Barriova reakcija na podjebavanje Popa , neprocjenjivo..
kad smo vec kod matorog
sretan 64 rodjendan najboljem treneru lige , da pozivi jos dugo
sad skonta sto ga nema , kod kuce pripremao rodjendasku zabavu
[youtube][/youtube]
Umijes i ti napisati kad se potrudisNEZALAGANJE je napisao/la:Nemoj da se salis, molim te,na taj nacin!Krenucemo prvo od osnovne stvari,a to je da i MEM i LAC,imaju bolje rekorde od te 2 ekipe,iako igraju u jacoj konferenciji...Drugo,3 najbolja rekorda lige dolaze sa Zapada.Trece,MIA, kad ima zapadnu turneju od 6 utakmica,redovno 4 'popusi'.Cetvrto,MEM ih vec neko vrijeme 'mlati' i kuci i na Floridi,jer ovi imaju 'rupu' pod kosem i to je opstepoznato(zamisli sta ce tek LAC ove godine da im uradi sa,sigurno,najdubljim rosterom u ligi i unaprijedjenom igrom u reketu),a nijedna ekipa na Istoku nema ofanzivno dominantnog C ili PF (izuzimajuci KG-a ,koji je u godinama,Lopeza iz BKN,ali se oni jos uvijek 'traze' kao ekipa,pa to ne igra neku ulogu,te PHI koja ima Bynuma,s tim da ovaj tek treba da pocne igrati.Hibbert i Horford su nekonstantni,kao i Boozer iz tvog CHI.)koja bi to eksploatisala!MIA-u odgovara kad je protivnicka ekipa orijentisana na napad sa perimetra i tada naprosto 'rastave' tu ekipu svojom brzinom,na tom istom perimetru!Ovom zadnjom recenicom dolazimo i do jednog od najvecih 'apsurda' lige kad je u pitanju njihov dvoboj sa OKC(po misljenju mnogih,najbolje ekipe Zapada i trenutnog prvaka te konferencije).Naime,OKC ima sve potrebne kockice kako bi savladao ekipe kao sto su SAS,LAC i MEM(citaj:imaju Perkinsa,Ibaku i Collisona,koji su,za sada,bili sposobni 'ugusiti' glavne adute navedenih ekipa pod kosem,dok njihova perimetarska linija sa Durantom i Westbrookom,jednostavno nadigra vanjsku liniju protivnika)Medjutim,kad dodje dvoboj sa MIA,ta ista trojka (Perkins,Ibaka(koji pokazuje ofanzivni napredak,ali,za sada,samo u sutu)te Collison) pocne pokazivati svoje ofanzivne nedostatke,uloga im se smanjuje,jer nemaju koga da 'guse'(imajuci u vidu da je i Bosh vise jump suter u sistemu MIA),dok su James,Wade i Battier sposobni usporiti Duranta i Westbrooka kao nijedna druga ekipa-Dok god je tako, OKC nece nikada osvojiti titulu,ako ih u finalu bude cekao MIA.S druge strane,100% sam siguran,a nadam se da ce ove godine moja ekipa to pokazati i dokazati,da ekipe tipa pomenutih SAS,te LAC i MEM itekako mogu pobijediti taj isti MIA u finalu,ako preskoce OKC!Nemam ni mrvu sumnje u to,a i svi pokazatelji su tu. Izvinjavam se na dugom postu,ali sam imao potrebu da iznesem ovu analizu!BIHfan je napisao/la:A ko bi te eto na zapadu bio konkurentan Miamiju??? Po cemu su jedan Memphis ili Clippersi jaci od jedne Indiane ili New Yorka Bgt?On topic,@Yassal Ma ne bojim se ni ja LAL,ali nam jednostavno ne treba takav protivnik u prvoj rundi,koji ce nas izranjavati,moguce i izbaciti,kad vec moze biti nesto lakse,sto bi i trebala donijeti prva pozicija!
Šta se desiloNEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi,u meni je sve umrlo sada...Daj Boze da nije nista...
Lijevo koljeno Timmy.Ostade mu u nogama nekog igraca WSH i dobro ga je izvrnuo,lezao je jedno 2min na parketu...LBJ MVP je napisao/la:Šta se desiloNEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi,u meni je sve umrlo sada...Daj Boze da nije nista...![]()
Gledao Vukove kako jedu Pelikane jer ima na sk i uđem na nba.com kad vidim da igra Duncan i sad ovo.Nemoj me prepadat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.