Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
nime_tm87
-
Kontakt:
ultras TM je napisao/la:Realno ako cemo po igrcima sarajevo je kvalitetnije,al to na derbiju nikad nije bilo presudno jer derbi je nesto posebno.Na ovoj utakmici igraci igraju srcem i daju 110% od sebe.A i željo igra na zavidnom nivou pogotovo zato sto je u zadnjih nekolko utakmica u odlicnoj formi.Tako da ocekujem jedan od boljih derbija od rata pogotovo sto ima i rezultaski znacaj na tabeli.
Jesu za nijasu kvalitetniji po napadu ,ali nista drugo

-
ultras TM
-
Kontakt:
ah da zaboravio sam
HOCEMO POBJEDU !!!!!!!!!!!!!!
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
-
UltrasNaBaterije
-
Kontakt:
Postao/la UltrasNaBaterije » 06 nov 2009, 18:48
HOĆEMO POBJEDU!

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
-
Seyo_TM
-
Kontakt:
-
Denizmare
Virtu4l je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Ukratko nasa uprava nasim navijacima stavlja visoke cijene (mislim na juznu tribinu) a njihova njima stavlja manje cijene karata i paze ih barem sto se toga tice ..

Mislim da ih ne paze, nego je to jedini način da ih dođe što više. Zato ne daju direktne prenose i slično.
da da,a vidim sutra ima direktan prijenos...........i slicno
-
coolit
-
Kontakt:
nadajte se strumfovi

-
Seyo_TM
-
Kontakt:
i to je bio clit

-
Faruk_Edin Džeko
-
Kontakt:
Postao/la Faruk_Edin Džeko » 06 nov 2009, 20:02
nime_tm87 je napisao/la:ultras TM je napisao/la:Realno ako cemo po igrcima sarajevo je kvalitetnije,al to na derbiju nikad nije bilo presudno jer derbi je nesto posebno.Na ovoj utakmici igraci igraju srcem i daju 110% od sebe.A i željo igra na zavidnom nivou pogotovo zato sto je u zadnjih nekolko utakmica u odlicnoj formi.Tako da ocekujem jedan od boljih derbija od rata pogotovo sto ima i rezultaski znacaj na tabeli.

ma dajte molim vas ko je kvalitetniji po igracima i u napadu sta vam je,pa Beslija ih moze naucit kako se igra,Bucan ce sutra da pravi dar mar,Bekric - nadam se da ce i on proradit,Culum - ako bude igro bez filozofiranja on je igracina i po,Simic - majstor,Mesanovic - dovljno je samo pogledati sve zeljine utakmice do sada i vidjeti ko je alnen mesanovic,tako da je napad sa njim betonski...sve u svemu bar po meni Zeljo ima zvucnija imena i po meni je jaci samo dok se oni dobro dobro uigraju...sutra pobjeda aBd.VOLIM TE ZELJOOOOOOO
-
formance
-
Kontakt:
Komšije,sretno sutra na derbiju,neka pobjedi bolji kako na terenu tako i na tribinama!

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
-
kalimero
-
Kontakt:
formance je napisao/la:Komšije,sretno sutra na derbiju,neka pobjedi bolji kako na terenu tako i na tribinama!

Hvala!Samo da prodje bez incidenata.
AMAR OSIM!
-
formance
-
Kontakt:
kalimero je napisao/la:formance je napisao/la:Komšije,sretno sutra na derbiju,neka pobjedi bolji kako na terenu tako i na tribinama!

Nadam se da hoće,jer ako nas ubistvo Vedrana nije opametilo,onda stvarno ne znam šta će!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
-
irfan41
-
Kontakt:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:ultras TM je napisao/la:Realno ako cemo po igrcima sarajevo je kvalitetnije,al to na derbiju nikad nije bilo presudno jer derbi je nesto posebno.Na ovoj utakmici igraci igraju srcem i daju 110% od sebe.A i željo igra na zavidnom nivou pogotovo zato sto je u zadnjih nekolko utakmica u odlicnoj formi.Tako da ocekujem jedan od boljih derbija od rata pogotovo sto ima i rezultaski znacaj na tabeli.

ma dajte molim vas ko je kvalitetniji po igracima i u napadu sta vam je,pa Beslija ih moze naucit kako se igra,Bucan ce sutra da pravi dar mar,Bekric - nadam se da ce i on proradit,Culum - ako bude igro bez filozofiranja on je igracina i po,Simic - majstor,Mesanovic - dovljno je samo pogledati sve zeljine utakmice do sada i vidjeti ko je alnen mesanovic,tako da je napad sa njim betonski...sve u svemu bar po meni Zeljo ima zvucnija imena i po meni je jaci samo dok se oni dobro dobro uigraju...sutra pobjeda aBd.VOLIM TE ZELJOOOOOOO
pored mnogo realnih ljudi nadju se oni koji nimalo nisu realni. pa kakav crni alen mesanovic, pa taj covjek je grijao klupu u sarajevu, a o bucanu d anepricamo, za besliju skidam kapu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
-
Udri_jace_manijace!
-
Kontakt:
Postao/la Udri_jace_manijace! » 06 nov 2009, 23:09
kalimero je napisao/la:formance je napisao/la:Komšije,sretno sutra na derbiju,neka pobjedi bolji kako na terenu tako i na tribinama!

Ma nece biti incidenata.... ja se nadam da ce biti sukoba ali salovima grlima i dlanovima... tako najvise volim
HOĆEMO POBJEDU, POBJEDU NA DERBIJU!!!!!!
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
-
Stole iz Bora
-
Kontakt:
Postao/la Stole iz Bora » 06 nov 2009, 23:09
irfan41 je napisao/la:pored mnogo realnih ljudi nadju se oni koji nimalo nisu realni. pa kakav crni alen mesanovic, pa taj covjek je grijao klupu u sarajevu, a o bucanu d anepricamo, za besliju skidam kapu
Glupo je uopste porediti sad igrace jer ce svako navlaciti na svoje ali kad vec spominjes Alena i klupu samo se sjeti koliko je Jahovic proveo u igri dok je bio u Zelji ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
irfan41
-
Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:irfan41 je napisao/la:pored mnogo realnih ljudi nadju se oni koji nimalo nisu realni. pa kakav crni alen mesanovic, pa taj covjek je grijao klupu u sarajevu, a o bucanu d anepricamo, za besliju skidam kapu
Glupo je uopste porediti sad igrace jer ce svako navlaciti na svoje ali kad vec spominjes Alena i klupu samo se sjeti koliko je Jahovic proveo u igri dok je bio u Zelji ..

ali adisa niko ne kuje u zvojezde, a bgm grije i klupu kod nas
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
-
TheManiacs
-
Kontakt:
Postao/la TheManiacs » 06 nov 2009, 23:50
Pa boli me qrac sto je grijao klupu kod vas prije 6-7 godina
kad je za nas sad najbolji strijelac dao je golova ko skoro cak i jedan vise
Irfane nakacio si se na nasu temu ovih dana,provociras Bgm
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 06 nov 2009, 23:52
Joj gluposti pa šta je ono samo 10 500 karata pusteno u prodaju. Po mom misljenju mogli su pustiti komotno 15 tak hiljada u prodaju, i da mole Boga da vrijeme bude zadovoljavajuce i siguran sam da bi sve karte planule :S
-
tanzla
-
Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Joj gluposti pa šta je ono samo 10 500 karata pusteno u prodaju. Po mom misljenju mogli su pustiti komotno 15 tak hiljada u prodaju, i da mole Boga da vrijeme bude zadovoljavajuce i siguran sam da bi sve karte planule :S
Ima i sezonskih karata buraz!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
JoinUnion
-
Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Joj gluposti pa šta je ono samo 10 500 karata pusteno u prodaju. Po mom misljenju mogli su pustiti komotno 15 tak hiljada u prodaju, i da mole Boga da vrijeme bude zadovoljavajuce i siguran sam da bi sve karte planule :S
Pusteno 11000 plus godisnje koje su rasprodate pa ce vjerovatno i podijeliti nesto karata sponzorima i to dodje ti to na 15 000 ljudi realno ne moze vise ni stati.
-
drop
-
Kontakt:
JoinUnion je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Joj gluposti pa šta je ono samo 10 500 karata pusteno u prodaju. Po mom misljenju mogli su pustiti komotno 15 tak hiljada u prodaju, i da mole Boga da vrijeme bude zadovoljavajuce i siguran sam da bi sve karte planule :S
Pusteno 11000 plus godisnje koje su rasprodate pa ce vjerovatno i podijeliti nesto karata sponzorima i to dodje ti to na 15 000 ljudi realno ne moze vise ni stati.
Stajalo je na Grbavici i po 25.000

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja