FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2013, 16:15

ovako ja sam upraov sa jednom djevojom pricao oja radi u TK Savezu i djevoja mi aze da licno poznaje ovog amerkanca koji je voljan preuzeti Slobodu..aze djevoja da su mu ovi nasi vec jednom maznuli lovu da mu nije bilo pravo..pozudio nam je reao vraticemo ad budemo imali, ali aze nei bivsi ljudi koji su sjedili u Slobodi i koji su sad tu odmah su dosli zgrnuli i to malo crkavice..kaze da mu je zao Slobode i da bi tu zelio samo da pomogne jer je jao ambiciozan po tom pitanju...zado je sa Slogom napravio nesto stadion, svlacionice i td.

Samo ova djevoja mi je ranije mnogo stvari rela tacnih a to da cemo ispasti iz lige da smo Manchester United nebi se izvuli sto sam se ja licno nasmijao nisma vjerovao..ad smo dobili Gosa onda sam je jos i prozvao reo vidis da imamo sansu da ostanemo, a ona mi je i pored toga rekla da me postuje i da bi rado voljela da ostanemo jer je i Slobodin navijac, ali su ljudi iz naseg kantona i neada bivsi igraci, treneri, diretori, kao i ljudi iz Slavije i ostali Slobodi davno presudili.

Ja sam rekao da malo sa ovim ameriancem poprica da kaze da ima jos ljudi u americi koji bi pomogli.. ja azme rado bi mozd anemam lovu ao on ali imam da dadnem za Slobodu u ojoj ce biti ljudi koji ce joj pomoci... mozemo ovdje nesto organizovati crveno crne noci, turnire moze se supiti barem za 10 fudbalera plate ako nista drugo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 31 jan 2013, 16:19

radi se vec na nekim akcijama znat ce se uskoro,sve u svemu fina brojka danas na pomocnom,lijepo je bilo vidjet staruu ekipuu,vidi see da ima jos ljudii kojima je staloo ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 jan 2013, 16:30

Znal neko nabrojat prvu postavu, ja ne znam pola igraca ?
I ko je 19 broj zadnji vezni lici na Stevanovica, valjda iz Gradine doso ?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2013, 16:34

MakeTZ je napisao/la:Znal neko nabrojat prvu postavu, ja ne znam pola igraca ?
Ja brate sam 3 il 4 igraca znao iz prve. A ne znam na kog mislis meni na Stevanovica lici jedino mali Mirnes Selamovic :D
075

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 31 jan 2013, 16:35

onaj dzemil ubjedljivo najgori,frajer ni za k.u.r.c.a nije :D
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2013, 16:36

Navodno navijaci Slobode pripremaju javnu tribinu samo jos se ne zna kada ce biti odrzana ?

Cestitke momcima na pobjedi,ali tanko ce sve ovo biti kada krene sezona :?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 jan 2013, 16:40

TzBulevar87 je napisao/la:
Ja brate sam 3 il 4 igraca znao iz prve. A ne znam na kog mislis meni na Stevanovica lici jedino mali Mirnes Selamovic :D
Ma Mirnes ne lici ni na sta znam njega ovaj je neki novi. :D
Znam Tinu, Nezica, Salihovica, Gojkovica, M.Musica, Memisevica, Prsesa i Dzemu klosara sto rece Kapellen najgori ubjedljivo.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2013, 16:57

MakeTZ je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
Ma Mirnes ne lici ni na sta znam njega ovaj je neki novi. :D
Znam Tinu, Nezica, Salihovica, Gojkovica, M.Musica, Memisevica, Prsesa i Dzemu klosara sto rece Kapellen najgori ubjedljivo.
Ma nisam ni obraco paznju ako ces iskreno, nisam se ni zadrzo dugo tu nazalost.. Tog novajliju nisam ni primjetio, ko kad svi izgledaju ko novajlije :mrgreen:
075

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 31 jan 2013, 17:03

Za razliku od drugih klubova iz prve lige vi možete igrat i sa svojom djecom a da nećete ispast,pa čak i da budete u gornjem dijelu....ostali klubovi to nemogu ni blizu jer i nemaju omladinske selekcije,,, u Gračanici omladinci od svojih vršnjak iz Modriče gube po 11 : 0....malo samo da sredite financije i vi begate iz ove šabanije....

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2013, 17:06

skandinavka76 je napisao/la:Za razliku od drugih klubova iz prve lige vi možete igrat i sa svojom djecom a da nećete ispast,pa čak i da budete u gornjem dijelu....ostali klubovi to nemogu ni blizu jer i nemaju omladinske selekcije,,, u Gračanici omladinci od svojih vršnjak iz Modriče gube po 11 : 0....malo samo da sredite financije i vi begate iz ove šabanije....
To je tacno, nase omladinske selekcije dobijaju slicnim rezultatima ostale juniore, kadete, pionire u ligi u kojoj sad igraju.. Nazalost ispadose i oni u nizi rang radi prvog tima :(
075

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 31 jan 2013, 17:37

Jbg danas bio u skoli nisam mogo gledat, a pravo sam pozelio Tusanj 8-)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 jan 2013, 17:56

nisam bio danas na pomocnom...kazu da je bila odlicna ekipa..steta...obaveze :(
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 jan 2013, 19:00

Ovog covjeka ne mogu ocima gledat.

slika

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2013, 19:06

slika
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 jan 2013, 19:21

Bolje gledati juniore kako igraju srcem, nego one sto se vuku po terenu. Samo srcem i bice gledalaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2013, 19:49

TzBulevar87 je napisao/la:slika
trava se pravo primila :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2013, 19:59

Evo neki dobri ljudi iz dijaspore planiraju da otvore grupu koja bi zblizila sve vjerne navijace koji vole svetinju FK Slobodu i kao bi neki koji zele novcano da pomognu klub uljuce se u grupu i daju neki svoj doprinos.. znam da odmah tu mnogi misle i pitaju se kome bi taj novac otisao..naravno da bi taj novac transparentno se prkazao u javnosti tako da nema potrebe za takvim misljenjem..proslo je vrijeme kad je neko mislio na svoju guzicu, sad je Sloboda u teskoj situaciji i najvjerni navijaci i oni koji je barem malo osjecaju trebaju da se uljuce u ovu borbu spasa nase svetinje... Kazem ako iko pomisli da se zapita kome taj novac ide po meni admini grupe treba da mu daju do znanja da bi mi rado taj novac dali njemu za ljecenje, jer jednostavno sa tavim razmisljanjem godinama i doveli smo Slobodu do rugla propasti ili nea se sami sahrane sta im ja mogu.. Jednostavno nasa Sloboda treba nasu pomoc
ja znam da ce biti onih koji ce doci i poceti pametovati i pitati se ome ce taj eventualni supljeni novac u dijaspori otici ..

Znam da ce biti onih koji ce se zapitati zasto majica za USA osta 20$ a ne 10km ao u Tuzli ao sto sam imao slucaj kada smo dobijali majice iz Tuzle.. znaci tavi nam navijaci ne trebaju, jer oni bi trebali da znaju da neko treba platiti i postarinu, da se treba poslati i western union da se odgovarajucim ljudima i prosljedi ta novac.. znaci tavi nam netrebaju to nisu navijaci SLobode... njima je zao dati 20$ pa to je 2 afe sa baksisem .. mene bi bilo sramota trazit da upim majicu iz USA za 10km
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2013, 20:45

http://****/index.php/domacifud ... map=%5B%5D" onclick="window.open(this.href);return false;

E sada smo mi na potezu, ajde za pocetak da napunimo taj BKC :!:
075

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 31 jan 2013, 20:51

U BKC-u za spas Slobode!

Tuzlanska Sloboda vjerovatno preživljava najteže trenutke u svojoj bogatoj historiji. Crveno-crni sa Tušnja prošle su sezone nakon 43 godine napustili elitni rang takmičenja. Premda se to činilo kao najbolja opcija, ipak na kraju se nije mnogo toga pomaklo sa mrtve tačke. Tuzlaci su daleko od povratka u elitu, a u gradu soli sa pravom strahuju i za prvoligaški status, s obzirom da je Slobodu napustilo 10-ak igrača, a prinova nema. Denis Sadiković na pripremama ima tek igrače iz omladinskog pogona uz još ponekog starijeg, koji su dobivali šansu i u prvom dijelu sezone.

Alarm za uzbunu odavno odjekuje na Tušnju, ali čini se kako u ovim trenucima nalazi se na vrhuncu. Zbog bojaznosti da FK Sloboda ne doživi sudbinu KK Slobode, simpatizeri ovog kluba odlučili su preduzeti konačno jedan značajan korak.

Naime, u subotu će se sa početkom od 15 časova u BKC-u održati skup navijača i prijatelja Slobode.

Kako saznajemo od organizatora, svrha skupa je da se pokuša napraviti tim ljudi koji želi i može dati doprinos Slobodi na bilo kakav način. Lakšim riječima, u planu je osnivanje križnog štaba po uzoru na bivšu fudbalsku vladu bh. nogometa, Komitet za normalizaciju, koji je isti isčupao iz provalije. Da li će doći do osnivanja križnog štaba i da li će to doprinijeti boljim danima u Rudarskoj2, pokazat će vrijeme.

No, ono što raduje svakako je činjenica da se čuje glas onih kojima je stalo do Slobode. Kada egzistiranje simbola sjeveroistočne Bosne nije u cilju Opštine i Kantona, koji je se sjete u predizbornim danima i to u svrhu skupljanja jeftinih poena, jeste istinskim zaljubljenicima u Crveno-crnu boju.

eurosport.com

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2013, 21:09

evo ko zeli u grupu neka nam se pridruzi pa da vidimo nase ljude u dijaspori oji imaju volju pomoci..istina nemozemo mozda mi vracati nee dugove, ali mozemo barem nee simbolicne plate igracima odraditi oni oji to zasluzuju

https://www.facebook.com/pages/Fukare-d ... ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.