Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la ahmic » 31 jan 2013, 22:53

ubi AtM,ubi...Pa Sevilla dva dodavanja ne sastavlja..Jos Falcao nije tu...

Deniss
Kontakt:

Post Postao/la Deniss » 31 jan 2013, 22:53

Da ovaj Diego Kosta ima u glavi koliko je jak..Sevilla bi primila 2,3 komada do sad

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2013, 22:59

milomlat je napisao/la:Ne znam da li gledate tekmu, ali ovakva Sevilla nije bila jos od vremena kada su harali sa Kanouteom.

Valjda tu treba traziti razlog Stevanovicevog izostanka. Ovakva Sevilla moze uzeti Kup. Teska, ali ne i nemoguca misija.
Ova Sevilla nije ni sjena onoga sto su bili sa Kanouteom, Marescom, Luisom Fabianom, Poulsenom, pa cak i D. Alvesom tada ..

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 31 jan 2013, 23:09

Goalgetter je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Ne znam da li gledate tekmu, ali ovakva Sevilla nije bila jos od vremena kada su harali sa Kanouteom.

Valjda tu treba traziti razlog Stevanovicevog izostanka. Ovakva Sevilla moze uzeti Kup. Teska, ali ne i nemoguca misija.
Ova Sevilla nije ni sjena onoga sto su bili sa Kanouteom, Marescom, Luisom Fabianom, Poulsenom, pa cak i D. Alvesom tada ..
Pa demantovao sam se sam, nema potrebe da me podsjecas :mrgreen:

Salu na stranu, bila je ono mocna ekipa. Steta sto nisu uspjeli da ostave tim na okupu nakon osvajanja kupa UEFA, mozda bis e borili za titulu.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 31 jan 2013, 23:22

Da je Sveti Stefan toliko dobar presao bi u Tottenham il slicno, a ne u Sevilju. Propalitet.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 jan 2013, 23:26

AÐ_Official je napisao/la:Da je Sveti Stefan toliko dobar presao bi u Tottenham il slicno, a ne u Sevilju. Propalitet.
Šta se pilo noćas ha haveru ? Žestoko nešto , sad lagano , jogurta malo i spavanje :)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 31 jan 2013, 23:47

AÐ_Official je napisao/la:Da je Sveti Stefan toliko dobar presao bi u Tottenham il slicno, a ne u Sevilju. Propalitet.
Sad nam ni Sevilla ne valja, jel to? :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 feb 2013, 09:31

Ma daj te ljudi ne znam sta se ocekuje od momka koji je juce iz kukuruz lige presao pa sigurno u najbolju ligu na svijetu...Mozda da radi piluete, egzibicije, skarice....?
Ja od Stevketa tek nesto ocekujem u iducoj sezoni...Treba prvo da savlada jezik, da se aklimatizuje itd itd...

Hebote, zamislite prije par dana je igrao sa Javorom iz Ivanjice a danas bi kao trebao da melje Atletiko iz Madrida... :roll:
Kad se sjetim samo Dzeke koji je iz extra jake lige presao u Englesku i pogubio se kao abdest a da se Stevke ne pogubi u raskoraku od nekoliko svjetlosnih godina...............

Stevan ce sigurno uspjeti u Spaniji ali mu treba barem godina da se sve slegne na svoje mjesto....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2013, 14:09

AÐ_Official je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:
Sad nam ni Sevilla ne valja, jel to? :D
Od toliko klubova on ode u grad cigana i muslimana. Mislim, yebo lud zbunjenog. A i ovaj Emery paglu pravo. Nije mi jasno kako Svetom Stefanu nije dao da igra protiv Atletico Madrida. Pa zar je Emery zaboravio na zmaja. na bajnu kosu boje dima, na raskosni talenat sa vise sedmicnim iskustvom u Spaniji!?!
Nije bolest sve sto boli.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

vlada87
Kontakt:

Post Postao/la vlada87 » 03 feb 2013, 17:58

jel na klupi Miroslav?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 feb 2013, 17:59

vlada87 je napisao/la:jel na klupi Miroslav?
Jeste.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2013, 18:00

vlada87 je napisao/la:jel na klupi Miroslav?
Da.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 feb 2013, 19:43

Razumijem da je tek dosao u klub u ovom prijelaznom roku, ali ocekivao sam malo vecu minutazu u zadnjih par utakmica :roll: . Protiv Atletica nije bio ni u sastavu, a danas nije usao u igru. Nadam ce da se biti bolje.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 03 feb 2013, 19:47

Goalgetter je napisao/la:Razumijem da je tek dosao u klub u ovom prijelaznom roku, ali ocekivao sam malo vecu minutazu u zadnjih par utakmica :roll: . Protiv Atletica nije bio ni u sastavu, a danas nije usao u igru. Nadam ce da se biti bolje.
jbg doveden je za 1mil. ali za nadati se da ce se nametnuti na treningu
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2013, 20:05

Goalgetter je napisao/la:Razumijem da je tek dosao u klub u ovom prijelaznom roku, ali ocekivao sam malo vecu minutazu u zadnjih par utakmica :roll: . Protiv Atletica nije bio ni u sastavu, a danas nije usao u igru. Nadam ce da se biti bolje.
Nikad nije dobro kad odma nakon transfera dodje novi trener. Uz to Emeryu dosta dobro ide dosad, i Reyes izgleda igra sve bolje. Malo nezgodna situacija, ali svakako se od njega ne moze ocekivat previse do ljeta. Neka se proba naviknut do tada.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 feb 2013, 20:10

Slazem se sa obojicom, stigao je za jeftin novac + jos doslo je do promjene trenera. Jos kad uzmemo u obzir, da ce se Perrotti isto uskoro vratiti, nece mu biti lahko.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 feb 2013, 20:20

Ja bas suprotno od toga,nisam ocekivao minutazu ali sam se nadao da ce do nje doci.Jbt covek je iz lige gde preovladava neozbiljnost dosao u ligu gde je sve tip-top.Mora da se navikne.On mora da bude prezadovoljan ako do kraja sezona udupla trenutnu minutazu i to je to. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 feb 2013, 23:00

Pa kad je bio onaj prošli trener Stevanović je odma dobijao po 20-25 minuta jer Sevilja je igrala u onom kupu kralja i u prvenstvu,a evo sad uđe u 88minuti umjesto Rakitića,teško da će se nametnuti ako padne u drugi plan,al nek trenira sa Seviljom mlad je on još,bitno je da je se iščupo na vrijeme sa Balkana,sad je sve do njega i da ga povrede zaobiđu..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 feb 2013, 01:21

Ne treba cuditi sto Stevo ne dobija sansu u Sevilli od kako je Emery trener ovog kluba.Emery ne voli puno mijenjati i ako to cini onda ce dati sansu igracu kojem vjeruje.Ne bi me previse cudilo da Stevo negdje na ljeto ode i na posudbu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 13:49

ovom momku treba dignut spomenik. imao je ponudu srbije i to da igra u prvih 11 ali se odlucio za nas... svaka cast!
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, klasik, Normus90 i 32 gosta.