Ruska premier liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Ko ce da osvoji rusku premier ligu za sezonu 2011.

Zenit St.Petersburg
76
45%
CSKA Moskva
42
25%
Spartak Moskva
10
6%
Lokomotiva Moskva
17
10%
Rubin Kazan
11
6%
Neko drugi
14
8%

Ukupno glasova: 170

lokomotiv
Kontakt:

Re: Ruska premier liga

Post Postao/la lokomotiv » 20 dec 2012, 15:48

Rubin kazan dobio Atletica iz Madrida :x nevjerujem da imaju bilo kakve šanse Zenit dobio Liverpula :D mislim da bi mogli nešto učiniti bit će zanimljivo a Anzhi dobio Hanovera

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 30 dec 2012, 14:16

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić jedan je od onih koji bi mogao napustiti Sevillu kako bi Andalužani napunili blagajnu, a među zainteresiranima je Slaven Bilić...
Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić pokušat će na proljeće popraviti plasman svog Lokomotiva iz Moskve, a pritom bi mu mogao pomoći i Ivan Rakitić, član španjolske Seville.
Sevilla je već nekoliko puta potvrdila da će možda biti primorana prodavati igrače kako bi popunila praznine u proračunu te bi saslušala i ponude za 24-godišnjeg Hrvata.
Visina odštete mogla bi iznositi oko osam milijuna eura, a transferu bi trebalo pomoći i dobro Bilićevo poznavanje Rakitićevih igračkih kvaliteta. Interes Lokomotiva za Rakitića nije nepoznanica, no zasad klupski čelnici nisu pronašli zajednički jezik sa Sevillom.
Ivan Rakitić u Sevillu je stigao u siječnju 2011. godine iz njemačkog Schalkea, za odštetu od 2,5 milijuna eura. U dresu španjolskog prvoligaša odigrao je 69 utakmice te postigao deset pogodaka, uz 12 asistencija, a ugovor mu traje do 2015. godine.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 09 jan 2013, 13:36

Bivši hrvatski nogometni izbornik i trenutni trener Lokomotiva Slaven Bilić izjavio je kako mu je ove sezone cilj s klubom plasirati se u europska natjecanja, a dugoročno biti najbolji u Rusiji. Da će samo pola godine nakon preuzimanja klupe stvari odmah sjesti na mjesto teško je očekivati, smatra bivši igrač Sergej Gurenko koji hrvatskom stručnjaku daje podršku.
Iza Slavena Bilića teških je pola godine na kormilu ruskog prvoligaša Lokomotiva. Prvu polusezonu nakon odlaska s klupe hrvatske nogometne reprezentacije Bilić je odradio korektno, ali mjesta za napredak svakako još ima jer Lokomotiv je daleko od željenih pozicija na ljestvici.
"Kad sam stigao, napisali smo plan za budućnost i glavni je cilj bio osvojiti prvenstvo. Za ovu sezonu, to je kvalificirati se za Europu, što znači završiti u prvih pet", izjavio je bivši hrvatski izbornik za službene stranice Uefe.
Lokomotiv se nakon jesenskog dijela ruske Premier lige nalazi na osmoj poziciji s 31 bodom, tek jednim manje od četvrtoplasiranog Kubana iz Krasnodara. Sam vrh ljestvice, međutim, dosta je daleko. Anži na drugom mjestu bježi deset, a vodeći CSKA čak 12 bodova.
"Ako dobijemo priliku za više, osvojiti ligu ili kvalificirati se za Ligu prvaka, učinit ćemo sve kako bismo to i napravili. Nikad se ne predajemo", dodao je Bilić.
44-godišnji trener zaključuje kako se crveni u proljetnom dijelu sezone moraju popraviti u nekoliko segmenata žele li do toga cilja - "igrati čvršće, mirnije bez lopte i s predumišljajem", no sve u svemu zadovoljan je karakterom momčadi.
Podršku hrvatskom stručnjaku dao je Sergej Gurenko, bivši bjeloruski reprezentativac i čovjek koji je za moskovski sastav prikupio više od 250 nastupa.
"Nemoguće je stvoriti novu momčad iz ničega za samo pola godine. Bio bih sretan da se Loko kvalificira za Europu, no isto tako ne bi me iznenadilo da završi izvan prvih osam. Za mene, Bilić je učinio sve što može. Štogod da se dogodi, trebali bi mu dati šansu barem do kraja ove godine", izjavio je trenutni trener bjeloruskog prvoligaša Torpeda iz Žodina.
Uz dovođenje pojačanja poput hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke, Reta Zieglera, Aleksandra Samedova i Damea N'Doyea Bilić je napravio puno pozitivnih pomaka u momčadi, smatra Gurenko i ističe kako su momčadi potrebni još jedan branič i kreativni vezni igrač.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jan 2013, 15:47

- Vagner Love se vraca u CSKA nakon sto je raskinuo ugovor sa Flamengom.

- Andrei Yeshchenko iz Lokomotiva pojacao Anzhi. Hiddinku je falio lijevi bek, s obzirom da je Zhirkova prebacio na lijevo krilo, tako da su se odlucili za Yeshchenka koji je u septembru i debitovao za rusku repku. Inace je poziciju lijevog beka krpio sa stoperom Tagirbekovom.

EDIT:

- Lokomotiv je veoma brzo pronasao zamjenu za Yeshchenka. U pitanju je Vitaly Denisov, dosadasnji igrac Dnipra.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 jan 2013, 13:06

Spartak: Bocchetti je izgleda na putu prema Moskvi a nesto ranije je dosao Yura Movsisyan, nakon odlicne polusezone u Krasnodaru. 7.5m eura. De Zeeuw posuden Anderlechtu.

Anzhi: Doveli Argentinca Ricarda Centuriona, dosadasnjeg igraca Racinga. No transfer stupa na snagu od ljeta.

Rubin: Dosao M'Vila za 11.5m eura a napustio ih je Carlos Eduardo, posudba u Flamengo.
Greatness dies

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 31 jan 2013, 17:21

Sky So.urces: Anzhi Makhachkala close to agreeing £34m deal for Shakhtar Donetsk's Willian .

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 31 jan 2013, 22:15

40mil eura, pa da je ozil u pitanju puno bi bilo kamoli willian :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 feb 2013, 00:33

Willian je dobar igrac,ali je 40 miliona ipak previse.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 feb 2013, 01:46

Willian je odličan igrač i u današnjem svijetu fudbala to nije puno.Šteta za Rudare ako prođe ovaj transfer mislio sam da mogu daleko u LP,a bez Williana će teško to uraditi.

Kakva ekipa Anžija jedva čekam da ih vidim u LP 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 01 feb 2013, 09:54

LBJ MVP je napisao/la:Willian je odličan igrač i u današnjem svijetu fudbala to nije puno.Šteta za Rudare ako prođe ovaj transfer mislio sam da mogu daleko u LP,a bez Williana će teško to uraditi.

Kakva ekipa Anžija jedva čekam da ih vidim u LP 8-)
Čovječe, kako nije?
Možda bih se i složio sa tvojom konstatacijom da se radi o fudbaleru koji već dugi niz godina igra u nekoj od Liga 5-ice, al' 'vako ipak ne mogu. Willian jeste jako dobar fudbaler, al' daleko da vrijedi €40m. Al' dobro kada su u pitanju Dagestanci, sve je moguće. Ipak je jedan Eto'o trenutno najplaćeniji fudbaler u Europi. Pogodite gdje igra. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2013, 10:14

Reus 18 miliona, Willian 40.
Nije puno, u pravu si. :roll: Sića. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 feb 2013, 12:40

U odnosu na Modrica,Hendersona... to je sica
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 01 feb 2013, 18:42

Ne možeš nikako Hendersona stavljati u ovaj koš.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 01 feb 2013, 21:00

kad može za pastorea suho zlato, može i za williana ta sića. :)

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 12 feb 2013, 10:19

utihnula tema skroz,nego zanima me znal iko misli li anzhi ikoga dovoditi na stopera,jer otiso im je Samba,sto je po meni izuzetno glup potez i ne mogu shvatit da su ga pustili jer covjek im je sve u odbrani,plus zabio neke vazne golove!sta je sa ovim argentincem cenuturionom,jel on na posudbi do ljeta u argentini?hvala

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 feb 2013, 12:51

haris10 je napisao/la:utihnula tema skroz,nego zanima me znal iko misli li anzhi ikoga dovoditi na stopera,jer otiso im je Samba,sto je po meni izuzetno glup potez i ne mogu shvatit da su ga pustili jer covjek im je sve u odbrani,plus zabio neke vazne golove!sta je sa ovim argentincem cenuturionom,jel on na posudbi do ljeta u argentini?hvala
Da su pametni ne bi nikoga dovodili,ali opet kad imas pare potrudice se da nekoga dovedu verovatno.Mada ja na njihovom mestu ne bi nista sada dovodio vec tek na leto.Imaju na stoperskoj poziciji odlicnog Joao Carlosa te Ewerthona koji je mnogo dobar stoper,zatim Tagirbekov koji je bio levi bek ali su sada doveli Eshchenka iz Lokomotive koji ce na levu stranu tako da se Tagirbekov moze vratiti na svoju primarnu funkciju.I jos imaju Gadzhibekova kao back-up a da mu je stoper primarna pozicija,a takodje i Akhmedov moze to da odigra... ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 feb 2013, 15:29

haris10 je napisao/la:utihnula tema skroz,nego zanima me znal iko misli li anzhi ikoga dovoditi na stopera,jer otiso im je Samba,sto je po meni izuzetno glup potez i ne mogu shvatit da su ga pustili jer covjek im je sve u odbrani,plus zabio neke vazne golove!sta je sa ovim argentincem cenuturionom,jel on na posudbi do ljeta u argentini?hvala
Spominje se Douglas iz Twentea. ;)
Greatness dies

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2013, 16:05

Citao sam da Anzhi zeli da otme Lombaerts-a iz Zenita,A jos jedan ozbiljan kanditat za odbranu je Kouyate iz Anderlechta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 14 feb 2013, 21:53

odlična predstava anzhija ali vidjeli ste esecenko je na desnom beku bio veceras!ovaj ewethon strasan stoper nisam ga prije puno gledo za carlosa sam znao ve da je odlican!inače ima li neka dobra stranica za pratit ruske transfere i to?hvala unaprijed

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 23 feb 2013, 12:02

kolega "DylanDog" je stavljao linkove vise puta, a naravno za sve ostalo tu je transfermarkt.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.