Kovacic je vec sada bolji igrac od brazilca.
Ali Coutia im halalit ne mogu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Beppe je napisao/la:Ima li kakvih naznaka o odlascima ? Sad smo mirni s dolascima.
P.S.
Kad vidim koliko ovi Dinamovci Maminja pljuju, a nema hrvata da se prodo ispod 10 miliona.Za te pare mozesh nasu mladu citavu dovesti.Bilbija, Stevanovic,Zolotic i da ti ostane 4 miliona.
Fakat mi nije jasno, covjek je ekipu od Dinama napravio, evo vidim opet ga kude sto je prodo Kovacica,malo im para.
mariga je otiso na posudbu u parmu, a i jonathan bi trebo otic..livaja ce ostatak sezone provest u atalantiBeppe je napisao/la: Ipak tema je Inter tako da se izvinjavam sto skrenuh, moze li neko ko ima info da napishe sta je sa odlascima iz kluba, ide li iko??
pa šta bi trebali drugo? možda potrošiti 50 mil da uđu u osminu finala Lige prvaka i da bankrotiraju? prvi i jedini cilj svakog ex-yu kluba treba biti proizvodnja i prodaja igrača stranim klubovima,a tu Dinamu ne može prismrditi niti jedan klub na Balkanu,pa i šire. nisu navijači protiv Mamića zbog rezultata, svjesni su da ne mogu biti bolji,nego zato što krši zakone, ponižava legende Dinama, trenere,igrače,itd...fk bosna sarajevo je napisao/la:Beppe je napisao/la:Ima li kakvih naznaka o odlascima ? Sad smo mirni s dolascima.
P.S.
Kad vidim koliko ovi Dinamovci Maminja pljuju, a nema hrvata da se prodo ispod 10 miliona.Za te pare mozesh nasu mladu citavu dovesti.Bilbija, Stevanovic,Zolotic i da ti ostane 4 miliona.
Fakat mi nije jasno, covjek je ekipu od Dinama napravio, evo vidim opet ga kude sto je prodo Kovacica,malo im para.
Zato jer je od Dinama napravio tvornicu za prodaju igrača, rezultati nisu bitni, jako loš nogomet se igra, cilj je ulazak u Ligu prvaka samo da se rasproda momčad a ne da se ostvare rezultati... Narod to prepoznaje i zato nema publike, i zato nema posjete na utakmicama lige prvaka... JEL JASNIJE ZAŠTO KONTRA MAMIĆA???
Idu Mariga i Livaja zasad,otisao Crisetig,Bessa,,nadam se jos odlasku Jonathana
Hvala na info. Ma zbog Jonathana debila najvishe i pitam.Necu se smiriti dok ne ode , bar na posudbu.mariga je otiso na posudbu u parmu, a i jonathan bi trebo otic..livaja ce ostatak sezone provest u atalanti
mislim da je to to
kazem ja to su specijalni odnosi sa MMarminz je napisao/la:longo se mozda vrati sad posto je livaja otiso, a evo spominje se i andreolli jer su chivu i samuel ozlijedjeni
dinamo prije 7 dana odbio ponudu man unt od 10 mil za kovacica
ako nije bio starter u stuttgartu kako će u interuunderPFC je napisao/la:Može li mi neko od neroazzura nešto više reći o statusu Kuzme u Interu? Da li će biti starter? Kakva je uopšte ideja trenera povodom Zdravka?
Postoje razlozi,vansportski zašto nije bio starter krajem ove sezone... Inače verujem da si pratio neke od utakmica u kojima je bio starter,redovno je bio među najboljim na terenu,čak i kada nije išlo Štutgartu.Panda je napisao/la:ako nije bio starter u stuttgartu kako će u interuunderPFC je napisao/la:Može li mi neko od neroazzura nešto više reći o statusu Kuzme u Interu? Da li će biti starter? Kakva je uopšte ideja trenera povodom Zdravka?
Razlog sto nije igrao je sto nije zelio produziti ugovor sa svabamaunderPFC je napisao/la:Postoje razlozi,vansportski zašto nije bio starter krajem ove sezone... Inače verujem da si pratio neke od utakmica u kojima je bio starter,redovno je bio među najboljim na terenu,čak i kada nije išlo Štutgartu.Panda je napisao/la:ako nije bio starter u stuttgartu kako će u interuunderPFC je napisao/la:Može li mi neko od neroazzura nešto više reći o statusu Kuzme u Interu? Da li će biti starter? Kakva je uopšte ideja trenera povodom Zdravka?
S druge strane Zdravko nije neki klinac koji tek počinje graditi karijeru,sasvim sigurno da posjeduje kvalitet da igra za svaki klub u Italiji...
sreća pa ste ove godine naročito uspešni,nikada jači vezni red u istorijiPanda je napisao/la:može on u interu samo lopte donositi
ma samo na ignore ove trolloveunderPFC je napisao/la:sreća pa ste ove godine naročito uspešni,nikada jači vezni red u istorijiPanda je napisao/la:može on u interu samo lopte donositi![]()
Nisam rekao da će biti starter,već isto upitao,ali smatram da na osnovu tvojih odgovora podcenjuješ kvalitet Kuzmanovića,verovatno si zaboravio kako je protiv Intera igrao u dresu Fiorentine
guarin, cambiasso, alvarez, gargano, obi...underPFC je napisao/la:sreća pa ste ove godine naročito uspešni,nikada jači vezni red u istorijiPanda je napisao/la:može on u interu samo lopte donositi![]()
Nisam rekao da će biti starter,već isto upitao,ali smatram da na osnovu tvojih odgovora podcenjuješ kvalitet Kuzmanovića,verovatno si zaboravio kako je protiv Intera igrao u dresu Fiorentine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.