Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Cavani, Jovetic, itd itd.. Kad se ne budemo povezivali sa nekim dobrim igracima tek onda cemo dovest nekog dobrog.
Ovako.. svaka krpa nadje zakrpu.
Ovako.. svaka krpa nadje zakrpu.
Još se spominje neki Bong i improved bid za Villu.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nacho Monreal.
Ne mogu da vjerujem da se s njim dovodimo u vezu. Boga mi ne mogu. Odlican igrač nema šta, neku noć gledao Malaga - Mallorca meč, i baš sam njega upratio kako je odlično igrao.
Veliko pojačanje bi bio, i odlicna konkurencija Gibbsu.
bojim se ipak da ce nam zelje ostati puste sto se tice ovog prelaznog roka
Ne mogu da vjerujem da se s njim dovodimo u vezu. Boga mi ne mogu. Odlican igrač nema šta, neku noć gledao Malaga - Mallorca meč, i baš sam njega upratio kako je odlično igrao.
Veliko pojačanje bi bio, i odlicna konkurencija Gibbsu.
bojim se ipak da ce nam zelje ostati puste sto se tice ovog prelaznog roka
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Monreal ce biti jedan od najboljih lijevih bocnih u ligi ako ne bude i najbolji.Ocito pratiti iskljucivo Englesku ligu pa veze nemate sta se igra u ostalim ligama.Strasan fudbaler.Mislim da je ubiljezio oko 10-tak nastupa za reprezentaciju Spanije.Strasno je brz , prodoran i ima odlican centarsut.Ipak pored Albe u Spaniji nema sta traziti.Nije mi jasan ovaj potez Malage, ma da imaju Eliseu-a koji je jos bolji od njega.
Odlicno pojacanje.
Bolji je od Gibbsa i Santosa zajedno.Uvjerit ce vas momak da je odlican fudbaler.
naprosto ne mogu da vjerujem da pojednicni cak i ne znaju za ovog momka.Nevjerovatno koliko znate o fudbalu.
I onda se nadje pashica raspravljati i pricati o snazi EPL-a a ostale lige gleda ko Dodik , Sulejmana Velicanstvenog.
Odlicno pojacanje.
Bolji je od Gibbsa i Santosa zajedno.Uvjerit ce vas momak da je odlican fudbaler.
naprosto ne mogu da vjerujem da pojednicni cak i ne znaju za ovog momka.Nevjerovatno koliko znate o fudbalu.
I onda se nadje pashica raspravljati i pricati o snazi EPL-a a ostale lige gleda ko Dodik , Sulejmana Velicanstvenog.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Left back is his only position, this isn't someone who can fill in gaps all over defence. His contract runs until 2016 so Malaga wll expect a decent fee. The only worry on the transfer for Arsenal fans is that he's had some niggling injuries and was out for two months at the end of last year due to a back problem. Nacho Monreal is currently first choice at Malaga.
Johny je napisao/la:Monreal ce biti jedan od najboljih lijevih bocnih u ligi ako ne bude i najbolji.Ocito pratiti iskljucivo Englesku ligu pa veze nemate sta se igra u ostalim ligama.Strasan fudbaler.Mislim da je ubiljezio oko 10-tak nastupa za reprezentaciju Spanije.Strasno je brz , prodoran i ima odlican centarsut.Ipak pored Albe u Spaniji nema sta traziti.Nije mi jasan ovaj potez Malage, ma da imaju Eliseu-a koji je jos bolji od njega.
Odlicno pojacanje.

1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Od Gibbsa je bolji samo zato sto je ovaj povrijedjen, kad se vrati ovaj Monreal ce da grije klupu.
Celik!3,2,2.
Jah ja zaboravio taj Gibbs igracina neka
Djete koje nema 50 nastupa za Arsenal da se poredi sa igracem koji je povremeni reprezentativac Spanije.
Ovaj sto je nalijepio facepalm garantujem da nije cuo za Monreala do prije 3 dana.Sad googla i gleda kako covjek izgleda.Preko youtubea gleda njegove karakteristike i pokusava zakljuciti kakav je fudbaler.
Brzi , jaci , iskusniji od Gibbsa.
Moramo dodati cinjenicu da je momak iz Londona vise nego cesto u ambulanti dok za Monreala to nije slucaj.
Mana Monrealu je sto je tup u glavu kao i svi bekovi , izuzetci su rijetki kao recimo Lahm,Zanneti,Arbeloa...
Sta se nece procitati na ovoj temi.Od kakvih igraca se prave igracine, smijesno.
Djete koje nema 50 nastupa za Arsenal da se poredi sa igracem koji je povremeni reprezentativac Spanije.
Ovaj sto je nalijepio facepalm garantujem da nije cuo za Monreala do prije 3 dana.Sad googla i gleda kako covjek izgleda.Preko youtubea gleda njegove karakteristike i pokusava zakljuciti kakav je fudbaler.
Moramo dodati cinjenicu da je momak iz Londona vise nego cesto u ambulanti dok za Monreala to nije slucaj.
Mana Monrealu je sto je tup u glavu kao i svi bekovi , izuzetci su rijetki kao recimo Lahm,Zanneti,Arbeloa...
Sta se nece procitati na ovoj temi.Od kakvih igraca se prave igracine, smijesno.
Pa jel' to svaki igrac koji nastupi za Spaniju mora biti igracina ?Johny je napisao/la:Jah ja zaboravio taj Gibbs igracina neka![]()
Ovo boldano vazi za tebe kada je Gibbs u pitanju ako tako govoris.Da si pogledao momka kako igra znao bi da Monreal nije bolji.
Zadnja izmjena: VahaCFC, dana/u 31 jan 2013, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the Blue Flag Flying High !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije baš ni Monreal igračina, ako ćemo biti sasvim iskreni. Prosječan igrač koji je igrao u prosječnom klubu.Johny je napisao/la:Sta se nece procitati na ovoj temi.Od kakvih igraca se prave igracine, smijesno
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Rockefeller
- Kontakt:
Mah, bio je i Santi igračina. Sad igra samo po živcima. 
Nije nuzno da znaci ali u vecini slucajeva jeste.Reci mi jednog Spanskog reprezentativca da nije fantastican fudbaler ?VahaCFC je napisao/la:Pa jel' to svaki igrac koji nastupi za Spaniju mora biti igracina ?Johny je napisao/la:Jah ja zaboravio taj Gibbs igracina neka![]()
Sta se nece procitati na ovoj temi.Od kakvih igraca se prave igracine, smijesno.![]()
Ovo boldano vazi za tebe kada je Gibbs u pitanju ako tako govoris.Da si pogledao momka kako igra znao bi da da Monreal nije bolji.
Drzava koja ima nerealan broj fantasticnih fudbalera koji nemaju sansu da zaigraju za A tim.Monreal je to uspio.Ako te Brkica pozove znaci da si strasan fudbaler.Nema tog igraca koji igra za A tim Spanije a da ne pripada samom Svjetskom vrhu.Taj Gibbs ne moze da igra u olinjaloj reprezentaciji Engleske.U Arsenalu igra iskljucivo zato sto mu je konkurencija mrtvi Santos.Monreal svoje mjesto u timu djeli sa Eliseuom , cak sta vise Eliseu je radi dobrih igrara Monreala prekomandovan na poziciju lijevog krila da bi oboica mogli igrati.Pellegrini zna kakvog je igraca izgubio a Wenger jos bolje zna kakvog je dobio.Ne pravim superstara od njega ali je jednostavno bolji od tog djecaka.Bio je jedan od boljih bekova u Spaniji(spadao u top10) na ostrvu ce biti jos bolji jer je izrazito brz i veliki je trkac , nesto poput Marcela.Naravno ne njegova klasa.
@Monolog -Ako nije igrao za najjace timove na Svijetu jel to znaci da ne moze biti strasan fudbaler ? Dobro se sjecam da si govorio da je M'villa bolji fudbaler od Busquetsa sto naravno je nemoguce tvrditi iz vise razloga.
Kao Arsenal je sila za Malagu ? Bare , bare ekipe.Malaga igra jedan od najljepsih i najbrzih fudbala na Svijetu.Ljudi se ne znaju braniti.Njihovoj snazi svjedoce nastupi u LP gdje su impresionirali.
Santi je vrsni tehnicar ali nikada nije bio WC i to nikada nece biti.Uvije mu je nesto falilo.U Villarealu je bio odlican ali ne vazan kao Senna,Rossi,Nilmar,Soriano.Dok je u Malagi prvi dio sezone bio fantastican a nakon toga je imao mjesto samo na klupi jer je u tom periodu Isco explodirao.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ako sam mogao izvući dobar zaključak: sve što iz Španije ode, Španci to nadoknade boljim. A odlaze sve sami igrači koji druge mogu učiti.
Kierran ima jednu nesreću. A ista nesreća bi pratila skoro sve lijeve bekove na svijetu. U reprezentaciji tamo igraju Baines i A.Cole, preko njih niko ne meRe ybg.
Kierran ima jednu nesreću. A ista nesreća bi pratila skoro sve lijeve bekove na svijetu. U reprezentaciji tamo igraju Baines i A.Cole, preko njih niko ne meRe ybg.
- Neutralan88
- Kontakt:
mislis igrao u prosjecnom klubu i igrat ce ubuduce u prosjecnom klubuMonolog je napisao/la:Pa nije baš ni Monreal igračina, ako ćemo biti sasvim iskreni. Prosječan igrač koji je igrao u prosječnom klubu.Johny je napisao/la:Sta se nece procitati na ovoj temi.Od kakvih igraca se prave igracine, smijesno
ljetos pojacanja su bila koliko toliko poznata imena, a ovaj transfer je amaterski Arsenala dno dna..
bolje da nisu nista ni uzimali.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A svaki put si kažem "Nemoj sa špancima" i nikako da se držim toga.
Dobro je da se sjećaš, jer ja se ne sjećam da sam rekao kako je M'Vila bolji od Busquetsa. A, jesam li ja rekao da neko ne može biti dobar u prosječnom klubu? Nisam. Dakle, naglasak je bio na "prosječan igrač u prosječnom klubu". Može biti prosječan igrač i u odličnom klubu (recimo Song) ili odličan igrač u prosječnom klubu (Cabaye). No, to nije tema ove "debate". Monreal je prosjek i tačka. Sad bih te molio da i mene "napadneš" sa onom poznatom forumskom premisom "ne gledaš ti špansku ligu" pa da onda rahat završimo i s tim.
Dobro je da se sjećaš, jer ja se ne sjećam da sam rekao kako je M'Vila bolji od Busquetsa. A, jesam li ja rekao da neko ne može biti dobar u prosječnom klubu? Nisam. Dakle, naglasak je bio na "prosječan igrač u prosječnom klubu". Može biti prosječan igrač i u odličnom klubu (recimo Song) ili odličan igrač u prosječnom klubu (Cabaye). No, to nije tema ove "debate". Monreal je prosjek i tačka. Sad bih te molio da i mene "napadneš" sa onom poznatom forumskom premisom "ne gledaš ti špansku ligu" pa da onda rahat završimo i s tim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hajde ne provaljuj se,Monreal je solidan igrac i doveden je da bude korektna zamjena za Gibbsa.Neutralan88 je napisao/la:mislis igrao u prosjecnom klubu i igrat ce ubuduce u prosjecnom klubuMonolog je napisao/la:Pa nije baš ni Monreal igračina, ako ćemo biti sasvim iskreni. Prosječan igrač koji je igrao u prosječnom klubu.Johny je napisao/la:Sta se nece procitati na ovoj temi.Od kakvih igraca se prave igracine, smijesno![]()
ljetos pojacanja su bila koliko toliko poznata imena, a ovaj transfer je amaterski Arsenala dno dna..
bolje da nisu nista ni uzimali.
Bolje išta nego ništa...
samo da ne gledamo Santosa
a i na kraju krajeva deficitarni smo i sa krilima, ovo bi otvorilo neke nove opcije rotacije lijevog krila i beka
naravno ako se Monreal nametne u Arsenalu
naravno ako se Monreal nametne u Arsenalu
Johny je napisao/la:Uhh kakvog igraca dobijate , pravi umjetnik.Cazorla ce ovaj Arsenal dovesti na veci nivo.
Definitivno jedan od najboljih tehnicara i virtuoza na Svijetu.
Izgleda da se nisu ispunila tvoja očekivanja Johny za Cazorlu.Solidno igra,ali npr igrač kao što je Wilshere je x puta važniji Arsenalu nego Cazorla.Cazorla je najbolji igrac Arsenala , u to budite sigurni.Momak je yebena mašina i igrac koji je nevjerovatno svestran.Upgrrade verzija Samira Nasrija.Sa obe noge igra podjednako dobro a ima topove u njima.Tehnicki jedan od boljig igraca u Svijetu.Garantujem da će biti najbolji igrac Arsenala a mozda i EPL-a,
Niste svjesni kakvo je Arsenal pojacanje dobio u njemu.
To što je igrao dobro u Španiji,ne znači da će biti predobar i u Arsenalu,a sa druge strane,Gibbs je jako dobar bek i mislim da će zadržati svoju poziciju glavnog lijevog beka,osim ako Nacho ne eksplodira.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 31 jan 2013, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.