Malo,jel ?Monolog je napisao/la:. Sudija korektan, nikog nije oštetio. Malo griješi što ne pušta prednost, al' to je sitnica pošto nisu napadi bili na protivničkoj polovici.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Malo,jel ?Monolog je napisao/la:. Sudija korektan, nikog nije oštetio. Malo griješi što ne pušta prednost, al' to je sitnica pošto nisu napadi bili na protivničkoj polovici.
Izbriši se s foruma živ bioFKKrajina je napisao/la: Malo,jel ?Dva ofsajda gdje su bile ciste situacije da se ide 1 na 1 i onaj nepostojeci korner iz kojeg je pao gol. Jest malo za Barcu kako nas inace ostecuju u tim utakmicama. Dobro si napisao.
Sveti je napisao/la: Izbriši se s foruma živ bio![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne znam koliko moraš biti retardiran da bi nekome koga ne poznaješ rekao da je malouman, recimo kao ti sad meni. To samo govori da si još jedan u nizu nepismeni cules koji ne uživa u nogometu nego u messiju. Za pomaganje ne bih komentarisao da se ne protežu opet svi oni silni trofeji koje je farca osvojila sudijskom pištaljkomFKKrajina je napisao/la:@Sveti
Isti si mi ovu maloumni navijaci sto su bili na stadionu. Rasizam prema Alvesu,gađanje upaljacem Piquea.... Kad si navijac Reala isti mozak imas,bio rođenu Madridu ili ne
Edit: Znam da istina boli. I da je dosadilo vise izvlaciti koliko-toliko pozitivne rezultate protiv Barce uz pomoc sudija.
kad vidim ovo dovoljno mi je da shvatim s kim imam poslaSultanSulejman je napisao/la:
Pa šta ti čekaš,ti si davno trebao i to gumicom
ili tiga vokabular ti je u deficitu, priznaj slobodnoFKKrajina je napisao/la:Nemam snage,volje,zelje ni motiva da se raspravljam s nekim ko je slijep kraj zdravih ociju.
Cudno mi da neutralno ovo tvrdis.Monolog je napisao/la:Varane igrač prvog poluvremena.![]()
Čovječe, kao da ima 200 utakmica u svojim nogama.![]()
U pojedinim trenucima kao da nema naboja koji krasi ovaj derbi. Obje ekipe su mogle zabiti po 2 gola i fakat je grehota što se na odmor otišlo sa 0:0.
Ronaldo borben, ima ga na svakom dijelu terena. Sudija korektan, nikog nije oštetio. Malo griješi što ne pušta prednost, al' to je sitnica pošto nisu napadi bili na protivničkoj polovici.
Pique kod Barcelone ubjedljivo najbolji. Mislio sam da će "past" nakon kartona u 1. minuti, al' frajko odlično odradio poluvrijeme.
Ne samo sa gumicom.SultanSulejman je napisao/la:Sveti je napisao/la: Izbriši se s foruma živ bio![]()
![]()
![]()
![]()
Pa šta ti čekaš,ti si davno trebao i to gumicom
Ne znaš ti od nosa do ustaSveti je napisao/la:
kad vidim ovo dovoljno mi je da shvatim s kim imam posla
Joj sulejmane i tebeSultanSulejman je napisao/la:Ne znaš ti od nosa do ustaSveti je napisao/la:
kad vidim ovo dovoljno mi je da shvatim s kim imam posla
anonymousHD je napisao/la:Ako već sve stavljaš onda stavi i sliku gde Dani Alves igra rukom u šesnestercu.![]()
Sudija grešio na obe strane, remi je realan rezultat.
Evo vidis da nema svrhe da nesto pokusajes korektno napisati. Uvijeko oni nadzu razlog da je sve OK. Ali evo vidi - da je Bogdo sviran penal kad je Alves "igrao namjerno rukom" a da je Bogdo pusten Messi 1 na 1. Bilo bi 2:2 i mnogo povoljnije od ovog povoljnog 1:1. E sad samo prati da ce i na ovo naci neki razlog da budu mirni. Sad ce biti od kud znas da bi Mesi dao gol i slicne stvari. Sve je to jadno al et'. Zato ti kazem nema svrhe a i onako je sve zavrseno kako je i bilo.SultanSulejman je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Ako već sve stavljaš onda stavi i sliku gde Dani Alves igra rukom u šesnestercu.![]()
Sudija grešio na obe strane, remi je realan rezultat.
Kad si tako pametan,postavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.