AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ocjene za jučerašnji remi na Dall'Ari

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Evil Genius II
iskruzit logo i cuvat u frizideru k'o bracni par komad svadbene torte 
ode stek u fulham, sranje. jedino ih može izvaditi da za te pare kupe kakvog dobrog igraca, al cisto sumnjam da ce 
nema potpisa
Izgleda da su ga vratili sa aerodromaAdmir_Sa je napisao/la:ode stek u fulham, sranje. jedino ih može izvaditi da za te pare kupe kakvog dobrog igraca, al cisto sumnjam da ce
Evile da li bi volio da budes admin na ovoj stranici https://www.facebook.com/pages/Roma-Bal ... 8357427333" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako hoces javi da se dogovorimo za sve
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa imate pravu stranicu Roma Balkan kakva je to blijeda kopija?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Zato sto je ova stranica napravljena jer je na toj as roma balkan bilo psovka i svadje iz dana u dan,i onda raja koja je najvise pisala na toj stranici je otisla na ovu novu,eto zasto a i admini te stranice su bili postavljali jednom u sedmici po jednu vijest,npr za tekmu roma inter nije bio najave i ovi skroz popizdili,zato se ova napravilaElLoco7 je napisao/la:Pa imate pravu stranicu Roma Balkan kakva je to blijeda kopija?
Mada je od prije par dana na as roma balkan admin koji fakat voli Romu i koji zna sve o njoj,i tek je sad pocela normalno raditi
-
Evil Genius II
hvala tebi na ponudi prijatelju ali ja sam ti nimalo odgovoran covjek (citaj:ljencuga) i neko ko ne provodi pretjerano puno vremena za fejsbukom da bi bio administrator. poznavajuci sebe to bi bila samo onako uloga 'na papiru' a da bi imali ikakve koristi od mene - ne biManuel je napisao/la:Evile da li bi volio da budes admin na ovoj stranici https://www.facebook.com/pages/Roma-Bal ... 8357427333" onclick="window.open(this.href);return false;
sto se tice ovog prelaznog roka, stvari su prosle upravo onako kako sam i ocekivao. nico lopez ostaje u romi iako je imao par ponuda (siena, brescia) za posudbe do kraja sezone, sto bi bilo idealno za ovog momka ali s obzirom na nedostatak napadaca nico je primoran ostati u romi i nadam se da ce barem dok se destro ne vrati odigrati nekih 15ak minuta po utakmici a ko zna mozda i upise koji start. 'holandska afera' je zavrsena barem do ljeta. valjda je na snazi bio neki usmeni dogovor izmedju njega i uprave da ukoliko ne nadju adekvatnu zamjenu od transfera nema nista. s obzirom da nisu uspjeli dovesti viviana, stekelenburg se vratio u rim gdje ga vec veceras vjerovatno ceka klupa. ostatak ekipe, uz dodatak torosidisa, ostaje netaknut. zeman je zadovoljan rosterom, i ja sam ali nisam zadovoljan zemanom, medjutim, to je druga prica. vec je februar, osmi smo na tabeli i stvari ne izgledaju bas najbolje. ekipe koje su ispred nas su se pojacale a nama preostaje da se nadamo kako ce roma nekim cudom 'kliknuti' i prenijeti talenat sa papira na teren i to vec veceras. znate vec kako to ide: oba daju gol, 3+ i daniele conti strijelac za goste tako da nam je potrebna jedna raspolozena noc napadackog trojca, a ko zna mozda i tachtsidis ubode koji tacan pas. mislim, bili smo svjedoci i vecim cudima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večeršnji meč sa Sardinjanima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobro Evile 
E jesmo mi cudna ekipa,da nekazem glupa. Nas covjek lezi 5min, i mi neizbacujemo loptu u aut,nego nastavljamo s igrom. 
osvaldo se opet nije ni oznojio, mi trenutno u napadu igramo samo sa lamelom i tottijem 
nema potpisa
Jao Gojko crni sine šta uradi 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jedinog mi boga ovo je samo da se covjek smije
baldini, sabatini, bendeto, zeman
kompelt vam sve familije ebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baldini, sabatini, bendeto, zeman
kompelt vam sve familije ebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.