Po nasem u 00:00, u UK u 23:00 zavrsavaEBSCO je napisao/la:jel po našem vremenu rok završava u 23:00 ili kao u UK 00:00 ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Po nasem u 00:00, u UK u 23:00 zavrsavaEBSCO je napisao/la:jel po našem vremenu rok završava u 23:00 ili kao u UK 00:00 ?
sto je bilo iznenadjena bilo jeEBSCO je napisao/la:Možda nas Rodgers iznenadi sa onim francuzon 5 do 12
Zar nije naski u 1 da se zavrsi,a tamo u 00:00nummaLFCŽ je napisao/la:Po nasem u 00:00, u UK u 23:00 zavrsavaEBSCO je napisao/la:jel po našem vremenu rok završava u 23:00 ili kao u UK 00:00 ?
I meni je cudno sto je u 11, ali tako je.RtoX je napisao/la:Zar nije naski u 1 da se zavrsi,a tamo u 00:00nummaLFCŽ je napisao/la:Po nasem u 00:00, u UK u 23:00 zavrsavaEBSCO je napisao/la:jel po našem vremenu rok završava u 23:00 ili kao u UK 00:00 ?
Gdje mu je sad ono I want to play in first team,tesko da moze naci vece golmanske konkurencije igdje kraj Stoke-a.EBSCO je napisao/la:Otišao Butland u Stoke![]()
Ja mislim da on dolazi tek na ljeto jer Stoke zna da nema šanse da zadrže BegovićaRtoX je napisao/la:Gdje mu je sad ono I want to play in first team,tesko da moze naci vece golmanske konkurencije igdje kraj Stoke-a.EBSCO je napisao/la:Otišao Butland u Stoke![]()
Ma dobro ne bi nas trebo barem niko napustat,uz malo srece jelEBSCO je napisao/la:Ljetni prelazni rok će nam dosta zavisit od plasmana u LP, nadam se da to Brendan ima na umu, jer ako se ne plasiramo crno nam se piše
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.