NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

vidovitadjemila

Re: NK Travnik

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 jan 2013, 16:07

Dobra stvar povratak Curica treba nam igraca koji mogu povezati na sredini.Pun pogodak...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Al pashino
Kontakt:

Post Postao/la Al pashino » 29 jan 2013, 18:19

ima li koja prijateljska do 8. februara da se odigra ?
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 29 jan 2013, 19:14

I Suvad Grabus ponovo na piroti

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 jan 2013, 16:29

travnik je napisao/la:I Suvad Grabus ponovo na piroti
Jos jedno veliko pojacanje .Iskusni 32 ogodisnji igrac odbrane ponikao u Travniku.Zadnji klub mu je bio Bugarski Ludogorec.Mislim da Travnik ovo proljece nece biti kandidat za ispadanje...Bice jedna prijateljska prije odlaska u Makarsku ,ali se ne zna protivnik jos.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 jan 2013, 17:53

Što je sa Mišićem?
Sloga Uskoplje

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 jan 2013, 18:55

slogauskoplje je napisao/la:Što je sa Mišićem?
Trazi klub kao i vecina ovdje.Pa se na kraju njih 95 posto vrate pred pocetak prvenstva.Iako ovi u upravi kazu da on ima nekakav ugovor s Travnikom.Suspendovali su ga .A ko ovdje ima ugovor i kakav sam Bog to zna.Vidicemo sta ce biti.Darko je inace odlican igrac ,sigurno uz Popovica i Fejzica i ponajbolji ,sigurno je da momak ima mjesto u svakoj ekipi nase lige mozda i nesto vise od toga...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 jan 2013, 18:20

Nogometašima Travnika u pripremnom periodu priključio se i Haris Hećo , dosadašnji član NK Vitez.
Inače, svi nogometaši su nakon obavljenog ljekarskog pregleda prošli i godišnju vakcinaciju a do odlaska u Makarsku treniraće dva puta dnevno na terenu travničkog Garnizona. Pred njima je i prisustvo seminaru o pravilima nogometne igre , sudijskim kriterijima ... što će im biti od pomoći s obzirom da su u jesenjem dijelu PL BiH dobili najviše opomena .Prvu test utakmicu odigraće u subotu 02.februara protiv NK Vitez na terenu kod Franšiznog centra u Vitezu sa početkom u 13,30.
Kada su u pitanju odlasci i dolasci igrača , uprava kluba je dozvolila Nailu Šehoviću i Nerminu Varupi da otputuju u Domžale gdje će biti na probi u ovom slovenskom prvoligašu od 03. do 06.februara.
Nogometašima Travnika u pripremnom periodu priključio se i Haris Hećo , dosadašnji član NK Vitez.

denisov

Post Postao/la denisov » 31 jan 2013, 18:55

fino se travnik pojaca,,, jos jedan napadac da dodje i ofanzivni vezni i ekipa tip top,,,moze li neko napisat,,,ko je za sada otisao a ko dosao iz travnika

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 jan 2013, 19:27

denisov je napisao/la:fino se travnik pojaca,,, jos jedan napadac da dodje i ofanzivni vezni i ekipa tip top,,,moze li neko napisat,,,ko je za sada otisao a ko dosao iz travnika
Od recimo vaznijih igraca otisli su definitivno Redjepi, za Misica se ne zna ,sta je rjeseno te Juro Pejic.Otisli su i Karic i Smajic ali oni nisu nesto ni imali neku ulogu.Mali Varupa je evo na probi.Od svih koji su otisli jedino je Misic stvarno igracina ,ako je otisao.
Tri nova jaca pojacanja .Dva ogromna Curic i Grabus.Travniku treba igrac u odbrani i doveli su Hecu igraca Viteza bivseg Čelikovca.
A postoji jedna veoma zanimljiva stvar ovdje.Beganovic novi trener Travnika je otisao iz Čelika i kao jedan od razloga se navodila tuca igraca na treningu dan prije .Jedan od ucesnika bio je bas Haris Hećo... :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2013, 19:29

mislim da bi vam rusmir jusic dobro dosao.ako fali stoper
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

denisov

Post Postao/la denisov » 31 jan 2013, 19:30

vidovitadjemila je napisao/la:
denisov je napisao/la:fino se travnik pojaca,,, jos jedan napadac da dodje i ofanzivni vezni i ekipa tip top,,,moze li neko napisat,,,ko je za sada otisao a ko dosao iz travnika
Od recimo vaznijih igraca otisli su definitivno Redjepi za Misica se ne zna ,sta je rjeseno te Juro Pejic.Otisli su i Karic i Smajic ali oni nisu nesto ni imali neku ulogu.Mali Varupa je evo na probi.Od svih koji su otisli jedino je Misic stvarno igracina ,ako je otisao.
Tri nova jaca pojacanja .Dva ogromna Curic i Grabus.Travniku treba igrac u odbrani koji ce igrati sa tandemu i doveli su Hecu igraca Viteza bivseg Čelikovca.
A postoji jedna veoma zanimljiva stvar ovdje.Beganovic novi trener Travnika je otisao iz Čelika i kao jedan od razloga se navodila tuca igraca na treningu dan prije .Jedan od ucesnika bio je bas Haris Hećo... :D
fina se ekipa poslozi,,,cuj to,,,nisam znao,,,ima tu svega,,, iako cini mi se da nije los igrac heco,,,ali jos stojim iza svojih rijeci da treba jos jedan napadac i veznjak,,,iii jos me samo zanima kakav je mali sehovic sto je dosao iz sarajeva,,,nisam ga gledao dugo..

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 jan 2013, 19:42

astra1922 je napisao/la:mislim da bi vam rusmir jusic dobro dosao.ako fali stoper
Sto se stopera tice to mjesto je zacementirano.Kiko - Nihad Ribic to igra godinama i to dok je on ovdje mislim da je zapecaceno. Heco je vjerovatno doveden da igra u odbrani u tandemu s njim jer to je mjesto kroz koje je duvalo citavu jesen.Tu je jos i Lastro i to je prilicno sada dobro pokriveno.Travniku bi trebao,a mislim da ce doci sigurno jedan dobar spic realizator .Popovic je to igrao ali to mu nije bas njegova pozicija.Iako je odigrao dosta dobro.
Sehovic nije nesto ni igrao tako da nemam bas neki sud.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2013, 20:32

Jel' onaj tuzni Adnan Smajic jos uvek u Travniku ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 jan 2013, 21:18

Devil je napisao/la:Jel' onaj tuzni Adnan Smajic jos uvek u Travniku ? :?
Pokupio se odmah po zavrsetku jeseni sa Redjepijem i Karićem i otisao a da nije gotovo nista ni odigrao.Ne znam da je nasao neki novi klub...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2013, 21:49

Pokupio se odmah po zavrsetku jeseni sa Redjepijem i Karićem i otisao a da nije gotovo nista ni odigrao.Ne znam da je nasao neki novi klub...
Ma ja ga gledao par treninga dok sam bio u Lukavici,i nesta malo na utakmicama preko CD-a ono je bilo poprilicno tuzno. :roll:

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 01 feb 2013, 22:57

Ima li Vam novosti ioko dovodjenja napadaca....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 feb 2013, 23:04

Devil je napisao/la:
Ma ja ga gledao par treninga dok sam bio u Lukavici,i nesta malo na utakmicama preko CD-a ono je bilo poprilicno tuzno. :roll:
Momak trenira u mojoj teretani redovno u full opremi Slavije :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2013, 23:07

Jel' jos frizurica ala Boriello ? :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 feb 2013, 23:09

Devil je napisao/la:Jel' jos frizurica ala Boriello ? :lol:
Da, ali dobar je momak i roditelji su mu dobri momci :mrgreen: Vidim trci dosta, sprema se fizicki. Kontao sam da je nasao neki klub ali nista izgleda.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 feb 2013, 17:17

VITEZ - TRAVNIK 1-0
Prvu test utakmicu travnički premijer ligaš odigrao je u Vitezu gdje je poražen od lidera prve lige F BiH . Jedini gol postigao je Livančić u finišu meča .Oba trenera su dali šansu svim nogometašima.

Stadion Franšiznog centra u Vitezu. Gledalaca: 100. Sudac: Jasmin Varupa (Travnik). Strijelci: 1:0 Livančić (89).

NK VITEZ: Perković, D. Šantić, Frljić, Imamović, Alić, Jurić, Grebenar, J. Šantić, Pranjković, Smriko, V. Vidović. Još su igrali: Živković, Livaja, Hasanović, S. Vidović, Pejić, Šafradin, Ivešić, Dedić, Dilaver, Livančić. Trener: Valentin Plavčić.

TRAVNIK: Fejzić, Si. Terzić, Ribić, Tabaković, Fazlić, Hrvat, Zatagić, Kovačević, Popović, Lihovac, Simeunović. Još su igrali: Pjanić, E. Varupa, Laštro, N. Varupa, Šehović, Torlak, An. Čurić, Am. Čurić, Hećo, El-Basti, Sa. Terzić. Trener: Elvedin Beganović.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.