FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 31 jan 2013, 23:37

POZIVAMO SVE koji imaju bilo kakvu ideju kako pomoci fudbalskom klubu "Sloboda Tuzla", da se odazovu na javnu tribinu koja ce se odrzati 02.02.2013. godine sa pocetkom u 15.00 h u plavoj sali BKC-a. Misljenja smo da je nas voljeni klub doveden u stanje pacijenta na aparatima, i da se samo trazi dovoljno smjela osoba koja ce te aparate iskljucit, stoga nam ne ostaje nista drugo nego pokrenuti jednu siroku javnu raspravu o tome kako i ko moze pomoci nasoj svetinji, da je ne bi zadesila sudbina nekada slavnog i trofejnog kluba kakav je bila KK "Sloboda Dita". Jos jednom vas pozivamo sve uz napomenu da je polticka podobnost najmanje bitna jer nasa stranka je SLOBODA!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 31 jan 2013, 23:40

Eh eto kao i sto vidite pokrenulo se nesto,nije sve tako mrtvoo kao sto neki misle,u subotu ko ne dodje po meni ne treba vise nikad ni na tusanj doc ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 jan 2013, 23:50

Putujem sutra za Osijek nadam se da cu stici na to.
Ima i prijateljska u subotu protiv Rudara vjerovatno u 1.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 feb 2013, 09:48

Dobio sam pozive sa nekoliko strana tako da sma svakako sutra u 15h.

Želio bih pozvati one straije forumaše ovdje prisutne da nam se pridruže.
Moramo dignuti neku platformu, jedan instrument gdje ćemo mi simpatizeri dati doprinos klubu.
Ja duboko vjerujem da mi to možemo i da ćemo to uraditi.
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 feb 2013, 10:16

zlajci je napisao/la:Dobio sam pozive sa nekoliko strana tako da sma svakako sutra u 15h.

Želio bih pozvati one straije forumaše ovdje prisutne da nam se pridruže.
Moramo dignuti neku platformu, jedan instrument gdje ćemo mi simpatizeri dati doprinos klubu.
Ja duboko vjerujem da mi to možemo i da ćemo to uraditi.
Svakako da dolazim. To ne treba propustiti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 01 feb 2013, 11:25

Mislim da će se ipak Sloboda fuzionirat sa Olimpicom jer vrlo vjerovatno Olimpic neće ići u Goražde .

Moje mišljenje , ne mora značit da sam u pravu . Pozz
Brkica

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 feb 2013, 11:27

Svo koji mogu doći BUJRUM ;)

slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 feb 2013, 12:06

Choks je napisao/la:Mislim da će se ipak Sloboda fuzionirat sa Olimpicom jer vrlo vjerovatno Olimpic neće ići u Goražde .

Zar se oni vec nisu fuzionisali ??

Gledam sad na tv reportaza u Splitu se digli da pomognu kosarkaskom klubu koncertom gdje su ucestvovali poznati pjevaci i napunili dvoranu .. kod nas KK Sloboda propade dok rece keks,a evo nesto se malo narod digao u vezi spasa FK Slobode.

Gdje su sad nasi "poznati" gradjani ovog grada da pomognu u vezi spasa Slobode ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 feb 2013, 12:12

daj boze da iko od "poznatih" bude sutra u BKC...treba ovo jos promovisat na sve strane, poslat dopise medijima sto prije, reklamirat dje se stigne, ko god ima neke kontakte na portalima, radiu, televiziji...mozda nam je zadnja sansa ako nista da vidimo na cemu smo tacno. ako sutra bude 100 ljudi otpisi nas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 01 feb 2013, 12:23

Choks je napisao/la:Mislim da će se ipak Sloboda fuzionirat sa Olimpicom jer vrlo vjerovatno Olimpic neće ići u Goražde .

:lol: :lol: mislim stvarno sta bi ti rekao ... svi papiri su predati u savez, i seljenje Olimpika u Goražde je vec zavrsena stvar, ti imas info. o fuziji ali ipak "Moje mišljenje , ne mora značit da sam u pravu" :mrgreen: normalno je da nisi u pravu ;)
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 01 feb 2013, 12:44

SultanSulejman je napisao/la:Svo koji mogu doći BUJRUM ;)

slika
Sutra je dan "D" !!! Trebali smo mnogo ranije reagovati,ali vrijedi i ona narodna " NIKADA NIJE KASNO".
Jedini spasitelji,nase nam drage, SLOBODE, smo mi navijaci! Nema ni za koga opravdanja za sutrasnji nedolazak u BKC! Pokazimo vlastima Tuzle i Kantona,da nece biti grobari nasemu GIGANTU-FK SLOBODI! Njihov prljavi scenario, nece i ne smije proci.

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 01 feb 2013, 12:54

TzBulevar87 je napisao/la:http://****/index.php/domacifud ... map=%5B%5D

E sada smo mi na potezu, ajde za pocetak da napunimo taj BKC :!:
[color=#FF0000]Poziv odavde svim urednicima portala i kompletnih medija da nam pomognu objavljivanjem najavljenog okupljanja u BKC i naravno da nas i dalje prate. Narod mora da zna sta se to dogadja u Tuzli, da zna koga su birali i kojima su dali povjerenje i fotelje! Hvala onima koji su to vec ucinili![/color]
Zadnja izmjena: skauttuzla, dana/u 01 feb 2013, 14:12, ukupno mijenjano 3 puta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 feb 2013, 12:57

Nadam se da ce sutra biti pun BKC i da vlasti u opcini i na kantonu vide da se necemo odreci Slobode tako lako.. ;)

Borba je pocela !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 01 feb 2013, 13:46

harry_90 je napisao/la:Nadam se da ce sutra biti pun BKC i da vlasti u opcini i na kantonu vide da se necemo odreci Slobode tako lako.. ;)

Borba je pocela !!

PORUKA VLASTIMA OPSTINE I KANTONA: BUDI SE NAROD!!!!!!

START : BKC TUZLA u 15,oo (subota.02.02.2013)

SVAKODNEVNE ORGANIZOVANE AKTIVNOSTI SVAKOG SIMPATIZERA KLUBA

CILJ: SPAS FK SLOBODE OD GASENJA !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 feb 2013, 14:08

Molim vas, nemojte euforije.
Sutra nije nikakav dan D, već sutra može biti početak nečeg mnogo večeg...
Mene neće pokolebati niti manji broj, ali sutra možemo započeti nešto gdje će sljedeći puta više biti ljudi...

Postoji puno ideja,ali znajte da ne možemo niti sutra niti za mjesec nešto riješiti, ali možemo početi sa stvarima.
tuzlanska Sloboda

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 01 feb 2013, 14:19

zlajci je napisao/la:Molim vas, nemojte euforije.
Mene neće pokolebati niti manji broj, ali sutra možemo započeti nešto gdje će sljedeći puta više biti ljudi...

Postoji puno ideja,ali znajte da ne možemo niti sutra niti za mjesec nešto riješiti, ali možemo početi sa stvarima.
Slazem se sa tobom da nam nije potrebna euforija i da rjesavanju nagomilanih problema moramo pristupiti krajnje ozbiljno i civilizovano. Ipak, imajmo na umu da veci efekat postizemo sa sto vecim brojem navijaca u BKC-u.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 01 feb 2013, 14:22

skauttuzla je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Molim vas, nemojte euforije.

Slazem se sa tobom da nam nije potrebna euforija i da rjesavanju nagomilanih problema moramo pristupiti krajnje ozbiljno i civilizovano. Ipak, imajmo na umu da veci efekat postizemo sa sto vecim brojem navijaca u BKC-u.
I simpatizera 8-)
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 feb 2013, 14:58

sad obilazim ove nase gradske portale i cini mi se ni na jednom nisam vidio poziv za sutra, dal je moguce da niko nece da objavi il jos gore da im niko nije poslao...da je rano da se objavi-nije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 feb 2013, 15:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:sad obilazim ove nase gradske portale i cini mi se ni na jednom nisam vidio poziv za sutra, dal je moguce da niko nece da objavi il jos gore da im niko nije poslao...da je rano da se objavi-nije.
Oni su dirigovani jer imaju pare od opstine. Prvo moraju da se usaglase sa njima ima li kakvih stetnih detalja za vladajucu strukturu.
Sigurno ce biti i pomena opstine i kantona, koji su na kraju krajva Slobodu ostavili na cjedilu.
Ne vjerujem da ce tuzlanski portali nesto mnogo uraditi jer ipak rezim je rezim!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 01 feb 2013, 15:54

treba neko na **** poslat jer ima tu nasih momaka koji rade,mislim da bi oni objavili,a trenutno je i najcitaniji portal
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 14 gostiju.