Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mozda Wenger preko mobitela pravi ugovor za Isca, treba mu Monreal da mu kaze Iscov broj 
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... in-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false; eto ga WOOOOOOO
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ajjjj iscekivanjaaaa ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ko da potpisujemo pejgambera
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
-
arminarsenal
- Kontakt:
Dosao je,hvala Bogu !
- Neutralan88
- Kontakt:
Pa QPR je za Arsenal institucija postao oko transfera 
Ima jos sat vremena da ze zavrse poslovi 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Transfer done.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa naravno, ko ne bi zelio vidjeti fudbalske virtuoze Jenasa i Taunsenda u redovima svoje ekiep, fanovi Arsenala trebaju biti ljubomorni.Neutralan88 je napisao/la:Pa QPR je za Arsenal institucija postao oko transfera
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
arminarsenal
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la: Pa naravno, ko ne bi zelio vidjeti fudbalske virtuoze Jenasa i Taunsenda u redovima svoje ekiep, fanovi Arsenala trebaju biti ljubomorni.
Što si ti bolan takav ? Možda dečko ne zna da se prelazni rok zvrsava u 11 u Engleskoj.CLASSisPERMANENT je napisao/la:jesil glup il se samo tako šišaš ?emir18 je napisao/la:Ima jos sat vremena da ze zavrse poslovi
koliko su ljudi paglu ovih dana to je nevjerovatno
I meni gore si odgovorio bezveze na post a niko ništa ruzno nije reko.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Neutralan88
- Kontakt:
Nacho Monreal ovo je sad neko pojacanjeBigBigBang je napisao/la:Pa naravno, ko ne bi zelio vidjeti fudbalske virtuoze Jenasa i Taunsenda u redovima svoje ekiep, fanovi Arsenala trebaju biti ljubomorni.Neutralan88 je napisao/la:Pa QPR je za Arsenal institucija postao oko transfera
jarane smiri se. nisi Bog na forumu. Trebalo bi te ohladit malo od foruma. Ponašaš se ko da si otac svima ovde. idi malo izrači se.CLASSisPERMANENT je napisao/la:jesil glup il se samo tako šišaš ?emir18 je napisao/la:Ima jos sat vremena da ze zavrse poslovi
Vođa zna.
Zar u engleza nije tek 23:10
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
pajo necemo vise gledati ublehaša na beku HVALA BOGU !
ALE ALEEEEE ALEEEEEEE NEMA VIŠEEE SANTOSAAA ALEEEE ALEEEEEEEE
ALE ALEEEEE ALEEEEEEE NEMA VIŠEEE SANTOSAAA ALEEEE ALEEEEEEEE
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa u 11 se kod njih završava prelazni rokAA23 je napisao/la:Zar u engleza nije tek 23:10
-
BigBigBang
- Kontakt:
Odlicno pojacanje za rotacija i rezervu Kieranu Gibbsu, igrac Malage ucesnika LP ne moze biti flop. Ali nije stvar u transferu Monreala koliko u cinjenici da brazilska ubleha Santos ce da se pridruzi klupskoj listi parazita koju predvodi Squilaci biti poslan da ispred tv-a gleda meceve Arsenala.Neutralan88 je napisao/la:Nacho Monreal ovo je sad neko pojacanjeBigBigBang je napisao/la:Pa naravno, ko ne bi zelio vidjeti fudbalske virtuoze Jenasa i Taunsenda u redovima svoje ekiep, fanovi Arsenala trebaju biti ljubomorni.Neutralan88 je napisao/la:Pa QPR je za Arsenal institucija postao oko transfera
Naravno moze li mi iko reci kako je ova ubleha skupila 22 nastupa za najbolju i najuspjesniju fudbalsku reprezentaciju svih vremena, KAKO?
Brazilska ubleho, SIKTER!
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 01 feb 2013, 00:12, ukupno mijenjano 3 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
nisi ni ti Ivo Andrić pa imaš preko 2500 postova ovdjenedim1993 je napisao/la:jarane smiri se. nisi Bog na forumu. Trebalo bi te ohladit malo od foruma. Ponašaš se ko da si otac svima ovde. idi malo izrači se.CLASSisPERMANENT je napisao/la:jesil glup il se samo tako šišaš ?emir18 je napisao/la:Ima jos sat vremena da ze zavrse poslovi
- AaronRamsey
- Kontakt:
Zadovoljan sam djelovanjem vodje ovog prelaznog roka imamo osigurano britansko jezgro walccot je potpisao i naravno ramsey sto je najbitnije uz to dosao je ovaj dokazani spanjolac vrhunski lijevi bek mislim da je bolja kupovina od bainesa koji ulazi u godine come on you gunners idemo barem na trece mjesto i po fa kup
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Arsenal je doveo zamjenu za Gibbsa i to je to. Znaci, Arsenal se nije pojacao. 
pa to sam i ja mislio al et ovaj gore se vrijedja al haj ga sadAA23 je napisao/la:Zar u engleza nije tek 23:10
Valjda se u engleza zavrsaca u 23:00 po njihovo tj u 00:00 po nasem kako rece @neurofunk ako sam dobro razumio
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.