarom. U 23. kolu Velež gostuje u Trebinju, a i ova utakmica će od 16.30 sati biti na tv ekranima.
Finiš prvenstva donosi nekoliko derbija, u kojima će Velež biti domaćin. Jedan od njih sa Borcem iz Banja Luke u 26. kolu prenosit će se od 14.00 sati. U posljednjem kolu gledaoci će moći u direktnom prenosu pratiti gradski derbi između Veleža i Zrinjskog. Termin ove utakmice naknadno će odrediti nadležne komisije NS BiH, obzirom da se posljednja tri kola moraju sve utakmice igrati u istom terminu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nesto sam cuo da je Merzic u bolnici.
Ima li iko vise informacija ?
Nažalost, dobro si čuo Merzić je u bolnici problemi sa srcem. Sada je dobro.vm22 je napisao/la:Nesto sam cuo da je Merzic u bolnici.
Infarkt neko mi rece. Na treningu.puza je napisao/la:Nažalost, dobro si čuo Merzić je u bolnici problemi sa srcem. Sada je dobro.vm22 je napisao/la:Nesto sam cuo da je Merzic u bolnici.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ja sam danas čuo da mu se nešto mantalo a ne da je infarkt.Nadam se da nije srce i da je neštro lakše u pitanju. 
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
remistarmo
- Kontakt:
Priluk je treceligas u grupi sjevr i nalazi se na sedmom mjestu na tabelisaffet je napisao/la:Ovo je ono što sam naglasio u svom posljednjem postu..Nemamo klupu,rezerve nam ne mogu da dobiju ekipu Iz 3.ranga takmičenja,koja je dosla na izlet u Mostar.![]()
Merzicu zelim brz oporavak. Ako je infarkt i ne cudim se, kakvi su rezultati dobro je da nismo svi navijaci dosad bar po 2 dobili. Te Priluk, te Gosk, te Branitelj... Ima li jos ijedno selo da nas nije dobilo?
uh, nije ništa opasno, jedna dobra vijest......
Ćemalović: Nema povrede, ja normalno treniram sa ekipom
Thursday, 31 January 2013 13:56
There are no translations available.
U protekloj polusezoni efikasnost se pokazala kao jedan od većih problema igre Veleža. Izuzetak od toga je bio mladi napadač Mirza Ćemalović, koji je sa svojih sedam golova postao ne samo prvi strijelac ekipe, nego i drugi strijelac BH Telecom premier lige BiH. Njegov izostanak u mečevima u Banja Luci, Grbavici i pod Bijelim Brijegom osjetio se i na realizaciji. Zbog toga je u prelaznom roku upravo napadačka linija značajno ojačanja. Admir Vladavić je igrač kojeg ne treba puno predstavljati i koji je značajno ojačao napadačku liniju. Uz njega tu je i Almir Pliska, iskusni i hitri napadač, te Bojan Letić, dvadesetogodišnji lijevokrilni napadač koji se svojim nastupima u dosadašnjim utakmicama nametnuo i za startnih jedanaest. Osim njih, od prije nekoliko dana sa ekipom trenira i napadač Lazar Vidić (23), koji je proteklih godinu dana bio standardni u ofanzivnoj liniji Slavije iz Istočnog Sarajeva.
Ipak, povratak mladog napadača Ćemalovića u subotu protiv Širokog Brijega obradovao je sve, posebno jer je to pokazalo da se oporavio nakon povrede zbog koje je propustio finiš polusezone.
- Drago mi je da sam se vratio na teren. Najteže za igrača je kada ne može igrati. To vam strašno teško pada, kaže Ćemalović.
Nakon utakmice pojavile su se vijesti da je ponovo došao na listu povrijeđenih.
- Ma ne, ja sasvim normalno treniram. Naravno da je malo opterećenje bilo za nogu odigrati i 30-tak minuta nakon duže vremena, ali sasvim normalno treniram sa ekipom i pripremam se za nastavak prvenstva, ističe Ćemalović.
Veliki broj napadački orijentisanih igrača sigurno da je olakšanje za stručni štab Veleža.
- Naravno da je dobro da ima konkurencije, prije svega jer mi svi radimo u cilju da postignemo pogodak za Velež. Dakle, potpuno je nebitno ko će postići, već samo da se postigne. Kada ekipa dobro igra, onda postiže puno golova, što znači i mnogo bodova.
Ćemalović: Nema povrede, ja normalno treniram sa ekipom
Thursday, 31 January 2013 13:56
There are no translations available.
U protekloj polusezoni efikasnost se pokazala kao jedan od većih problema igre Veleža. Izuzetak od toga je bio mladi napadač Mirza Ćemalović, koji je sa svojih sedam golova postao ne samo prvi strijelac ekipe, nego i drugi strijelac BH Telecom premier lige BiH. Njegov izostanak u mečevima u Banja Luci, Grbavici i pod Bijelim Brijegom osjetio se i na realizaciji. Zbog toga je u prelaznom roku upravo napadačka linija značajno ojačanja. Admir Vladavić je igrač kojeg ne treba puno predstavljati i koji je značajno ojačao napadačku liniju. Uz njega tu je i Almir Pliska, iskusni i hitri napadač, te Bojan Letić, dvadesetogodišnji lijevokrilni napadač koji se svojim nastupima u dosadašnjim utakmicama nametnuo i za startnih jedanaest. Osim njih, od prije nekoliko dana sa ekipom trenira i napadač Lazar Vidić (23), koji je proteklih godinu dana bio standardni u ofanzivnoj liniji Slavije iz Istočnog Sarajeva.
Ipak, povratak mladog napadača Ćemalovića u subotu protiv Širokog Brijega obradovao je sve, posebno jer je to pokazalo da se oporavio nakon povrede zbog koje je propustio finiš polusezone.
- Drago mi je da sam se vratio na teren. Najteže za igrača je kada ne može igrati. To vam strašno teško pada, kaže Ćemalović.
Nakon utakmice pojavile su se vijesti da je ponovo došao na listu povrijeđenih.
- Ma ne, ja sasvim normalno treniram. Naravno da je malo opterećenje bilo za nogu odigrati i 30-tak minuta nakon duže vremena, ali sasvim normalno treniram sa ekipom i pripremam se za nastavak prvenstva, ističe Ćemalović.
Veliki broj napadački orijentisanih igrača sigurno da je olakšanje za stručni štab Veleža.
- Naravno da je dobro da ima konkurencije, prije svega jer mi svi radimo u cilju da postignemo pogodak za Velež. Dakle, potpuno je nebitno ko će postići, već samo da se postigne. Kada ekipa dobro igra, onda postiže puno golova, što znači i mnogo bodova.
@Aleme, za ovaj muštuluk bi se trebali izrefati, i častiti te nečim 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ćemalović: Nema povrede, ja normalno treniram sa ekipommikki21 je napisao/la:steta za malog cemalovica a bogami i za velez, kako stvari stoje nece mali odigrat vecinu polusezone, opet ligamente u koljenu riknuo, a bogami sad i kad se vrati nema nista od njega do sljedece sezone! to je sta se desi kad se pozuri sa igranjem poslje ozbiljni povreda! nadam se da taj iz slavije valja jer nam je sad on jedini centarfor!
Mikki care gdje ti dobi ovu info da je Mirza povrijedjen.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nadam se da će biti sve uredu i sa Merzićem.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
bilo je na sportsport.ba da se ponovo povrijediorodjak je napisao/la:Ćemalović: Nema povrede, ja normalno treniram sa ekipommikki21 je napisao/la:steta za malog cemalovica a bogami i za velez, kako stvari stoje nece mali odigrat vecinu polusezone, opet ligamente u koljenu riknuo, a bogami sad i kad se vrati nema nista od njega do sljedece sezone! to je sta se desi kad se pozuri sa igranjem poslje ozbiljni povreda! nadam se da taj iz slavije valja jer nam je sad on jedini centarfor!
Mikki care gdje ti dobi ovu info da je Mirza povrijedjen.Moramo paziti sta postavljamo jer se unosi nervoza kod navijaca (ako je neistina ko ovo )
FORZA VELEZ
ko je saradnik SS.ba iz mostara,ko pise te neistinevm22 je napisao/la:bilo je na sportsport.ba da se ponovo povrijediorodjak je napisao/la:Ćemalović: Nema povrede, ja normalno treniram sa ekipommikki21 je napisao/la:steta za malog cemalovica a bogami i za velez, kako stvari stoje nece mali odigrat vecinu polusezone, opet ligamente u koljenu riknuo, a bogami sad i kad se vrati nema nista od njega do sljedece sezone! to je sta se desi kad se pozuri sa igranjem poslje ozbiljni povreda! nadam se da taj iz slavije valja jer nam je sad on jedini centarfor!
Mikki care gdje ti dobi ovu info da je Mirza povrijedjen.Moramo paziti sta postavljamo jer se unosi nervoza kod navijaca (ako je neistina ko ovo )
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ne uzimati svaku informaciju zdravo za gotovo. Sve treba provjeriti.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Kakav je ovaj Vidic novi ? Vidim da ga hvale... nadam se da nije otpadak kao sto je bilo prosle sezone ..
Mostar u srcu, Velež do groba !
Jos samo da kazem da je sa Mirzom sve uredu, licno sam ga pitao... pisali su lazi po medijima... trenira normalno.
Mostar u srcu, Velež do groba !
nije do mene, na sc sport i na ovoj stranici je pisalo da je se opet povrijedio, cak i neke izjave rahimica oko iste povrede su bile na ovim stranicama na netu! nista, taman pase da je bila dezinformacija! ali eto nasi novinari majstori, sta svasta pisu, ko zna mozda sutra naslov bude; "cemalovic se oporavio ide u real madrid, velezu 20 mill eura za transfer"! heherodjak je napisao/la:Ćemalović: Nema povrede, ja normalno treniram sa ekipommikki21 je napisao/la:steta za malog cemalovica a bogami i za velez, kako stvari stoje nece mali odigrat vecinu polusezone, opet ligamente u koljenu riknuo, a bogami sad i kad se vrati nema nista od njega do sljedece sezone! to je sta se desi kad se pozuri sa igranjem poslje ozbiljni povreda! nadam se da taj iz slavije valja jer nam je sad on jedini centarfor!
FORZA VELEZ
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
rodjak je napisao/la:
ko je saradnik SS.ba iz mostara,ko pise te neistine
Moj dobri Rodjak, pa znas vec odavno da na ss forumu istinitost nikad nije bas bila primarna stvar.
Barem ovdje te to nebi trebalo zacuditi ... Ja sam ovdje godinama citao stavove i za sve ove godine ne sjecam se da sam ikad procitao ista fino i o kome - da neko sa strane cita o Mostaru ovdje, naucio bi da je Mostar sacinjen od lopova, lazova i kriminalaca. Mostar posto Alkatraz yhebote.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.