Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
inace sam na susicevoj strani ali mora da pocne da vise igraca zove, pogotovo za prijeteljske utakmice!!
- Principatus
- Kontakt:
Ja samo cekam utakmicu prijateljsku u kojoj cemo poceti sa 10 igraca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Bice. cim ti selektor postanes.Principatus je napisao/la:Ja samo cekam utakmicu prijateljsku u kojoj cemo poceti sa 10 igraca.
- Principatus
- Kontakt:
Momak neznam sta si veceras smrkao, ali te je diler zahebao. Laku noc. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
susic je uradio PUNO dobrih stvari u i oko reprezentacije, ali ako 2-3 stvari nevaljaju onda se to treba spomenuti, naravno bez VULGARNIH psovki.
selam
selam
Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!
Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je za prijateljski meč protiv Grčke koji je na rasporedu 6. februara Harisa Seferovića napadača Novare, a sa spiska je "otpao" Izet Hajrović.
Zanimljivo, iako je Izet Hajrović bio na spisku za posljednji prijateljski meč Švicarske protiv Tunisa sada je izostavljen na listi igrača pozvanih za utakmicu u Atini.
Kako saznaje **** portal, Hajrović je želio zajedno sa svojim bratom Seadom doći u Ljubljanu na utakmicu između Slovenije i Bosne i Hercegovine, pa je zato odbio Hitzfeldov poziv.
- Izet Hajrović je želio doći u Ljubljanu i zajedno sa svojim bratom Seadom upoznati se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH, kao i selektorom Sušićem i to je jedini razlog zašto nije na Hitzfeldovom spisku za Grčku. Nažalost, zbog obaveza u klubu njegov dolazak u Sloveniju je upitan, no Sead sigurno dolazi. - govori Jusuf Bečirović, kućni prijatelj Hajrovićevih.
- Kada je riječ o Harisu Seferoviću, imam informaciju da on sigurno dolazi u Ljubljanu kao gost Nogometnog saveza BiH. - dodaje Bečirović.
Podsjetimo, Nogometni savez BiH pozvao je u Ljubljanu kao svoje goste Harisa Seferovića, Seada Hajrovića, Alena Halilovića i Seada Kolašinca, a svoj dolazak potvrdili su Hajrović i Seferović.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
BOSNA U SRCU, BOSNA U DUSI :ugeek: :ugeek: :ugeek: 

Ako nije izgubio pravo da igra za nas onda se može reć da hoće da igra za nas a ne za Švicarsku.bagrcavi je napisao/la:šta reći ?
Bez Sesara,upitan Mujdza
Prijateljska utakmica pred ajmo reci najvazniju utakmicu kvalfikacija,a mi na raspolaganju imamo samo 15 reprezentativaca.Bravo Pape 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Trebo je Varupu, Borislava Mikica i Peru Stojkica pozvat kao zamjene.Adi_Zepce je napisao/la:Bez Sesara,upitan MujdzaPrijateljska utakmica pred ajmo reci najvazniju utakmicu kvalfikacija,a mi na raspolaganju imamo samo 15 reprezentativaca.Bravo Pape
Ovog prvog posebno.S njim reprezentacija bi sigurno vidjela BrazilAÐ_Official je napisao/la:Trebo je Varupu, Borislava Mikica i Peru Stojkica pozvat kao zamjene.Adi_Zepce je napisao/la:Bez Sesara,upitan MujdzaPrijateljska utakmica pred ajmo reci najvazniju utakmicu kvalfikacija,a mi na raspolaganju imamo samo 15 reprezentativaca.Bravo Pape

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Odbio Hitzfu ali ga klub k'o fol moze zayebati.bagrcavi je napisao/la:Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!
Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je za prijateljski meč protiv Grčke koji je na rasporedu 6. februara Harisa Seferovića napadača Novare, a sa spiska je "otpao" Izet Hajrović.
Zanimljivo, iako je Izet Hajrović bio na spisku za posljednji prijateljski meč Švicarske protiv Tunisa sada je izostavljen na listi igrača pozvanih za utakmicu u Atini.
Kako saznaje **** portal, Hajrović je želio zajedno sa svojim bratom Seadom doći u Ljubljanu na utakmicu između Slovenije i Bosne i Hercegovine, pa je zato odbio Hitzfeldov poziv.
- Izet Hajrović je želio doći u Ljubljanu i zajedno sa svojim bratom Seadom upoznati se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH, kao i selektorom Sušićem i to je jedini razlog zašto nije na Hitzfeldovom spisku za Grčku. Nažalost, zbog obaveza u klubu njegov dolazak u Sloveniju je upitan, no Sead sigurno dolazi. - govori Jusuf Bečirović, kućni prijatelj Hajrovićevih.
- Kada je riječ o Harisu Seferoviću, imam informaciju da on sigurno dolazi u Ljubljanu kao gost Nogometnog saveza BiH. - dodaje Bečirović.
Podsjetimo, Nogometni savez BiH pozvao je u Ljubljanu kao svoje goste Harisa Seferovića, Seada Hajrovića, Alena Halilovića i Seada Kolašinca, a svoj dolazak potvrdili su Hajrović i Seferović.
Ovaj Izmet k'o nindja

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
kontraverzan momak, **** ti balotelijaharishp je napisao/la:Odbio Hitzfu ali ga klub k'o fol moze zayebati.bagrcavi je napisao/la:Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!
Ovaj Izmet k'o nindja

BUDI PONOSAN
-
- Kontakt:
mislis magarac? Nikako nindja. Nindja koristi mozak, donese pravu odluku, nema dvojbe.harishp je napisao/la:Odbio Hitzfu ali ga klub k'o fol moze zayebati.bagrcavi je napisao/la:Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!
Ovaj Izmet k'o nindja
nije izgubio pravo.treba imati dva zvanicna nastupa za reprezentaciju. to znaci utakmice u zvanicnim terminima prijateljske i kvalifikacione .Zekoo je napisao/la:Ako nije izgubio pravo da igra za nas onda se može reć da hoće da igra za nas a ne za Švicarsku.bagrcavi je napisao/la:šta reći ?
@AĐ - smiri se, cemu negativnost
sto se mene tice, ja bi radije i da Varupu vidim u reprezentaciji nego da idemo na pisljivu prijateljsku sa svega 18 igraca. Ti znas da je u oficijelnoj prijateljskoj dozvoljeno 6 izmjena, to znaci 11+6=17 i idemo od pretpostavke da se nece mjenjati golman sto znaci da si iskoristio citav fond igraca sto definitivno nikada nije pozeljno, uvijek moras imati barem 4-5 igraca kao dodatne rezerve, da prošire izbor i da se stvori veca konkurencija, a i da se isprobaju dodatni igraci.
Kako to da je jedna Crna Gora u proteklih 12 mjeseci isprobala 31 igraca, a mi svega 29 (a Srbija je imala toliko igraca iz samo najboljih 9 liga Evrope)? Ne ide nikako...

Kako to da je jedna Crna Gora u proteklih 12 mjeseci isprobala 31 igraca, a mi svega 29 (a Srbija je imala toliko igraca iz samo najboljih 9 liga Evrope)? Ne ide nikako...
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 01 feb 2013, 01:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovaj Jusuf Bećirović je inače njihov kućni prijatelj i kad je Izet rekao da hoće da igra za Švajcarsku ono kad je reko Džeki i SPahiću sretno vam,on je napisao tekst za havaz u kojem ih fali kako jedan vozi nekakvog golfa dobrog drugi nesto bijesno takođe,idu u dobre škole,kako niko ih nije zvao iz Bosne..Uglavnom u tekstu se spominje kako Izet ima i curu Bosanku i da će Bosna uvijek biti u duši...tako da ovaj tekst sad što je opet napisao za njih ne znam kako da uzmem..
Kad ga je Hicfield ispalio, sad bi igrao za BIH...
E makedonce malo, makedonce malo, ko te nezna? joj

E makedonce malo, makedonce malo, ko te nezna? joj
Pa treba ga odmah kaparisati i zvati vec u Martu na okupljanje i njega i Seferovica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mislim da pojedini pretjeruju po pitanju ovih momaka... Na neki nacin ih moramo razumiti jer to su djeca odrasla u Svicarskoj, maltene zive tim mentalitetom a Bosnu osjecaju samo preko roditelja i ponekih odlazaka na godisnje odmore... Svaki dobar igrac dobro dosao u repku a Sejo i Izet su buducnost i sirom su im vrata otvorena... Momka ne treba razapinjati sad ako je odigrao jednu tekmu za Svicu... Hvala bogu kad se predomislio i zeli zajedno sa bratom da igra za nas... To znaci, dobili smo dva igraca za buducnost ciji kvalitet se nemoze gledati pod lupom... Jos jednom dobro dosli zmajevi i ako bog da da im se radujemo kao i Dzeki, Pjanicu i Spahicu, Misketu,Mujdzi; Lulicu, Begovicu, Pandzi, Stevanovicu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.