La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Copa del Rey je najjače takmičenje na svijetu...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Komentar Mourinha na Pepov odlazak u Njemacku.
"To je njegov izbor, nemam šta posebno da kažem. Namerno je izabrao ligu u koju ja neću otići, ne znam... Jedino je sigurno da ja neću trenirati neki nemački klub", naglasio je Murinjo.

"To je njegov izbor, nemam šta posebno da kažem. Namerno je izabrao ligu u koju ja neću otići, ne znam... Jedino je sigurno da ja neću trenirati neki nemački klub", naglasio je Murinjo.

soxx je napisao/la:Komentar Mourinha na Pepov odlazak u Njemacku.

Hajd što je iskompleksiran sa Pepom i Barcom , ali što je glup malo je reci

Vidim ima dosta dobri trasnfera u ovim manjim klubovima spanije
Granada dovela Nolita,Buonanottea
Getafe stopera Napolia Fernándeza i lijevog beka iza Escudera.
Ima tu jos dosta dobri transfera
Granada dovela Nolita,Buonanottea
Getafe stopera Napolia Fernándeza i lijevog beka iza Escudera.
Ima tu jos dosta dobri transfera

Visca el Barça ! Mes que un club !
- SultanSulejman
- Kontakt:
ripper je napisao/la:soxx je napisao/la:Komentar Mourinha na Pepov odlazak u Njemacku.
![]()
eki namjerno izabrao ligu gdje on ne ide
![]()
Hajd što je iskompleksiran sa Pepom i Barcom , ali što je glup malo je reci....i koga boli q hoce li on trenirati neki njemacki klub
Ako Spešl 5 dođe u Njemačku da trenira neki klub,Pep daje otkaz (ovo kažem iz prve ruke) samo PSSSSST

Murinjo GLUPANE jedan!
SultanSulejman je napisao/la:ripper je napisao/la:soxx je napisao/la:Komentar Mourinha na Pepov odlazak u Njemacku.
![]()
eki namjerno izabrao ligu gdje on ne ide
![]()
Hajd što je iskompleksiran sa Pepom i Barcom , ali što je glup malo je reci....i koga boli q hoce li on trenirati neki njemacki klub
Ako Spešl 5 dođe u Njemačku da trenira neki klub,Pep daje otkaz (ovo kažem iz prve ruke) samo PSSSSST![]()
Murinjo GLUPANE jedan!
Pep GLUPANE jedan ?!
Nad tobom sunce najljepše sja
- tyler durden
- Kontakt:
Ne znam ko je ovo prevodio, al je izvuceno iz konteksta.

But in an interview with Rai Sport, the Real Madrid boss insisted that Guardiola's switch to Germany does not concern him, and neither does he intend to ever follow in his former opponent's footsteps.
"I have no comment to make, everyone is entitled to their choice," said Mourinho.
"Has he deliberately chosen a league I am not involved in? I don't know. What is certain is that I will not manage in Germany.
"I have nothing to say on the matter, it is all the same to me

Jel ima tko da prati Malagu?Pedro Morales došao na posudbu. 

uvod pred boldiranu izjavu:tyler durden je napisao/la:Ne znam ko je ovo prevodio, al je izvuceno iz konteksta.But in an interview with Rai Sport, the Real Madrid boss insisted that Guardiola's switch to Germany does not concern him, and neither does he intend to ever follow in his former opponent's footsteps.
"I have no comment to make, everyone is entitled to their choice," said Mourinho.
"Has he deliberately chosen a league I am not involved in? I don't know. What is certain is that I will not manage in Germany.
"I have nothing to say on the matter, it is all the same to me
He was also asked about Guardiola's new adventure.
dakle, ko je njega uopće pitao da li je guardiola otišao u njemačku zato što on neće tamo?

Prenosi li ijedna TV ovu tekmu Atl. Madrid - Sevilla?
arena sport u 10 večeras
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
E jbg, mislio sam da će SportKlub možda prenosit', ne'am Arenu.madridist je napisao/la:arena sport u 10 večeras
Prati nas vecina s ovog podforuma. De nam reci neke podrobnije informacije o ovom boliduSiamoNoi je napisao/la:Jel ima tko da prati Malagu?Pedro Morales došao na posudbu.

Inace,nijedan transfer nije vrijedan spomena. Ali eto,istakao bih transfer CAmerunca Henri Bienvenua kojeg je dovela Zaragoza. Nema lose brojke kada su postignuti golovi za Fener u pitanju,ali ja ga najvise pamtim iz Young Bojsa gdje je bio odlican . Onako dobar jedan na jedan , fizički je dosta jak,brz je sa loptom,trci bez lopte dosta, dobar realizator prilika . Bice interesantno vidjeti hoce li Jimenez igrati s njim i Postigom u napadu .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Eh evo mogu ja reci nesto o Moralesu.
Naime svakom poznavatelju nogometa koji prati Dinamo izgleda nemoguce da je on zavrsio u tako dobrom klubu.Ukratko dosao u Dinamo, odigrao odlicnu polusezonu,ali onda se desio strasan potres u Santiagu pa je onako bio izvan nogometa sto bi se reklo.Ipak mu je dolje bila citava obitelj.Ozljedio se pa je otisao u Cile na ljecenje.Nije se znalo hoce li se uopce vratiti.E onda kad se vratio bio je u losoj formi tj.nije nikako igrao pa ga je Dinamo ponovno poslao u Cile ovaj put na posudbu u Unevirsedad de Chile.Tamo se nije naigrao pa se vratio u Hrvatsku.E onda stupa Malaga.
Komplicirana prica.
Nego mislim da nije ni za Dinama kamoli za Malage.Imao je potencijala, ali kao da mu se nije dalo igrati!
Naime svakom poznavatelju nogometa koji prati Dinamo izgleda nemoguce da je on zavrsio u tako dobrom klubu.Ukratko dosao u Dinamo, odigrao odlicnu polusezonu,ali onda se desio strasan potres u Santiagu pa je onako bio izvan nogometa sto bi se reklo.Ipak mu je dolje bila citava obitelj.Ozljedio se pa je otisao u Cile na ljecenje.Nije se znalo hoce li se uopce vratiti.E onda kad se vratio bio je u losoj formi tj.nije nikako igrao pa ga je Dinamo ponovno poslao u Cile ovaj put na posudbu u Unevirsedad de Chile.Tamo se nije naigrao pa se vratio u Hrvatsku.E onda stupa Malaga.
Komplicirana prica.

Nego mislim da nije ni za Dinama kamoli za Malage.Imao je potencijala, ali kao da mu se nije dalo igrati!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pregled januarskog prijelaznog roka u Primeri

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jimenez izvuce uvijek neke divljake, ove godine je izvukao Victora , Loovensa i Montanesa. Ne sumnjam da ce neko i od ovih igraca ciniti jednu od glavnih uloga u Zaragozi.
Nate je sve dobro rekao.juznjak> je napisao/la:Prati nas vecina s ovog podforuma. De nam reci neke podrobnije informacije o ovom boliduSiamoNoi je napisao/la:Jel ima tko da prati Malagu?Pedro Morales došao na posudbu.![]()
Stvarno mi je ogromno iznenađenje ovaj transfer tj.posudba.Možda i pokaže nešto ponovno jer je na Ti s jezikom,lakša prilagodba ovo ono...
Igracima iz Juzne Amerike odgovara Primera,mozda se i taj Morales pokaze kao dobar transfer. Iako sumnjam .
Inace,Deportivo je izgleda najveci kandidat za ispadanje
.Gledao sam utakmicu protiv Hetafea ,ono je lose da losije ne moze se igrati . Dobar pocetak,odmah u 10 minuti penal za Deportivo i crveni za golmana Moyu. Tako da je Depor poveo i u nastavku igrao s igracem vise . No za sat vremena, koliko su imali igraca vise, nisu uspjeli napraviti nista !
Kasnije,tacnije u 70 min Aguillar(uz Rikia najbolji igrac Depora) dobija drugi zuti karton ,malo prestrogo posto je sudija kuratz od sudije,previse teatralan ,non stop sjecka igru ,svaki ozbiljniji start kartonira,nema opomene , (mislim da je ova tekma sa najvise zutih kartona do sada) i na taj nacin nije dozvoljavao da se razvije igra . Nakon tog iskljucenja Aguilara Getafe je preuzeo terensku inicijativu i odlicnim golom Vasqueza dosao u vodstvo. Dviije,tri minute kasnije Colunga je jos jednim golom rijesio sve kada je u pitanju ova tekma. Zao mi navijaca Deportiva koji se presli dugacak put od preko 600 km da vide ekipu koja nema ni dusu ni muda.
Malo sam provjeravao neke statisticke podatke posto kada god gledam Depor oni fasuju neki crveni karton . Stoga zanimljivo da su oni druga ekipa s najmanje nacinjenih prekrsaja,ali treca ekipa po broju iskljucenih igraca ,odnosno peta ekipa s najvise zarađenih zutih kartona u Primeri . Jako cudno . Nakon 22 kola Deportivo ima osvojenih svega 16 bodova. A recimo kada su ispali prosle sezone osvojili su 43 .J'bena situacija .
Edit: samo da dodam da je stadion bio fino popunjen . Kazu da je bilo preko 10 000 ljudi ,sto je rekord na Coloseumu ove sezone
Inace,Deportivo je izgleda najveci kandidat za ispadanje

Kasnije,tacnije u 70 min Aguillar(uz Rikia najbolji igrac Depora) dobija drugi zuti karton ,malo prestrogo posto je sudija kuratz od sudije,previse teatralan ,non stop sjecka igru ,svaki ozbiljniji start kartonira,nema opomene , (mislim da je ova tekma sa najvise zutih kartona do sada) i na taj nacin nije dozvoljavao da se razvije igra . Nakon tog iskljucenja Aguilara Getafe je preuzeo terensku inicijativu i odlicnim golom Vasqueza dosao u vodstvo. Dviije,tri minute kasnije Colunga je jos jednim golom rijesio sve kada je u pitanju ova tekma. Zao mi navijaca Deportiva koji se presli dugacak put od preko 600 km da vide ekipu koja nema ni dusu ni muda.
Malo sam provjeravao neke statisticke podatke posto kada god gledam Depor oni fasuju neki crveni karton . Stoga zanimljivo da su oni druga ekipa s najmanje nacinjenih prekrsaja,ali treca ekipa po broju iskljucenih igraca ,odnosno peta ekipa s najvise zarađenih zutih kartona u Primeri . Jako cudno . Nakon 22 kola Deportivo ima osvojenih svega 16 bodova. A recimo kada su ispali prosle sezone osvojili su 43 .J'bena situacija .
Edit: samo da dodam da je stadion bio fino popunjen . Kazu da je bilo preko 10 000 ljudi ,sto je rekord na Coloseumu ove sezone

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Cristiano Ronaldo donio pobjedu Granadi. 

Juventus FC ★★★ > AC BBilan ★ + Tavolini FC ★
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Jel se vraca Falcao u ekipu Atletico Madrida ?
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.