Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

damirko
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la damirko » 06 nov 2009, 18:24

koji je klub europi u zadnjih 3 godine potrosio vise od vas

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 06 nov 2009, 18:28

fanatique 1899 je napisao/la:Sunderland je za vas MANCHESTER, da ne spominjem Everton!
Hajd ti malo prosetaj pogledaj gdje je taj marsej pa nes pricaj ocito si fulo i temu i vezu s mozgom !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 18:30

Ja opet za sve ovo krivim najvise losu srecu .. Svake godine bez Gerrarda i Torresa , evo sada i Glena , Skrtela , Aggera pa i Riere koji se poceo uklapati :o Ako se brzo ne nadju zamjene za ove igrace ode sve u helac .. Najvise trebaju pare , bojim se da ce doci do prodaje Mascherana , Babela .. A klub bi trebali napustiti jos i Dossena i Voronin :roll:
Liverpool
Fernando Torres pauzira tri sedmice
Vodeći strijelac engleske nogometne Premier lige Fernando Torres moraće da pauzira narednih nedelja kako bi se oporavio od povrede prepona.
Foto: AP
Foto: AP
U ljekarskom timu Liverpoola smatrali su da je zbog hroničnih problema sa preponama neizbježna operacija, ali je Španac u četvrtak bio na dodatnim pregledima u Valenciji, nakon kojih je odlučeno da se povreda sanira bez hirurškog zahvata.

Prema prvim procjenama Torres bi na teren mogao da se vrati za tri nedjelje.
:cry:
Ne treba mu toliko , zaigrace slj subote protiv Argentine

http://uk.eurosport.yahoo.com/06112009/ ... visit.html

:P

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 06 nov 2009, 18:48

fanatique 1899 je napisao/la:Sunderland je za vas MANCHESTER, da ne spominjem Everton!

Ma p 8-) 8-) usti bolan torres **** im mater.........
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 19:12

Liverpool , spreman izdvojiti 45 miliona za pojacanja u Januaru .. Naime , u klub bi trebali doci Ruud V.N , Patric Viera , Silva , showcross i cohen :roll:

Ovo je napisao neki momak iz Liverpoola na poznatom LFC bloggu :roll:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 nov 2009, 19:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool , spreman izdvojiti 45 miliona za pojacanja u Januaru .. Naime , u klub bi trebali doci Ruud V.N , Patric Viera , Silva , showcross i cohen :roll:

Stani jel taj momak radi u ludnici.45 mil eura da izdvoji klub koji nema prebijene pare pa zar je to moguće.Ja bih volio da je to istina, ali to je daleko od realnog.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 06 nov 2009, 19:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool , spreman izdvojiti 45 miliona za pojacanja u Januaru .. Naime , u klub bi trebali doci Ruud V.N , Patric Viera , Silva , showcross i cohen :roll:

Ipak mislim dasu to obicne dezinformacije od tih nabrojanih jedino sto bi se mogao ocekivati transfer sa Slvom a ostalo supljak ...
Koji ce nam Qrac RVNmViera itd... to su obicne gluposti

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 19:48

Ne znam .. RDN se moze dobiti jeftino , bas kao i Viera .. S obzirom da nema love a potreban napadac i Veznjak :o :o

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 06 nov 2009, 20:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam .. RDN se moze dobiti jeftino , bas kao i Viera .. S obzirom da nema love a potreban napadac i Veznjak :o :o
MA vjeruj mi ciste izmisljotine ....

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 06 nov 2009, 20:11

cikcanga je napisao/la:Vieira nikad ne bi potpisao za Looserpool.

Keep on dreaming!
bolesnik nisi ovdje dobrodosao zato pisi svoje bljuvotine i gluposti na nekom drugom mjestu !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 20:16

A sto je otisao iz Ars ? :o

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 20:21

Zato sto je prodan.
Htjeli su ga i Zidovi dovest, ali covjek nece jer bi pao u ocima najboljih navijaca na svijetu, Gunnersa.

Come on Arsenal!
Najbolji navijaci .. Buahahaa - jeste na jedno 20tom mjestu ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 20:27

Nisu najbolji ali navijaci Liverpoola su u top 3 ;) !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 nov 2009, 20:45

ja beniteza podrzavat ne mogu,pa i da sam dosad vjerovala da s njim mozemo nesto napraviti i osvojiti jos koji trofej,kap koja bi prelila casu je bila ona izjava od prije neki dan gdje benitez rece da liverpool ne mora osvjati trofeje kako bi bio uspjesan :shock: Kako uopste on moze voditi klub kao sto je Liverpool sa tim stavom :?: Zar stvarno mi trebamo smatrati nas krajnji domet i uspjeh igranje lige prvaka i osvajanje drugog mjesta u EPL :?: Liverpool je gigantski klub,klub koji je i i vise od jednog stoljeca najtrofejniji u engleskoj,koji je uvijek isao ka pobjedama,gdje je postojala samouvjerenost,ponos,vjera u tim,igrace,navijace ,cvrsta volja za pobjedom,a sta danas :?: Ljudi budite svjesni velicine Liverpoola :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 nov 2009, 20:51

Ja kad bi znao da će se nakon njegovog odlaska stvari popraviti i da će se konačno uzeti titula,ne bi ga ni ja podržavao ni sekunde.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 nov 2009, 21:05

Ja kad bi znao da će se nakon njegovog odlaska stvari popraviti i da će se konačno uzeti titula,ne bi ga ni ja podržavao ni sekunde.
Nema adekvatna zamjena za njega.. Ko bi se izborio sa ekipom kakvu imamo da napredujemo , samo bi isli dole i dole i dole .. Ovako bar mozemo nesto uraditi do kraja , samo da se vrate kljucni igraci

@eo buraz oce nesto da napise : /
GORE NE MOZE ! DAJTE KLINSMANA LJUDI KO BOGA VAS MOLIM , ZAMJENITE OVOG , PORUMENIO I ON STID GA !

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 06 nov 2009, 21:09

Opšte je poznato da Arsenal i Barcelona imaju svoje fan clubove u BiH(Sarajevu tačnije), tako da sam ja sa još jednim momkom došao na ideju da krenemo u pilit projekat osnivanja FAN KLUBA FC LIVERPOOL BiH.
Dakle, ono što je u početku potrebno jeste da stvorimo neku bazu ljudi koji su spremni da rade na ovom projektu jedno vrijeme( na volenterskoj bazi naravno), da bi se to razvilo. Za početak blog,web stranica i sl., a onda krenuti jače i bolje, te naći neki prostor, i stupiti u kontakt sa maticom u Engleskoj od koje bi skoro sigurno dobili podršku u svakom smislu, baš kao što je to slučaj sa Arsenalom.
Dakle,potrebno je nekoliko entuzijasta koji su spremni da odvoje svoje slobodno vrijeme za ovo,a zadovoljstvo i navijanje za voljeni klub je u prvom planu.
Pa izvolite da čujem vaše mišljenje.

P.S. Molim samo ozbiljne komentare i prijedloge.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 nov 2009, 21:56

scorpion je napisao/la:Opšte je poznato da Arsenal i Barcelona imaju svoje fan clubove u BiH(Sarajevu tačnije), tako da sam ja sa još jednim momkom došao na ideju da krenemo u pilit projekat osnivanja FAN KLUBA FC LIVERPOOL BiH.
Dakle, ono što je u početku potrebno jeste da stvorimo neku bazu ljudi koji su spremni da rade na ovom projektu jedno vrijeme( na volenterskoj bazi naravno), da bi se to razvilo. Za početak blog,web stranica i sl., a onda krenuti jače i bolje, te naći neki prostor, i stupiti u kontakt sa maticom u Engleskoj od koje bi skoro sigurno dobili podršku u svakom smislu, baš kao što je to slučaj sa Arsenalom.
Dakle,potrebno je nekoliko entuzijasta koji su spremni da odvoje svoje slobodno vrijeme za ovo,a zadovoljstvo i navijanje za voljeni klub je u prvom planu.
Pa izvolite da čujem vaše mišljenje.

P.S. Molim samo ozbiljne komentare i prijedloge.
vec je bilo ranije pokusaja da se osnuje FAN KLUB LFCBiH ali svaki pokusaj je bio bezuspjesan, neki navijaci su bili napravili free forum i blog, ali na kraju su odustali od foruma za blog ne znam

vec sam pricao sa nekim navijacima da napravimo ozbiljan forum ali nekako sam izgubio volju za time jer slabo se pisalo i na free forumu a i sada imam dosta obaveza na faxu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

makas
Kontakt:

Post Postao/la makas » 06 nov 2009, 23:12

alan_kardec je napisao/la:Ja kad bi znao da će se nakon njegovog odlaska stvari popraviti i da će se konačno uzeti titula,ne bi ga ni ja podržavao ni sekunde.
Probat cu dati neke moje razloge zasto mislim da Beniteza nece otjerati (barem ne do kraja sezone)

1. Tek potpisani ugovor - u slucaju da ga zele otjerati to je minimum 20 mill funti odstete.
2. Veliki klubovi ne smjenjuju trenere tek tako, a da unaprijed nemaju plan za novog - Za sada ne vidim trenera koji je dovoljno dobar da vodi Liverpool a da je slobodan.
3. Liverpool veoma rijetko otpusta trenere u toku sezone. Recite mi kad se to zadnji put desilo.
4. Trener koji provede 6 godina u klubu, dotle je vec ugradio kompletan svoj sistem i nacin rada, od igraca, do trenera, pa cak i tehnickog osoblja. Tako da bi i to bilo katasrofalno los potez u sred sezone, smijeniti sve u kompletu. Jer koliko god titula bila daleko, mi se i dalje moramo boriti da zavrsimo u ligi sampiona.
5. Veliki broj navijaca i dalje stoji iza trenera, sto ovaj put cine i za Beniteza, i to je karakteristika narucito navijaca Liverpool-a kroz historiju.
6. Amerikancima treba stabilnost zbog novih ulaganja i novih teskih sponzorskih ugovora, kao sto je onaj sa "Standard Chatered, tezak 20 mill funti po sezoni. Drugim rijecima, nije im bas u interesu da toliko zatalasaju brod.Niko nece ulagati svoje pare u nesto sto nije stabilno.
7. Benitezovi rezultati, dva finala lige sampiona, jos dva polufinala, FA Cup, najveci broj bodova u historiji EPL-a, to jest 86, sto je u 11 slucajeva bilo dovoljno za titulu i sto je pokazatelj da je napravio pomak u odnosu na prethodnike, Holuiera, Evansa, Sounesa.
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 nov 2009, 23:19

alan_kardec je napisao/la:Ja kad bi znao da će se nakon njegovog odlaska stvari popraviti i da će se konačno uzeti titula,ne bi ga ni ja podržavao ni sekunde.
Taman je Barca znala sta ce dobit sa Guardiolom, prije toga sa Rajkardom i slicno. Ono sto treba je pokusat, a opcija sa Benitezom 6 godina nije dala rezultata, prema tome stvari se trebaju mjenjati, pa taman i cikcanga doshao na mjesto trenera :mrgreen:
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.