FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nime_tm87 » 06 nov 2009, 14:29

Ma necemo djaba zakuhavat temu :!:
Sutra je derbi nek bolji pobjedi i na terenu i na tribinama :!:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 nov 2009, 16:34

carobni manijak je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

njaveca bakljada u BH
salis se jelde ;)

preko 300 baklji je bilo ciejli sjever i istok, ne pravimo ih cesto ali kad ih napravimno to na nivou bude, ja za vecu bakljadu od ove cuo nisam...
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 nov 2009, 17:11

i vama kolege sretno u sutrasnjem derbiju ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 nov 2009, 17:19

Sutra nam je sansa da sezonu okrenemo na 'nas mlin'. U slucaju pobjede, na proljece bi, uz kvalitetne pripreme i par osvjezenja u ekipi, i pored veceg broja gostovanja, imali sasvim realne sanse da se borimo za Evropu, a uz poklapanje ostalih rezultata, kao sto se desilo prosle sezone i nekih manjih sansi za titulu.
A u slucaju poraza, sezona bi vjerovatno propala vec nakon prvog dijela.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 nov 2009, 18:08

The Game je napisao/la:Sutra nam je sansa da sezonu okrenemo na 'nas mlin'. U slucaju pobjede, na proljece bi, uz kvalitetne pripreme i par osvjezenja u ekipi, i pored veceg broja gostovanja, imali sasvim realne sanse da se borimo za Evropu, a uz poklapanje ostalih rezultata, kao sto se desilo prosle sezone i nekih manjih sansi za titulu.
A u slucaju poraza, sezona bi vjerovatno propala vec nakon prvog dijela.

a pogotovo sto su gostovanja pravo lahka i moglo bi se uzeti bodova, tvravnik,zvijedza, lakstasi, celik, sloboda,slavija...
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 nov 2009, 18:49

a što ovo vrijeme sporo prolazi :D sutra se grad ori od hordanja
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 06 nov 2009, 19:32

samo hordanja??????? nebi rekao
dajte sve od sebe i mi cemo pa da sutra slavi bolji i sretniji
pozzzzzzzz
26.05.2010-TITULA

High

Post Postao/la High » 06 nov 2009, 20:03

Realno,nadati se pobijedi nije bas uredu.Imamo dobru ekipu,koja zna nekad i podbaciti,tako da se moze desiti dosta toga.Od Torlaka ocekujem dobru igru sto se odbrane tice,da pokupi dosta lopti iz prekida,u cemu je odlican.Iskreno,i njegov gol me ne bi cudio jer je dobar u skok igri,takodjer,u napadu.Vjerujem da ce zaigrati sutra.Optimizam nas uvijek ''spusti'' i desi se poraz,tako da,neka ovog puta bude drugacije.Muminovic bi trebao uraditi dosta toga,uposliti svojim loptama Skoru,koji ce sigurno biti dobro cuvan,jer mu fali malo prostora za realizaciju.S druge strane,bojim se Rizvanovica koji cesto zna ispasti,kiksati u nekim dijelovima igre.Isto tako,Dudo,ostatak ekipe koliko-toliko moze uraditi svoj dio posla.Igraci obje ekipe znaju sta derbi znaci za nas navijace,i jedne i druge,sigurno da ce dati svoj maksimum na terenu.Domacini nemaju losu ekipu,naprotiv,dobro izgledaju na terenu,nadam se da ce Janjos naci ''manu'',nametnunti im svoju igru i pobijediti.Kao uvijek,bice neizvjesno,da ce jedni i drugi igrati pazljivo,bez nekakvih rizika.

Znam samo da nasa podrska nece izostati,kao i uvijek.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Nisde77
Kontakt:

Post Postao/la Nisde77 » 06 nov 2009, 20:28

kad se sutra igra derbi ;)
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

rastamarley
Kontakt:

Post Postao/la rastamarley » 06 nov 2009, 20:54

zna li neko koliko su karte za sjever???

High

Post Postao/la High » 06 nov 2009, 21:00

Za vas koji pitate :
Tekma je u 16:30,a karte mozete kupiti sutra od 8:00,po cijenama: 5 KM jug i istok, 10 KM sjever i 20 KM zapad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 06 nov 2009, 21:08

Braco Hordasi ! Sutra je dan koji smo svi cekali trebamo zaboravit i Mostar i sad Siroki i usmjerit se na derbi za dan koji se zivi , idemo da grmimo da pokazemo koje najbolji u BIH i koje uvijek to i bio , nemojte se ustrucavat da dodjete sutra cemo priredit atmosferu koju nisu vidjeli mali strumofvi ! ZA JEDNU LJUBAV , ZA NASE SARAJEVO !

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 06 nov 2009, 21:23

Hoćeli biti na TV
SAFET SUŠIĆ

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 06 nov 2009, 21:28

pape je napisao/la:Hoćeli biti na TV
nece

prenose Borac-Velez jer strumfovska uprava nije dozvolila prenos sto je krajnje pickasto :S

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 06 nov 2009, 21:42

Respektiva je napisao/la:
nece

prenose Borac-Velez jer strumfovska uprava nije dozvolila prenos sto je krajnje pickasto :S
Pickasto je to što širiš dezinformacije,prenos je bio ponuđen za 20000 maraka ali BHT odnosno Euromedia nisu pristali na te uslove već su davali 5000 KM kao i za ostale utakmice.Ako se Velež-Rudar može porediti sa Željo-sarajevo,onda nemamo šta dalje raspravljati.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 nov 2009, 21:53

manijakdv je napisao/la:
nece

Pickasto je to što širiš dezinformacije,prenos je bio ponuđen za 20000 maraka ali BHT odnosno Euromedia nisu pristali na te uslove već su davali 5000 KM kao i za ostale utakmice.Ako se Velež-Rudar može porediti sa Željo-sarajevo,onda nemamo šta dalje raspravljati.
najbolje da su im dali 50000 milja, pa jebote ako se svaka tekma po dogovoru placa 5 milja u cemu je frka, ne kontam nikako, a u krajnjem slucaju mislim da ce tekma izmedju borca i veleza biti puno bolja jer objektivno su obje te ekipe koplje iznad gradskih rivala

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 06 nov 2009, 22:35

Vidi nesto ..

Sarajevo i Zeljo igraju sutra 94 vjeciti derbi , i to svake godine po 2 put pa vi vidite sad jeli to bitnije bilo da se prenosi sutra ili Borac - Velez , nekazem ja nista protiv ova dva kluba respect im , ali kolko ima raje koja nemoze doci na derbi ..a nemogu ni gledat preko tva :S

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 nov 2009, 22:44

manijakdv je napisao/la:
nece

ako se vec potpisao ugovor, onda netreba biti rasprave oo cijee, ali nemamo nista pravo da pricamo jer je nasa istu stvar uprava radila
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 nov 2009, 22:49

ma *ebo vječiti derbi preko TV-a :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 06 nov 2009, 22:54

Ugovor sa EUROMEDIJOM su potpisali i SARAJEVO I zeljo i u potpisu ne stoji derbi ni na kosevu ni na grbavici.
Sta je sa vama gdje zivite sta jedete?
Pa znatel da bi FKS na Kosevu radi prijenosa izgubilo makar 20 000 KM a zeljo manje jer je manji stadion ali i zeljo bi izgubio makar 10 000 ukljucujuci 5 000 od euromedije.
Ponavljam u ugovoru sa euromedijom nema prijenosa derbija na kosevu i grbavici i to nebi bilo korektno a valjalo bi da ima na tv-u jer je to VRH.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Beli98, mnon46, ronaldo99, senad82 i 56 gostiju.