Zao mi je sto je Rudy otisao ali bilo je samo pitanje vremena. Bio sam ubijedjen da poslije onog trade-a sa Cavs-ima nece nista dirat ovu sezonu nego ce to rijesit u off-seasonu , ali eto misljenja su da nece bit boljih paketa za Rudy-a poslije izgleda.
Rudy je igrac koji je odigrao najvise utakmica u Memphisu u historiji, i koliko god sam se nervirao i koliko god on imao los ugovor opet mi je zao. Sve najbolje njemu u Torontu gdje sam siguran da ce postat all-star abd.
Dobili smo zanci Prince-a, Davis-a, Daye-a i pick druge runde, a dali Rudy-a i Hamed-a (koji ce vjerovatno ostat bez kluba sad), po meni dobar trade.
Prince-om smo jos vise pojacali svakako dobru odbranu, Davis je odlicno pojacanje za klupu (za sad, jer je vrlo moguce da i Z-bo bude trejdovan u buducnosti) jer bolje odgovara da on igra sa Arthur-om nego Speights, a sto se tice Daye-a mislim da ce nas on brzo napustit svakako ali ako moze nak nam pomogne sa kojim sutom ili tricom ako moze u medjuvremenu
Vazno je isto pomenuti da imamo oko 8 mil Trade Exception.
Veceras idemo na OKC sa 8 igraca najvjerovatnije
Marc od kako je cuo da nije pozvan na all-star igra fenomenalno, cak je i tricu pogodio proslu utakmicu
Ovaj Chris Johnson sto smo ga potpisali na 10 dana (sad je dobio jos deset) je bio nevjerovatno koristan.