Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
domorocki
-
Kontakt:
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
AÐ_Official
-
Kontakt:
Postao/la AÐ_Official » 31 jan 2013, 23:40
Sastaju se Haad i Patrick. Pa jbt, isto uvodni dio nekog vica.
-
domorocki
-
Kontakt:
Sastaju se Haad i Patrick. Pa jbt, isto uvodni dio nekog vica.[/quote]
svoj ti poso paša
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
Dona
-
Kontakt:
Mozda je u pravu ovaj momak sto pise da smo komsijama posudili pare.
Kad malo bolje skontam da su krenuli od ovog Hada mozda ga trebaju isplatiti.
Sto se tice ove opreme i mi bi trebali slijediti komsije pa nekog modnog gurua angazovati da nam napravi stucne,ove mi se no lajk.

-
terabajt
-
Kontakt:
Kakve veze ima kome smo posudili pare,ono sto mene raduje cinjenica da mi imamo toliko para da mozemo drugima DAVATI jbt. Finansijski extra stojimo i to je u danasnjem futbalo osnova. Ne moramo prodavati igrace posto po to nego imaju cijenu pa bujrum kupi ako hoces. Igraci ce se otimati da dodju kod nas posto znaju da ce biti isplaceni.
-
Elegant
-
Kontakt:
terabajt je napisao/la:Igraci ce se otimati da dodju kod nas posto znaju da ce biti isplaceni.
Pa svaki igrac PL BiH bi objerucke prihvatio da igra u Zeljeznicaru, prvestveno sto je to najbolji klub u BiH, stabilan, organizovan i sto je najvaznije za igraca plate su redovne za razliku od ostalih klubova koji muku muce sa finansijama generalno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
terabajt
-
Kontakt:
Elegant je napisao/la:terabajt je napisao/la:Igraci ce se otimati da dodju kod nas posto znaju da ce biti isplaceni.
Pa svaki igrac PL BiH bi objerucke prihvatio da igra u Zeljeznicaru, prvestveno sto je to najbolji klub u BiH, stabilan, organizovan i sto je najvaznije za igraca plate su redovne za razliku od ostalih klubova koji muku muce sa finansijama generalno.
Naravno i u buducnosti cemo puno lakse dovoditi igrace koje strucni stab bude zelio pa cak i za manje pare. Neki klubovi im mogu obecati milione al znaju da ih nece dobiti

.
-
bob
-
Kontakt:
Dona je napisao/la:Mozda je u pravu ovaj momak sto pise da smo komsijama posudili pare.
Kad malo bolje skontam da su krenuli od ovog Hada mozda ga trebaju isplatiti.
Sto se tice ove opreme i mi bi trebali slijediti komsije pa nekog modnog gurua angazovati da nam napravi stucne,ove mi se no lajk.

ma vala nek igraju u potkosuljama ako treba al nek ginu na terenu i donose pobjede ha ja

-
ublehas
-
Kontakt:
BegBasagic je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Cuo sam da mali ima strasnu sportsku drskost.
Ja sam se na ovaj forum prijavio upravo kada se saznalo da ce mali doći kod nas, da kazem koju

znam mu menadzera, i svu priču oko, mali će biti igracina, samo da produzi ugovor sa nama jer i meni je nejasan njegov status, jeli posudba do kraja sezone sa mogucnoscu potpisa ili samo posudba, ali ipak poznavajuci Amara on to jednostavno ne bi dozvolio, kao sto sam pisao prethodnih dana
mali je kombinacija Kvesića i Štilića, prodoran i ima odličnu tehniku uz to razoran šut, ne libi se "opaliti" sa dvadesetak i vise metara, kod nas je dosao zahvaljujuci Cviki koji ga je "skužio" uz to menadzer Ognjen Karišik zakuhao je sa upravom Smedereva(talovi, licni interesI), mogao je u Podgoričku Budućnost i u Zagreb, ali je izabran Željo, sve u svemu po meni igračina, vrijeme će pokazati sve a kod Amara je vec u prvih 18.
50.000 maraka posudjeno jednom bh. premijerligašu

Ne volim da pričam o igračima koje nisam gledao, ali kombinacija Kvese i Štilića sigurno ne bi došle u Želju pošto je bio zapostavljen u Smederevu.....taj bi odavno igrao bar u Partizanu....daj Bože da griješim.
-
Radmilo
-
ZZtop10
-
Kontakt:
ublehas je napisao/la:BegBasagic je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Cuo sam da mali ima strasnu sportsku drskost.
Ja sam se na ovaj forum prijavio upravo kada se saznalo da ce mali doći kod nas, da kazem koju

znam mu menadzera, i svu priču oko, mali će biti igracina, samo da produzi ugovor sa nama jer i meni je nejasan njegov status, jeli posudba do kraja sezone sa mogucnoscu potpisa ili samo posudba, ali ipak poznavajuci Amara on to jednostavno ne bi dozvolio, kao sto sam pisao prethodnih dana
mali je kombinacija Kvesića i Štilića, prodoran i ima odličnu tehniku uz to razoran šut, ne libi se "opaliti" sa dvadesetak i vise metara, kod nas je dosao zahvaljujuci Cviki koji ga je "skužio" uz to menadzer Ognjen Karišik zakuhao je sa upravom Smedereva(talovi, licni interesI), mogao je u Podgoričku Budućnost i u Zagreb, ali je izabran Željo, sve u svemu po meni igračina, vrijeme će pokazati sve a kod Amara je vec u prvih 18.
50.000 maraka posudjeno jednom bh. premijerligašu

Ne volim da pričam o igračima koje nisam gledao, ali kombinacija Kvese i Štilića sigurno ne bi došle u Želju pošto je bio zapostavljen u Smederevu.....taj bi odavno igrao bar u Partizanu....daj Bože da griješim.
Nije bio zapostavljen , nego nije mogao igrati uopste, ne znam zasto , ali nije imao pravo nastupa.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
Dona
-
Kontakt:
Istra - Zeljeznicar 1:2 (Stanic x2), moja prognoza.

Idemo po novu pobjedu

-
ublehas
-
Kontakt:
@ zztop10
Ma nebitno. Ne može me niko ubijediti da jedan igrač koji je spoj Štile i Kvese nema mjesta u austiji i da ga niko prije nije primjetio. Pa štila da ima bar 50% Kvesinih trkačkih sposobnosti sigurno bi sada igrao u jednom od klubova iz vrha Bundeslige. Ne sumnjam da mali posjeduje određeni kvalitet. Ne bi ga Amar bezveze zadržavao, ali ne treba ni pretjerivati. Kao što već rekoh, daj Bože da griješim.
-
Kvota
-
Kontakt:
Sta je sa dugom od 1 500 000 na ime poreza
-
nime_tm87
-
Kontakt:
Kvota je napisao/la:Sta je sa dugom od 1 500 000 na ime poreza
Dug je sad ispod miliona, koliko ne znam uglavnom ispod miliona
-
Dona
-
Kontakt:
To sto ti sad govoris za ovog malog.mogao si reci i za Kvesu kad je dolazio,sto nije orisao negdje drugo,nego dosao u Zelju,a sad Kvesa u reprezntaciji iz Zelje.Ne kazem da je bolji od Kvese,ali ako sto ljudi ima nesto u malcu,zasto ti sad pametujes da bi otisao negdje drugo,a ne bi dosao u Zelju.Bezze prica..
-
ublehas
-
Kontakt:
Dona je napisao/la:To sto ti sad govoris za ovog malog.mogao si reci i za Kvesu kad je dolazio,sto nije orisao negdje drugo,nego dosao u Zelju,a sad Kvesa u reprezntaciji iz Zelje.Ne kazem da je bolji od Kvese,ali ako sto ljudi ima nesto u malcu,zasto ti sad pametujes da bi otisao negdje drugo,a ne bi dosao u Zelju.Bezze prica..
Prvo Kvesa je došao kao mladi reprezentativac, a ne kao anonimus. Drugo, nisam reko da mali nevalja nego da nema teorije da je spoj Kvese i Štile. Ako si ikada užio gledao ovu dvojicu igrača, onda znaš šta to znači. Pa Mourihno je doveo Modrića misleći da je on taj tip igrača. Treće da si pročitao moj post vidio bi da sam rekao da ne sumnjam da u malom ima nešto, ali opet ponavljam nema teorije da je spoj ova dva pomenuta igrača. I za kraj po ko zna koji put, daj Bože da griješim.

-
Kvota
-
Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Kvota je napisao/la:Sta je sa dugom od 1 500 000 na ime poreza
Drago mi je to cuti, sto znaci da se posla poriti naj veca kocnica za razvoj fk Željeznicar
-
mavi
-
Kontakt:
Dona je napisao/la:To sto ti sad govoris za ovog malog.mogao si reci i za Kvesu kad je dolazio,sto nije orisao negdje drugo,nego dosao u Zelju,a sad Kvesa u reprezntaciji iz Zelje.Ne kazem da je bolji od Kvese,ali ako sto ljudi ima nesto u malcu,zasto ti sad pametujes da bi otisao negdje drugo,a ne bi dosao u Zelju.Bezze prica..
Kvesa je kad je dolazio u Želju već bio poprilično afirmisan igrač, s određenim brojem nastupa u seniorskoj konkurenciji i odmah se znalo da će biti pojačanje za nas. S ovom malim je sasvim drugačija situacija. Zna li iko koliko je ovaj igrač zabilježio seniorskih nastupa do sada? Naravno da ne zna, zato što nije nigdje ni igrao do sada, tako da svako moguće povlačenje paralele između Kvese i ovog malog je u najmanju ruku smješno. Ovim ne želim reći da mali nema potencijala i nadam se da će se pokazati kod nas u pravom svijetlu.
-
Elegant
-
Kontakt:
Kvota je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Kvota je napisao/la:Sta je sa dugom od 1 500 000 na ime poreza
Drago mi je to cuti, sto znaci da se posla poriti naj veca kocnica za razvoj fk Željeznicar
Mislim da je prosle godine pisano o tome da je dug sveden na cc 700.000 KM sto je idalje ogromna cifra za nase uvjete.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.