Dobrodošao u Srebrenik gledat utakmicu 5 kola Gradina- Leotar..legijard je napisao/la:iskreno drago mi je, da ste to prije rijesili mnoge bi vam stvari bolje tekle... znaci vidimo se 5 kolo u Srebreniku

Moderator/ica: GracanicaAA
Dobrodošao u Srebrenik gledat utakmicu 5 kola Gradina- Leotar..legijard je napisao/la:iskreno drago mi je, da ste to prije rijesili mnoge bi vam stvari bolje tekle... znaci vidimo se 5 kolo u Srebreniku
taj igrac ima mjesta kod vas i bez probe.za jovu kojica izmislio loptuincident je napisao/la:& је " & " $ вас, он је на " $ нас у $ ???
$ Јово је " " $ $ $ он - "astra1922 je napisao/la: taj igrac ima mjesta kod vas i bez probe.za jovu kojica izmislio loptu
incident je napisao/la:$ Јово је " " $ $ $ он - "astra1922 je napisao/la: taj igrac ima mjesta kod vas i bez probe.za jovu kojica izmislio loptu![]()
?astra1922 je napisao/la:incident je napisao/la:$ Јово је " " $ $ $ он - "astra1922 je napisao/la: taj igrac ima mjesta kod vas i bez probe.za jovu kojica izmislio loptu![]()
![]()
![]()
jovo je sirovina teska
Аха &, ?zuka_TM je napisao/la:Solidan bek za nase lige,nista posebno al nije ni los.Mlad je moze napredovati,a nije los ni izvodac slobodni.
Dani..Zupetov sinzuka_TM je napisao/la:Koje na prvoj slici izmedu Jaske i Babaje ?
Ove prve dvije slike su protiv Aide iz D.Potoka..i ova treća slika je iz te sezone..Ovaj izmedju Gašija i Rimbe je Dunga..Nije iz Orahovice,ja mislim da je on iz Tinje..realancojk je napisao/la:brcko87 znas li protiv koga je igrana utakmica ova zadnja slika i kako se zove ovaj zaboravio sam mu ime između gašija i rimbe što je..ja mislim da je iz orahovice on ili se varam...
a upravu si to su bili igrači za uzor...
ja sam ga gledao protiv slavije, po meni tada bio najbolji na terenu igrao lijevog beka u toj tekmi i lijepo odigraoincident je napisao/la:& је " & " $ вас, он је на " $ нас у $ ???
ebote sve naši igrači dobri.."pojačavaju" ostale ekipe kao da smo završili prvi na tabeli a ne zakovani na dno tabele sa samo tri boda..kakvi su igrači pokazuje tabela..sve je to bilo buranija od igrača..jedino Amer Ordagić pokazivao dobre igre(prešao u Zvijezdu) ..nime_tm87 je napisao/la:ja sam ga gledao protiv slavije, po meni tada bio najbolji na terenu igrao lijevog beka u toj tekmi i lijepo odigraoincident je napisao/la:& је " & " $ вас, он је на " $ нас у $ ???
?, сутра % " " $, $ га на $ " пут, ето $ се -, % " његовог " "nime_tm87 je napisao/la:ja sam ga gledao protiv slavije, po meni tada bio najbolji na terenu igrao lijevog beka u toj tekmi i lijepo odigraoincident je napisao/la:& је " & " $ вас, он је на " $ нас у $ ???
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 9 gostiju.