FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 30 jan 2013, 20:04

sodagrad je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Sad bilo na televiziji Lukavac opet u vezi priprema Radničkog i novi igrač Radničkog je Darko Mitrović (stoper) igrao prije za Drinu Zvornik u Premier ligi, baš je pričao on, Borgi, Truma, Šuba, i šef Vojvodić (nadam se da će uskoro video biti dostupan pa da i ostali pogledaju), takođe 24 februara ide se na pripreme u Makarsku, sledeća srijeda prijateljska sa Slogom iz Doboja u Tesliću, najviše me raduje što je cilj vrh tabele, a ako se ukaže prilika i borba za prvo mjesto, samo naprijed......:)
Hvala na info, nisam to upratio, slabo kad gledam Lukavacku..Nego dobre su te informacije, sad cekamo da to Zoom il Casper malo prosire, bit ce na luk-x vjerovatno ;)

Obradujte nas jos vise :D
Znao sam ja za ovog Mitrovića kad su bili pregovori, a Zoom je i pričao s igračima i trenerom ako se ne varam tako da će on to sve postaviti sigurno......:)
Dobro eto stopera smo dobili, ali njih smo imali..Napadac nam treba, to je problem, zar ne :!: :?: Jer mi trebamo nekog dobrog da na strani pali mreze, neki iskusan, bas kako su i govorili.Imal kakvi prica za nekog napadaca?

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 30 jan 2013, 20:07

sodagrad je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Sad bilo na televiziji Lukavac opet u vezi priprema Radničkog i novi igrač Radničkog je Darko Mitrović (stoper) igrao prije za Drinu Zvornik u Premier ligi, baš je pričao on, Borgi, Truma, Šuba, i šef Vojvodić (nadam se da će uskoro video biti dostupan pa da i ostali pogledaju), takođe 24 februara ide se na pripreme u Makarsku, sledeća srijeda prijateljska sa Slogom iz Doboja u Tesliću, najviše me raduje što je cilj vrh tabele, a ako se ukaže prilika i borba za prvo mjesto, samo naprijed......:)
Hvala na info, nisam to upratio, slabo kad gledam Lukavacku..Nego dobre su te informacije, sad cekamo da to Zoom il Casper malo prosire, bit ce na luk-x vjerovatno ;)

Obradujte nas jos vise :D
Znao sam ja za ovog Mitrovića kad su bili pregovori, a Zoom je i pričao s igračima i trenerom ako se ne varam tako da će on to sve postaviti sigurno......:)
Jel to Mitrović što je igrao za Gradinu prošle sezone??Ako je to taj onda ste dobili igračinu i ljudinu..
OFK Gradina Srebrenik

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 30 jan 2013, 20:08

...drago mi je da je Radnicki dobio odlicnog stopera Mitrovica. Vojvodic odlicno radi posao kao i Uprava koja ga u stopu prati. Rezultati ne mogu izostati. Jos kada bi nam Zoom 088 dao imena kompletne ekipe,bilo bi dobro. Hvala vam za dobre vijesti. Jos da mi pokusamo spasiti nasu Slobodu..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 30 jan 2013, 20:12

" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 jan 2013, 20:17

Ne znam što ti trebaju imena svih igrača evo ovako golman je Armin Lugavić, zamjena Dino Hodžić, odbrana: Mirza Bekrić, Jasmin Jusufović, Adnan Šubić, Darko Mitrović (novi igrač), Čejvanović (s njim se još ne zna ništa), Edis Zulić, Mirhad Mehanović, sredina: Eldin Trumić, Semir Borogovac (novi igrač), Faruk Kuduzović (junior), Semir Slomić, (ima još tu igrača ali ne mogu da se sjetim sad svih) napad: Jasmin Jaranović, Šemsudin Džanić, Mirza Halilagić (junior) eto nek Zoom doda ko fali.......:) klub napustili Mirnes Salihović (Budućnost Banovići), Dino Nurić (Rudar Bukinje), Edin Kitić (?), Čejvanović (Sloboda ili Radnički), Enes Brčkalić (Gradina)......:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 jan 2013, 20:23

@Maniacs brate nije to sve što se tiče pojačanja biće izgleda još samo polako, kapiten Šubić je rekao da će sigurno još doći kvalitetnih igrača u Radnički.....:)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 30 jan 2013, 21:30

Lijepo ide ova priča oko kluba,za sada. Izgleda da bi proljeće moglo biti lijepo, da se dobro počne iz Gračanice.
Samo se netreba zalijetati pa završiti kao Gradina ove sezone.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 jan 2013, 23:39

studeni je napisao/la:Lijepo ide ova priča oko kluba,za sada. Izgleda da bi proljeće moglo biti lijepo, da se dobro počne iz Gračanice.
Samo se netreba zalijetati pa završiti kao Gradina ove sezone.
Ma polako zasad je dobro hvala bogu, ako se ukaže prilika zašto da je ne iskoristimo, ako ne ostaviti ovu ekipu na okupu i narednu sezonu bićemo prvaci siguran sam.......:)

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 31 jan 2013, 10:44

sodagrad je napisao/la:Ne znam što ti trebaju imena svih igrača evo ovako golman je Armin Lugavić, zamjena Dino Hodžić, odbrana: Mirza Bekrić, Jasmin Jusufović, Adnan Šubić, Darko Mitrović (novi igrač), Čejvanović (s njim se još ne zna ništa), Edis Zulić, Mirhad Mehanović, sredina: Eldin Trumić, Semir Borogovac (novi igrač), Faruk Kuduzović (junior), Semir Slomić, (ima još tu igrača ali ne mogu da se sjetim sad svih) napad: Jasmin Jaranović, Šemsudin Džanić, Mirza Halilagić (junior) eto nek Zoom doda ko fali.......:) klub napustili Mirnes Salihović (Budućnost Banovići), Dino Nurić (Rudar Bukinje), Edin Kitić (?), Čejvanović (Sloboda ili Radnički), Enes Brčkalić (Gradina)......:)
Hvala na trazenoj informaciji! Svakako da raspolazete sa respektabilnim sastavom za proljetnu sezonu, sto me privlaci da cu cesto dolaziti na vase utakmice i zajedno sa vama uzivati u lijepom nogometu. Ovo sto prezentujete na forumu, je za svaku pohvalu i pokazuje da Lukavcani imaju svoje vjerne navijace,kojima trebaju adekvatno uzvratiti sto boljim rezultatima. Pozdrav!

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 31 jan 2013, 10:57

skauttuzla je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Ne znam što ti trebaju imena svih igrača evo ovako golman je Armin Lugavić, zamjena Dino Hodžić, odbrana: Mirza Bekrić, Jasmin Jusufović, Adnan Šubić, Darko Mitrović (novi igrač), Čejvanović (s njim se još ne zna ništa), Edis Zulić, Mirhad Mehanović, sredina: Eldin Trumić, Semir Borogovac (novi igrač), Faruk Kuduzović (junior), Semir Slomić, (ima još tu igrača ali ne mogu da se sjetim sad svih) napad: Jasmin Jaranović, Šemsudin Džanić, Mirza Halilagić (junior) eto nek Zoom doda ko fali.......:) klub napustili Mirnes Salihović (Budućnost Banovići), Dino Nurić (Rudar Bukinje), Edin Kitić (?), Čejvanović (Sloboda ili Radnički), Enes Brčkalić (Gradina)......:)
Hvala na trazenoj informaciji! Svakako da raspolazete sa respektabilnim sastavom za proljetnu sezonu, sto me privlaci da cu cesto dolaziti na vase utakmice i zajedno sa vama uzivati u lijepom nogometu. Ovo sto prezentujete na forumu, je za svaku pohvalu i pokazuje da Lukavcani imaju svoje vjerne navijace,kojima trebaju adekvatno uzvratiti sto boljim rezultatima. Pozdrav!
Tu su još u sredini terena Tarik Gogić, Enes Kuduzović (junior), i napadač Almir Redžić......dobru ekipu imamo tu je najstariji kapiten Adnan Šubić koji ima 30 godina, Mitrović ovaj novi on 27 godina jel ima nisam siguran, svi ostali su ispod pretežno od 20 do 25 godina, biće dobro na proljeće nadam se, pozz :)

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 31 jan 2013, 11:09

sodagrad je napisao/la:
skauttuzla je napisao/la:
Tu su još u sredini terena Tarik Gogić, Enes Kuduzović (junior), i napadač Almir Redžić......dobru ekipu imamo tu je najstariji kapiten Adnan Šubić koji ima 30 godina, Mitrović ovaj novi on 27 godina jel ima nisam siguran, svi ostali su ispod pretežno od 20 do 25 godina, biće dobro na proljeće nadam se, pozz :)
..ama,super ekipa! Mogao bi reci i zrela ekipa i naravno da obavezno junire forsirati u svakoj mogucoj prilici. Hvala ti na info..idem sada do Tusnja!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 jan 2013, 12:52

News :)

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... graca.html" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Vidjeću s kolegama da danas postave video koji smo jučer radili na YT pa ću i to objaviti ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 31 jan 2013, 13:06

Zoom088 je napisao/la:News :)

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... graca.html" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Vidjeću s kolegama da danas postave video koji smo jučer radili na YT pa ću i to objaviti ;)
Sa srećom momci u novom klubu....hvala Zoom :)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 31 jan 2013, 13:51

Dobri su momci kako vidim, lijepo se prica o njima, nadam se da ce nam bit dobra pojacanja :)
U Gracanici 3 boda skoro pa sigurna, ako se pripreme dobro odrade idemo na vrh :mrgreen:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 31 jan 2013, 15:35

Maniaacs je napisao/la:

Dobri su momci kako vidim, lijepo se prica o njima, nadam se da ce nam bit dobra pojacanja :)
U Gracanici 3 boda skoro pa sigurna, ako se pripreme dobro odrade idemo na vrh :mrgreen:
Dobro je druže zasad hvala bogu, ja sam rekao dok je gospodin Lović tu ne brinem se :) eto dovode se kvalitetni igrači i doće ih još akobogda i boljih (nije kao prije daj šta daš neke levate) sad smo ozbiljan klub postali, uprava radi dobro svoj dio posla, Vojvoda svoj, igrači ginu na terenu i imamo rezultat toga, a to je 4 mjesto, siguran sam da možemo veliki uspjeh napraviti u proljetnom dijelu jer smo sad još kvalitetniji, jedva čekam gostovanje u Gračanici već se po gradu priča o toj utakmici ima da gori sve, naravno sve u granicama fair playa......:)

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 31 jan 2013, 17:56

Maniaacs je napisao/la:

Odlicno poznajem obojicu i zelim vas upoznati da ste dobili fantasticne profesionalce i sportiste od glave do pete.
Borgi je prosao kompletnu skolu FK Slobode I kao junior potpisao profesionalnni ugovor. U Slobodi su mogli igrati
babini sinovi i oni koji daju lovu . Unistili su kompletnu generaciju i prepustili ih na milost i nemilost.Momak je imao nastupe za U-17 i U-19 BiH. Bio kapiten te generacije. Darko Vojvodic je to znao i u pravom trenutku reagovao.
Radnicki ce u najmanju ruku biti na drugoj poziciji,na proljece. Na Tusnju danas malo vedrine i pobjeda nad komsijama iz Banovica. Pozdrav Lukvcanima!

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 31 jan 2013, 18:27

[/quote]Odlicno poznajem obojicu i zelim vas upoznati da ste dobili fantasticne profesionalce i sportiste od glave do pete.
Borgi je prosao kompletnu skolu FK Slobode I kao junior potpisao profesionalnni ugovor. U Slobodi su mogli igrati
babini sinovi i oni koji daju lovu . Unistili su kompletnu generaciju i prepustili ih na milost i nemilost.Momak je imao nastupe za U-17 i U-19 BiH. Bio kapiten te generacije. Darko Vojvodic je to znao i u pravom trenutku reagovao.
Radnicki ce u najmanju ruku biti na drugoj poziciji,na proljece. Na Tusnju danas malo vedrine i pobjeda nad komsijama iz Banovica. Pozdrav Lukvcanima![/quote]

Hvala druze, iskreno se nadam da ce i Sloboda naci put iz ovog mraka i krenuti ka stvaranju kluba kojeg Tuzla i zasluzuje.
Pozz

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 01 feb 2013, 13:48

Samo da se pripreme dobro zavrse, da se momci pripreme, da mogu igrat 2 utakmice :D

Skauttz hvala tebi, sretno i vama u toj akciji u BKC-u

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 01 feb 2013, 13:57

Maniaacs je napisao/la:Samo da se pripreme dobro zavrse, da se momci pripreme, da mogu igrat 2 utakmice :D

Skauttz hvala tebi, sretno i vama u toj akciji u BKC-u
Nama je dogorjelo do nokata i svaka podrska nam je dobro dosla. Hvala vama na moralnoj podrsci! Slobodu ne damo i po svaku cijenu cemo je sacuvati od lopova i politicke mafije!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 feb 2013, 16:36

VIDEO prilog :)

http://lukavac-x.ba/video/borogovac-i-m ... osiku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.