Imam osjecaj da ti koji non stop "otkopavaju" neke igrace, cim vide da mu prezime zavrsava na IĆ odmah on mora u reprezentaciju, ne mozemo be tih.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Za koji dan ce i ovog momka poceti furati
http://sportsport.ba/ino_fudbal/igrac-b ... hamu/97101 tj. kako ne mozemo be njega.

Imam osjecaj da ti koji non stop "otkopavaju" neke igrace, cim vide da mu prezime zavrsava na IĆ odmah on mora u reprezentaciju, ne mozemo be tih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
32 godine, Singapurska liga a totalni anonimac, nadam se da se zajebaje ovaj lik..... 
haha,znam o kome se radi,igrao za Singapur 63 putaBatko je napisao/la:32 godine, Singapurska liga a totalni anonimac, nadam se da se zajebaje ovaj lik.....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
To je onaj kajakas jel ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Fahro samo pimpla loptu a Aleksandar Djuric je bio olimpijac BIH 92 u Barceloni u kajakastvu.Papastathopoulos je napisao/la:To je onaj kajakas jel ?
Ma Roki-feler se vise nego ocito samo zayebava i sprda sa ovim,pozovi svakog kome se prezime zavrsava sa ic ili makar da se naziva Fahro,Edin,Mujo itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://backfrommobil.transfermarkt.de/d ... 68633.html" onclick="window.open(this.href);return false; treba nam neko iskusniji na klupi 
Majstor10 je napisao/la:Zaboravljen
da se ne zaboravi i ne ponoviIbizevic je napisao/la:Majstor10 je napisao/la:Zaboravljen
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
majstore jel ti ga pristavlja Kolašinac pa ovoliko peglaš sa njim ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- ASD
- Kontakt:
Neko se dobro provalio ili mu dize cijenu.zizu1991 je napisao/la:Ja sam to više ironično napisao @bagrcavi, naravno da ima uvijek neki bolji izbor od njega.
Čitam danas na onoj fb stranici od Milana Đurića da je Dnipro zainteresovan za njega.
Djuric ne igra ni u Italijanskoj 3.Ligi.
- ASD
- Kontakt:
Eto neka je taj djecacic na tvom avataru talenat.AlenHalilovic je napisao/la:Fantastican video, nisam znao da imamo ovoliko talenata. I sve igraju u dobrim klubovima, Bayern, Milan, fulham itd. Transfermarkt ne izsbaciva sve nase igraca. Zato sto imaju na transfermarktu svi drugo drzavljanstvo, pa ih nemozes sve kako treba sabrati.valterboy je napisao/la:Imamo i to, nebrini![]()
[youtube][/youtube]
Momak je legenda " onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:majstore jel ti ga pristavlja Kolašinac pa ovoliko peglaš sa njim ?
Hitzfeld pozvao Seferovića za utakmicu protiv Grčke .. i šta sad ako se odazove? ko je kriv, Pape što ga nije ranije zvao, ili ovaj što će se odazvat? s obzirom da je dobio poziv za ovo okupljanje, u velikoj mjeri ću kriviti istog ako se odazove Švicarcima, ali i Papeta jer to nije ranije završio sa njim .. ali pazite komedije .. Pape ne zove one koji nisu "standardni", ali zato Hitzfeld zove 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ma ovdje 'ebe lud zbunjenog
. više ne znaš ni hoće li se odazvati pozivu da igra ili odazvati pozivu na teferič. kako im je samo selektor namazan. sigurno je i on saznao da je haris potvrdio dolazak u ljubljanu, pa ga zato poziva u A repku, kako bi ga obezbjedio. sad nešto gledam njihov spisak, i ne opazih hajrovića starijeg.
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 31 jan 2013, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
Pa vrlo jednostavno ako mu je zelja da igra za BiH, nece prihvatiti poziv od Hitzfelda, sto ce mu dici rejting kod navijaca ali i kod selektora jer ce pokazati da mu je stalo.
U suprtnom ide ova prica sto kaze @JTS tj. da je kriv Pape sto ga nije ranije kontaktirao bla bla bla, ili da je on kao i Hajrovic "vagao" pa odlucio, da nas je izlevatio bla bla lba.
Bolje da se ne desi ovo drugo da ne izlaze misevi iz rupa i ne pametuju.
U suprtnom ide ova prica sto kaze @JTS tj. da je kriv Pape sto ga nije ranije kontaktirao bla bla bla, ili da je on kao i Hajrovic "vagao" pa odlucio, da nas je izlevatio bla bla lba.
Bolje da se ne desi ovo drugo da ne izlaze misevi iz rupa i ne pametuju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Al gledaj ovo nije pozvao hajrovica izeta, sto je bas zanimljivo nece ga vise ni zvat desit ce mu se ko jakupovicu, jedan dva poziva i nema vise, Seferovic da je pametan odbit ce to jer ce sad igrat i nikad vise zapamtite to osim da postane vrhunski napadac
Imao bih pitanje. Ako se Seferovic odluci za Milke, ko ce u tom slucaju biti kriv? Ako mogu drug Gringo, Necko, Ceze ... da mi odgovore ..Hvala.
- Neutralan88
- Kontakt:
Upravo moze skontati nema ni Hajrovica na spiskumujo205 je napisao/la:Al gledaj ovo nije pozvao hajrovica izeta, sto je bas zanimljivo nece ga vise ni zvat desit ce mu se ko jakupovicu, jedan dva poziva i nema vise, Seferovic da je pametan odbit ce to jer ce sad igrat i nikad vise zapamtite to osim da postane vrhunski napadac
Al hajde ima priliku da bira, steta ako nam se ponavljaju iste stvari sa igracima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Seferovic sam ce biti kriv niko drugisamson je napisao/la:Imao bih pitanje. Ako se Seferovic odluci za Milke, ko ce u tom slucaju biti kriv? Ako mogu drug Gringo, Necko, Ceze ... da mi odgovore ..Hvala.