Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima li gdje prenos live zadnjeg dana prelaznog roka ?
Neil Jones @neiljonesecho
Dani Pacheco on his way out of #LFC (again). Set to join CD Huesca on loan.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma šta ćeš to gledat kad i onako nikog ne dovodimololja72 je napisao/la:Ima li gdje prenos live zadnjeg dana prelaznog roka ?

Bolje da ga prodaju ionako u Liverpoolu neće dobiti šansu.
Stvarno ne znam šta je s tim momkom,na utakmicama na kojima je igrao i dobijao minutažu djelovao je solidno
.
Stvarno ne znam šta je s tim momkom,na utakmicama na kojima je igrao i dobijao minutažu djelovao je solidno

LUIS SUAREZ: Liverpool je moj dom.
Luis Suarez ponovo je izrazio zelju da ostatak svoje karijere provede u Liverpoolu, gradu u kojem se osjeca kao kod kuce.
Danas se navrsava pune dvije godine od kad je Luis potpisao za Liverpool FC. Od momenta kada je presao iz Ajaksa do danas, postigao je 43 pogotka iz 84 utakmice i trenutno je drugi strijelac lige sa 17 pogodaka. U ljeto je potpisao novi dugogodisnji ugovor redsima.
Evo sta je Luis Suarez izjavio sa liverpoolfc.com:
"Nadam se da cu u Liverpoolu ostati veoma dugo. Ovo je ogroman klub, klub o kojem djeca sanjaju da ce jednog dana zaigrati."
"Ponosan sam sto sam dio ovog kluba i sto sam donio ispravnu odluku da potpisem za Liverpool. Za ove dvije godine prosao sam neke veoma specijalne trenutke koje nikad necu zaboraviti. Bilo je takodje i teskih trenutaka ali uz podrsku moje porodice, kluba i navijaca, stvari su se odvijale pozitivno za mene."
"Ovdje se osjecam kao kod kuce. Veoma mi je vazno da, u svakom trenutku, kada sam u gradu, dobijam podrsku od navijaca i kada sam dosao u klub osjecao sam se kao da me ljudi poznaju citav zivot."
"Nadam se da cu u buducnosti, koliko god budem mogao, pomoci timu da ide naprijed, te da cu klub i navijace uciniti sretnim i ponosnim." izjavio je Suarez.
Suarez je, kao dijete, svoje fudbalske vjestine ucio na ulicama, treceg po velicini urugvajskog grada Salto, a nakon toga, preselio se u glavni grad Montevideo.
Izvor: Liverpoolfc.com
Prevod:Liverpool FC Bosnia & Herzegovina
Ovo sam sa face-a ugrabio,kolko je pouzdano ne znam.
Luis Suarez ponovo je izrazio zelju da ostatak svoje karijere provede u Liverpoolu, gradu u kojem se osjeca kao kod kuce.
Danas se navrsava pune dvije godine od kad je Luis potpisao za Liverpool FC. Od momenta kada je presao iz Ajaksa do danas, postigao je 43 pogotka iz 84 utakmice i trenutno je drugi strijelac lige sa 17 pogodaka. U ljeto je potpisao novi dugogodisnji ugovor redsima.
"Nadam se da cu u Liverpoolu ostati veoma dugo. Ovo je ogroman klub, klub o kojem djeca sanjaju da ce jednog dana zaigrati."
"Ponosan sam sto sam dio ovog kluba i sto sam donio ispravnu odluku da potpisem za Liverpool. Za ove dvije godine prosao sam neke veoma specijalne trenutke koje nikad necu zaboraviti. Bilo je takodje i teskih trenutaka ali uz podrsku moje porodice, kluba i navijaca, stvari su se odvijale pozitivno za mene."
"Ovdje se osjecam kao kod kuce. Veoma mi je vazno da, u svakom trenutku, kada sam u gradu, dobijam podrsku od navijaca i kada sam dosao u klub osjecao sam se kao da me ljudi poznaju citav zivot."
"Nadam se da cu u buducnosti, koliko god budem mogao, pomoci timu da ide naprijed, te da cu klub i navijace uciniti sretnim i ponosnim." izjavio je Suarez.
Suarez je, kao dijete, svoje fudbalske vjestine ucio na ulicama, treceg po velicini urugvajskog grada Salto, a nakon toga, preselio se u glavni grad Montevideo.
"You'll Never Walk Alone"
Arsenal nekog PingPonga posudi Fulhamu a mi Pacheca šaljemo u drugu ligu i to Španije. Mogli su vala poslati Pacheca i Susa na posudbu do kraja sezone + pare za Inca. Nekako mi to najlogičnije izgleda.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ništa izgleda od Incea,još je Reading pravo zagrizao moguće da kod njih završi.
u prvoj utakmici ove sezone je Liverpool imao veci posjed lopte, tako da to nije nemoguce i jedna je barselona koja vodila ili gubila uvijek ima veci posjed lopte bez obzira s kim igralanedim1993 je napisao/la:ne blista ni city, pogotovo jer im motor silva ne radi ove sezone, tu se ništa ne zna.
a što se tiče posjeda protiv arsenala znate da ionako niko ne može imat veći posjedt lopte od njih. drugo poluvrijeme je pokazalo sve.
Opet kažem previše kritikujete čovjeka. Da se samo u kontre uzdate dovoljno je, bukvalno sam strahovo' svaki put.
Sturridge i Suarez su sjajna kombinacija. Svako ima svoje mišljenje. Naravo vi znate bolje od mene jer pomno pratite, al sa neutralnog gledišta , liverpool djeluje ekipa koja se gradi ponovo.
uzdravlje, nemojte se mnogo svađat

ne bi to bilo lose, jos kad bi dali za njega 15 milionaZodiac je napisao/la:Ništa izgleda od Incea,još je Reading pravo zagrizao moguće da kod njih završi.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Evo intervua na engleskom jeziku:RtoX je napisao/la:LUIS SUAREZ: Liverpool je moj dom.
Luis Suarez admits he is living the dream at Liverpool and intends to stay at Anfield for "a very long time".
The 26-year-old intends to continue to drive the Reds on as they look to develop into Champions League challengers once again under Brendan Rodgers.
"I hope [to be at Liverpool] for a very long time because it's a massive club that kids dream about playing for," Suarez told the club's official website.
"I've been very proud to be at a club like Liverpool and to have made the decision to come here.
"In two years I've lived through some spectacular and very special moments that I will never, ever forget.
"There have been a few difficult times as well, but with the support of my family, the club and the fans, things have gone well for me."
Suarez continued: "I do feel at home here. When I'm out and about, all I get is support and encouragement from the local people and that's very important and when I come here to the club I feel like people have known me all my life.
"I hope to be able to help out the team for as long as I possibly can while trying do something to make the club and the fans very happy."
nek je i to gotovoLiverpool have terminated Alexander Doni's contract with the club

Svaka čast. Ovo je jako bitna informacija. Neka se i to dogodilo. Evo nam sada prilike da uzmemo Butlanda.EBSCO je napisao/la:nek je i to gotovoLiverpool have terminated Alexander Doni's contract with the club
- youngredcomps
- Kontakt:
stoke ponudio 4 mil eura za butlanda,ako brzo ne reagujemo,gubimo ga,
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Dodje mi stara,nazove sestru na telefon i posvadja se sa njom,naletim joj ja i otjera me sa racunara.Rezultat toga je moje ne gledanje tekme.
I sad nek neka dobra dusa opise sta je bilo na terenu,ko je dobar ko los da ne trazim po stranicama il ako vec jest nek da broj stranice il copy svoj post
I kao sto Rizo rece remi ko pobjeda al ostaje zal velika za prednoscu od 2:0
I sad nek neka dobra dusa opise sta je bilo na terenu,ko je dobar ko los da ne trazim po stranicama il ako vec jest nek da broj stranice il copy svoj post
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Po meni su svi dobro odigrali jedino je Wisdom bio loš al ne u toj mjeri kao što je prije bioOtelo je napisao/la:Dodje mi stara,nazove sestru na telefon i posvadja se sa njom,naletim joj ja i otjera me sa racunara.Rezultat toga je moje ne gledanje tekme.

Jarane sa ovim se ne mogu nikako složiti, jer je Henderson barem u 10 utakmica, na skali od 1 do 5, odigrao za četvorke. Na um mi padaju utakmice sa Chelsijem, gostujuća, kup i domaća, potom kup gostovanje kod Stoka i Exetera, potom domaće utakmice sa Boltonom i Unitedom, te gostujuće utakmice sa Fulhamom, Arsenalom i Cityijem.Jel se to niko ne sjeća prethodne Hendersonove sezone? Lik je bio katastrofa, ma i to je malo reći. Allen loše igra, u početku bio odličan, onda počeo da griješi u onome što mu najbolje ide a to je pass igra. Loš je kad se treba oduprijeti pritisku i to protiv najvećih ekipa. Protiv manjih je solidan, nema tu mentalnu prepreku i gdje god da igra u vezi odigra solidno.
Da se Hendersonu sudilo po partijama koje je pružao samo prošle sezone, vjerovatno više i ne bi bio član LFC-a.
Generalno, svi su podbacili prošle sezone od decembra pa do juna. On sam je pogađao prećke i stative a na njegove pasove igrači su fulali prilike. 2 asistencije i 2 gola za prošlu sezonu je jako loše.
Uostalom, na kraju sezone je osvojio nagradu za najboljeg mladog igrača Liverpoola.

Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 31 jan 2013, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
- youngredcomps
- Kontakt:
ma nije ni on bio los,podolski se nije ni vidio ni cuo od njegaEBSCO je napisao/la:Po meni su svi dobro odigrali jedino je Wisdom bio loš al ne u toj mjeri kao što je prije bioOtelo je napisao/la:Dodje mi stara,nazove sestru na telefon i posvadja se sa njom,naletim joj ja i otjera me sa racunara.Rezultat toga je moje ne gledanje tekme.

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Hvala
Sad nam Everton dolazi na Anfield a nisam siguran gdje ide Tottenhem nama il mi na WHL,uz Citya su ovo jedine tekme gdje bi mogli kiksati no direktni su konkurenti za LP tako da ne bi sebi smjeli dopustiti poraz(e)
Sad nam Everton dolazi na Anfield a nisam siguran gdje ide Tottenhem nama il mi na WHL,uz Citya su ovo jedine tekme gdje bi mogli kiksati no direktni su konkurenti za LP tako da ne bi sebi smjeli dopustiti poraz(e)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo sad bilo na Sky Sportsu da je Valencianes u kontaktu sa 3 kluba iz Premier Lige u vezi onog Ismit-mirina, i mi smo tu negdje 

Tottenhem dolazi nama mi smo proslu utakmicu igrali u Londonu i izgubili 2-1Otelo je napisao/la:Hvala
Protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele samo još Cityu gostujemo,a na Anfield dolaze Everton,Tottenham,WBA,Chelsea i Swansea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.