HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Nije ovo ta utakmica.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:Imal gdje slika sa utakmice.
bljesak
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 31 jan 2013, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
kakvo je bilo navijanje 
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Jericho je napisao/la:ko nam je onaj što je igrao s brojem 10 ?... on me se najviše dojmio
Crnov
odlicna igra i odlicna atmosfera danas,izgledamo bas dobro a na pocetku smo priprema,dinamo me bas i nije dojmio,cak smo bolji bili i imali vise prilika
vasilj,crnov,scepanovic i arezina svaka cast,odlicni su

vasilj,crnov,scepanovic i arezina svaka cast,odlicni su
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ovo je samo prijateljska,da smo imali napadaca solidnog bilo bi prvih 20ak min 3:0...
Dinamo nidje veze,kada ih ovako u zivo gledas onda rezultati u LP nisu niti cudo neko!
Prava je umjetnost kako ovakve igrace Mamic uspije prodati pa mali Arezina je za Samira Messi!
Valja loptu kao Prosinecki,par puta je i Samira zajeb...o!
FALI NAM NAPADAC!!!
PS; DA MI JE JEDNOM DOCEKATU NORMALNU UPRAVU KOJA CE MISLITI NA ULAZ GLEDATELJA NA STADION,PAR TISUCA LJUDI ULAZI NA JEDNA VRATA ! MARS U P.M .
5 VRATA 1 OTVORENA!
Dinamo nidje veze,kada ih ovako u zivo gledas onda rezultati u LP nisu niti cudo neko!
Prava je umjetnost kako ovakve igrace Mamic uspije prodati pa mali Arezina je za Samira Messi!
FALI NAM NAPADAC!!!
PS; DA MI JE JEDNOM DOCEKATU NORMALNU UPRAVU KOJA CE MISLITI NA ULAZ GLEDATELJA NA STADION,PAR TISUCA LJUDI ULAZI NA JEDNA VRATA ! MARS U P.M .
5 VRATA 1 OTVORENA!
Zadnja izmjena: bekicamir, dana/u 31 jan 2013, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
stvarno je arezina razaro danas,svaka mu cast,koliko varki i koliko je puta izbacio dinamove igrace,isto tako scepanovic,pa on je doktor nogometa za onoga brozovicabekicamir je napisao/la:Ovo je samo prijateljska,da smo imali napadaca solidnog bilo bi prvih 20ak min 3:0...
Prava je umjetnost kako ovakve igrace Mamic uspije prodati pa mali Arezina je za Samira Messi!![]()
FALI NAM NAPADAC!!!
poredski na prvu nije los,hoce uci u duel,ne boji se,tek je ozdravio, i malo je igro,tako da za neku bolju ocjenu trebamo sacekat par utakmica,mile je kriminalan igrac,bzvz
kaic nije igro
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
arezina odlican nadam se da ce nastavit ovako..a napadac poredski sto je usao dojmio me se odmah..jer jak je u skoku a moze je dobro zagradit i sve..magao bi biti odlican..al kad arezina izvodi korner to je odma pola gola
cini mi se da jurina ostaje u tomsku al nista jos nije sigurno..
dobar je arezina ako iko u nasoj ligi digne dobre pare za igraca onda ste to vi.ja sam ga dva puta gledao u gradaccu i oba puta odlican
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci vidim da je od prve zaigrao Brlenić.
Kakav je bio? Ne želim biti naporan i smetati ali ako može par riječi kako je odigrao ovaj momak.
Hvala.
Kakav je bio? Ne želim biti naporan i smetati ali ako može par riječi kako je odigrao ovaj momak.
Hvala.
Brlenic je svoj dio posla odradio solidno,igrac koji je veoma brz i borben ali vidi se da mu desni krilni igrac nije prirodna pozicija,tu je postavljen jer smo slabo pokriveni na toj poziciji ,mislim da bi vise dao kao defanzivni vezni jer je momak agresivan i nema izgubljene lopte za njega,malo tehnicki bas i nije nesto potkovan pa pregled igre pati radi toga !Stefan Effenberg je napisao/la:Momci vidim da je od prve zaigrao Brlenić.
Hvala.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Hvala na brzom odgovoru.bekicamir je napisao/la:Brlenic je svoj dio posla odradio solidno,igrac koji je veoma brz i borben ali vidi se da mu desni krilni igrac nije prirodna pozicija,tu je postavljen jer smo slabo pokriveni na toj poziciji ,mislim da bi vise dao kao defanzivni vezni jer je momak agresivan i nema izgubljene lopte za njega,malo tehnicki bas i nije nesto potkovan pa pregled igre pati radi toga !Stefan Effenberg je napisao/la:Momci vidim da je od prve zaigrao Brlenić.
Hvala.
Jako mi je drago da je zaigrao od prve minute i to protiv Dinama. Sad je na njemu da se pokuša probiti u prvi sastav. Kakve su šanse za to?
Da, on je zadnji vezni po meni i nadam se da ga trener vidi ovdje. Daj mi molim te reci još koliko je igrao, pretpostavljam da samo prvo poluvrijeme jer su drugo vjerojatno igrali rezerve ili?
igrao je do 60. min i vrlo korektno odradio svoj dio posla...Stefan Effenberg je napisao/la:Da, on je zadnji vezni po meni i nadam se da ga trener vidi ovdje. Daj mi molim te reci još koliko je igrao, pretpostavljam da samo prvo poluvrijeme jer su drugo vjerojatno igrali rezerve ili?
po meni najjači utisak od pridošlica ostavio Crnov... on, Miličević, Vučina i Arežina u vezi će biti beton!
Žuržinova prebacit na lijevo krilo, Pero nazad.... također Lisica jako dobar...
Lazar i Mile ne zaslužuju biti u prvih 11
btw. kaže Joe trebali smo ih vodit 4-0 na poluvremenu
http://www.rdv.ba/portal/sports/news/?id=1505" onclick="window.open(this.href);return false;
#Ausilio OUT
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
U prvih 11 mora mjesta ima Muminović!! Pero i Žuržinov lijevo , Marjanović i Mile nemaju mjesta stim da nam treba dobar špic jer bi ječer u prvom poluvremnu 4-5 golova utpali. Mile se pravo obrukao 
jel ovo se jurina vraca, a kaic nije zadovoljio?
nate je napisao/la:jel ovo se jurina vraca, a kaic nije zadovoljio?
istina
Lijepo je sve jucer izgledalo, Arezina genijalan, Crnov i Vucina jako dobri, svi zasluzuju pohvale osim Mile
Moram priznati da sam jucer jedva upratio tko je tko od ovih novih, nije bilo imena na dresovima ali ipak sam ih uspio pohvatati
Izgleda da Bekic ostaje u klubu..
I da, kakav je ono stoper u Dinamu ? Gledam ga i kontam sto Halilovic igra odbranu
Moram priznati da sam jucer jedva upratio tko je tko od ovih novih, nije bilo imena na dresovima ali ipak sam ih uspio pohvatati
I da, kakav je ono stoper u Dinamu ? Gledam ga i kontam sto Halilovic igra odbranu
Tin Jedvaj(sin Zdenka Jedvaja bivšeg nogometaša Veleža i Zagreba), jedan od najvećih talenata Dinamove škole...starmo94 je napisao/la:I da, kakav je ono stoper u Dinamu ? Gledam ga i kontam sto Halilovic igra odbranu
ja bi ovako to postavio na proljeće..
____________Melher____________
Lisica___Radeljić__Aničić__Stojkić
_____Miličević___Arežina________
__________Šćepanović__________
Muminović______________Žuržinov
____________Jurina____________
tu su još Crnov, Marjanović, Marković, Gligorov, Brlenić i Poredski u rotaciji...
na ostale, ovo što sam dosad vidio, baš i nemožemo računat..
#Ausilio OUT
ma ja bi milu otjero odmah,lik veze nema,ali njega se gurastarmo94 je napisao/la:Lijepo je sve jucer izgledalo, Arezina genijalan, Crnov i Vucina jako dobri, svi zasluzuju pohvale osim Mile![]()
bekic ostaje,to je dobro po meni,samo ne znam dokad ugovor on ima,jel do kraja sezone ?
mali jedvaj ce biti igracina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.