Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Arsenal
nije, Arteta je dosao 31. Avgusta 2011.Head je napisao/la:Proslog januara je dosao i Arteta
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Govorka se da je Arsenal upetljan oko Diamea.HighburyHigh je napisao/la:Jes' Arhavina.GunnerS je napisao/la:Jel' Wenger ikad doveo ikoga u Januaru ?!
Mislim da nema vise nikakvih desavanja oko 'emirata'. Moguce da je ovo i jedini transfer sada. Jedino ako ne bude nekih iznenadnih desavanja u zadnjim minutama.
Transfer rok traje do 12. Samo jeli se racuna po srednjeevropskom vremenu ili londonskom?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Po londonskom je do 11. Našem do 12.

- HighburyHigh
- Kontakt:
I Tottenhem je ukljucen tu, rekao sam predhodno oko toga i Diamea.Chuckie je napisao/la:
Govorka se da je Arsenal upetljan oko Diamea.
Mislim da je to to sto se Ville tice. Jednostavno Barcelona zeli da ga zadrzi. Veliko cudo bi bilo da se sta desi za ovo malo vremena.Sport: Arsenal's final offer of £12m for David Villa was rejected by Barcelona earlier today. City had a £17m bid rejected.
Victoria Concordia Crescit.
- BluesForever
- Kontakt:
BREAKING: David Villa sletio u London! 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Jel to zajebancija?
- Neutralan88
- Kontakt:
dosao u posjetu prijatelju 
http://conlaroja.wordpress.com/2010/10/14/" onclick="window.open(this.href);return false;
u oktobru 2010 jos xD
u oktobru 2010 jos xD
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
To je to, Monreal, igrac koji nam treba da zamjeni Gibbu.
U toku je poslednji dan prelaznog roka a Venger nastavlja da kupuje po nižoj ceni! Evo baš malopre je kupio sapun i tečnost za sudove na sniženju.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Monreal jest dobar, al od Gibbsa nije bolji. zamjena sasvim OK, al LP ispašta.
šteta jbga. bejns bi bio savršen :/.
johny opet pretjeruješ. Čist dokaz ti je cazorla da je ova liga jača od španske. Mislio si da će prekucat EPL, a Arsenal može da igra bez njega. Da je dobar jest, svakako, al ni 10% dio koliko si ga ti hvalio
šteta jbga. bejns bi bio savršen :/.
johny opet pretjeruješ. Čist dokaz ti je cazorla da je ova liga jača od španske. Mislio si da će prekucat EPL, a Arsenal može da igra bez njega. Da je dobar jest, svakako, al ni 10% dio koliko si ga ti hvalio
Vođa zna.
Pa jesmo li potpisali tog iz Malage,nisam čitav dan u toku pa ako ko može da mi šta pojasni ?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
U januaru je došao i Adebažbun...HighburyHigh je napisao/la:Jes' Arhavina.GunnerS je napisao/la:Jel' Wenger ikad doveo ikoga u Januaru ?!
Mislim da nema vise nikakvih desavanja oko 'emirata'. Moguce da je ovo i jedini transfer sada. Jedino ako ne bude nekih iznenadnih desavanja u zadnjim minutama.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Patka moj RizoHenderson je napisao/la:![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ni monreal čak nije došo, na skaju piše samo da smo IN za njega. ja sam mislio da je to gotova stvar.
Ne očekujte nikog.
Ne očekujte nikog.
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nacho će biti odlično pojačanje i backup na lijevom beku, možda Gibbo dobije i prilika na krilu, što ne bi bilo loše sa obzirom na njegove napadačke sposobnosti. Dalje, očekujem onaj "shock bid" za Diamea i vjerujem da smo mi taj tim koji je u igri za njega,a da je ostao anoniman. Za nadat se i Nachu samo, al bit će to, ne sumnjam 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.