Cucemo seMont0 je napisao/la:Idemo skupaLucarelli je napisao/la:Jbg,u Mostaru sam.
Hammeru, ti mi u timu falisHatunic, Mehmed Buza, i jos jedan...

Cucemo seMont0 je napisao/la:Idemo skupaLucarelli je napisao/la:Jbg,u Mostaru sam.
Hammeru, ti mi u timu falisHatunic, Mehmed Buza, i jos jedan...

.... ozbiljno ako sta bude tu sam ..... sa Ilidze sam ..:!!
    .... ozbiljno ako sta bude tu sam ..... sa Ilidze sam ..:!!
scorpion je napisao/la:1. scorpion
2. LFC-LAVOV
3. MontO (iako izgleda nije iz Sarajeva)
4.miky_hz
5.adnan24
6. 19TM87
7. Tropik
8. eliminator
9. High
10. Alan Kardec
Idemo još 10 ljudi,da to zavrsimo...
takodjer i jascorpion je napisao/la:1. scorpion
2. LFC-LAVOV
4.miky_hz
5.adnan24
6. 19TM87
7. Tropik
8. eliminator
9. High
10. Alan Kardec

, i nadam se da će ss.ba poslije tekme objaviti intervju sa najboljim igračem tj.sa mnom
 , i nadam se da će ss.ba poslije tekme objaviti intervju sa najboljim igračem tj.sa mnomscorpion je napisao/la:1. scorpion
2. LFC-LAVOV
4.miky_hz
5.adnan24
6. 19TM87
7. Tropik
8. eliminator
9. High
10. Alan Kardec
 stvaro bi bilo fora da se na jednom mjestu okupe svi oni koji mogu i da odigraju, a da novinari sa ss.ba na kraju naprave izvjestaj
 stvaro bi bilo fora da se na jednom mjestu okupe svi oni koji mogu i da odigraju, a da novinari sa ss.ba na kraju naprave izvjestaj  ja sam u Sarajevu oko Nove godine, pa ako se i tad bude igralo, ako nemate nista protiv, i ja bi uskocio, kao inozemni igrac iz Zagreba, pozicija zadnji vezni
 ja sam u Sarajevu oko Nove godine, pa ako se i tad bude igralo, ako nemate nista protiv, i ja bi uskocio, kao inozemni igrac iz Zagreba, pozicija zadnji vezni   

e ovako,ja sam to zamislio da budu 4 ekipe sa po 5 igrača(4+1)...taj broj sam stavio zbog nekog otpimalnog vremena,a i nisam znao da će biti neko veliko interesovanje,ali vidim da ima...ako se još moggu skupiti neke 2 ekipe,zašto da ne...adnan24 je napisao/la:scorpion je napisao/la:1. scorpion
2. LFC-LAVOV
4.miky_hz
5.adnan24
6. 19TM87
7. Tropik
8. eliminator
9. High
10. Alan Kardec
A kako si ti to isplanirao...sto 20 ljudi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.