Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

M4kaveli
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 10:55

Ronaldovo gazenje po Alvesu.

slika

Alonso me poprilicno iznenadio sa svojim hinjalukom.
U reprezentaciji uopste ne udara dok je u Realu postao jedan od vecih mesara.
Razlog Mourinho, dakako.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2013, 10:58

Al Mesi se i ne okrece na njega (arbelou). Ovo isto konstantno radi Alonso kojem bi ja zbog ovakvih stvari u 3 minutu dao zuti da se smiri a ne u 89 min. kad vise nema svrhe. Da im se pocne davati "na vrijeme" sudije bi lahko rijesile problem ovakvih stvari. Svi igraci Barcelone prolaze kroz mesarske spalire u classicima.

ja tebe M4kaveli - Alonso je najveci mesar poslije Pepa. Izvan classica je OK - u ovim tekmama on ima prljave zadatke. Na obraz sva ova sutanja i gazenja.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 feb 2013, 11:22

geoxx je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:Da je kojim slučajem madrid ovako oštećen ovo bi došlo do Platinija itd itd ;)
prvo ovako napisete 50 postova gdje uglavnom placete i prdite o sudijama i onda na kraju napisete " mi smo gospodski klub necemo plakati i čupati se na sudije , nismo mi ko neki (zna se na koga se misli ) " :lol:

Pa kad vas Barca dobije zašto vi plačete+nab*jete 20 stranica :roll:
Vi ste poznati po tome da se nakon svake tekme žalite na sudije i ne pozdravite nakon utakmice kada izgubite ;) Trebate i nakon poraza pružiti ruke protivniku,a ne za Murinjom pravac u svlačionicu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2013, 11:25

Ali vidi bisera Ronalda gore i njegovo gazanje Alvesa :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 feb 2013, 11:37

bparena je napisao/la:Ali vidi bisera Ronalda gore i njegovo gazanje Alvesa :)

šugav vazda bio.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 feb 2013, 11:48

Inače alvesa "gaze" ovo je identičan slučaj onome kad ga je Pepe "nagazio" :mrgreen: .
Najveća pichka u ekipi barse ,čovjek bi reko kad ga vidiš tetovirana da je faca neka,al tip je obična pizdda bez i trunke muškosti u sebi.
A inače kompleksna opsjednutost Ronaldom imponira ,samo pišite...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 11:51

Ne pricamo vise o sudijama nego o Mournihovoj taktici.
Ja ne znam ko voli gledati ovo gazenje, udaranje, samaranje Messija od strane Arbeloe i Alonsa ?
Igraj posteno pa da vidimo kako bi ko prosao.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 01 feb 2013, 11:55

madridist je napisao/la:Inače alvesa "gaze" ovo je identičan slučaj onome kad ga je Pepe "nagazio" :mrgreen: .
Najveća pichka u ekipi barse ,čovjek bi reko kad ga vidiš tetovirana da je faca neka,al tip je obična pizdda bez i trunke muškosti u sebi.
A inače kompleksna opsjednutost Ronaldom imponira ,samo pišite...
Đe si mačo man nisam te prepoznao... :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 feb 2013, 11:55

kanto, :lol: :lol: a ludjaka,sinoć sam ti objasnio sinko da što ti vidiš na ekranu mi ostali ne možemo jer nemamo tu supermoć,znači pokušaj se ulogirat na superheroes.net/football .
smješko,šta ima novoga u vrtiću?danas te tete ranije pustile :lol:
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 11:58

madridist je napisao/la:kanto, :lol: :lol: a ludjaka,sinoć sam ti objasnio sinko da što ti vidiš na ekranu mi ostali ne možemo jer nemamo tu supermoć,znači pokušaj se ulogirat na superheroes.net/football .
Koliko moras biti limitiran da ovako nesto izjavljujes.
Postavim mu klipove, slike, nabrojim situacije i on ovako pise.
Nije da ne mozes nego neces da vidis.

Pljas, pljas.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 feb 2013, 12:00

Ja kad bi na svijet gledao na isti način kao takvi kao ti ne bi secunde čekao,prva zgrada viša od 5 spratova i pljas,pljas ;)
Don Alfredo Di Stefano

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 01 feb 2013, 12:01

Ronaldo nije pi.ka :P slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 12:02

madridist je napisao/la:Ja kad bi na svijet gledao na isti način kao takvi kao ti ne bi secunde čekao,prva zgrada viša od 5 spratova i pljas,pljas ;)
De bolan bar jednom normalno odgovori na post.
Oj lika .. :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 feb 2013, 12:14

Onog momenta kad netko,bilo ko na forumu tvoja bulažnjenja shvati normalno i prodiskutuje onda se javi dotad,samo kanta za napucavanje 8-)
Don Alfredo Di Stefano

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 feb 2013, 12:18

M4kaveli je napisao/la:
De bolan bar jednom normalno odgovori na post.
Oj lika .. :lol:
Ne može,jer je on madridista.Kod njih je sve ludilo :lol:

Samo kažeš:

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 12:19

Ni ovaj put nisam ocekivao neki normalan odgovor.

Evo malo s drugog foruma.

Realov, tacnije morinjov pristup svi dobro znamo jos do celzija, preko intera i sada reala. u celziju i interu je imao prirodne mesare u ekipi i oni su odrajivali prljavi posao vrlo efikasno, pa nije murinjo budala da institira na potezima koje protivnicke igrace salju u bolnicu, ali da insistitira na prljavoj igri, s puno sjeckanja, udaranja to je sasvim jasno, cak mu to i ne zamjerim jer tesko da postoji bolji nacin za dobar rezulatat protiv barse, samo je problem sto ovdje nema prirodne mesare, nego od tehnicki dobrih igraca pravi mesare pa mu se to uglavnom obije o glavu, vrlo cesto i crvenim kartonima pa onda ide kukanje na sudije i ostali folklor. o njegovim pristalicama i hvalspjevu na svaku njegovu rijec ne vrijedi trositi slova, ali cinjenica da njegovi potezi nisu bash u skladu s filozofijom najveceg kluba na svijetu je itekako ocigledna, sve ove stvari oko svlacionice, kao i ocito neodobravanje njegovih metoda u vrhu kluba uzimaju danak tako da mu je najvjerovatnije noga na kraju sezone.

Negdje sam citao da je poslije chelzija, i ako se ne varam na kraju rajkardove ere u barsi, nudio svoje usluge barsloni, kao i neki plan sto je uprava barse odbila, uzela pepa, ostalo znamo, pa mi se nekako logino namece njegov izvor frustiracije prema barsi i pepu.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 feb 2013, 12:22

marca napravila anketu gdje su citaoci mogli glasati

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 feb 2013, 12:32

M4kaveli je napisao/la:Ni ovaj put nisam ocekivao neki normalan odgovor.

Evo malo s drugog foruma.

Realov, tacnije morinjov pristup svi dobro znamo jos do celzija, preko intera i sada reala. u celziju i interu je imao prirodne mesare u ekipi i oni su odrajivali prljavi posao vrlo efikasno, pa nije murinjo budala da institira na potezima koje protivnicke igrace salju u bolnicu, ali da insistitira na prljavoj igri, s puno sjeckanja, udaranja to je sasvim jasno, cak mu to i ne zamjerim jer tesko da postoji bolji nacin za dobar rezulatat protiv barse, samo je problem sto ovdje nema prirodne mesare, nego od tehnicki dobrih igraca pravi mesare pa mu se to uglavnom obije o glavu, vrlo cesto i crvenim kartonima pa onda ide kukanje na sudije i ostali folklor. o njegovim pristalicama i hvalspjevu na svaku njegovu rijec ne vrijedi trositi slova, ali cinjenica da njegovi potezi nisu bash u skladu s filozofijom najveceg kluba na svijetu je itekako ocigledna, sve ove stvari oko svlacionice, kao i ocito neodobravanje njegovih metoda u vrhu kluba uzimaju danak tako da mu je najvjerovatnije noga na kraju sezone.

Negdje sam citao da je poslije chelzija, i ako se ne varam na kraju rajkardove ere u barsi, nudio svoje usluge barsloni, kao i neki plan sto je uprava barse odbila, uzela pepa, ostalo znamo, pa mi se nekako logino namece njegov izvor frustiracije prema barsi i pepu.
pa jest to je istina mourinho je imao i sastanak sa upravom kad su bili u fazi odlucivanja za nasljednika rajkarda gdje je prezentiro svoje vizije barce ako bi bio trener,,guardiolu je htio za pomocnika al uprava se nije odlucila za njega nego za guardiolu i ostalo je istorija ,pep izdominirao evropom, svijetom, la ligom :)

mourinhu ce barca uvijek bit u srcu al dzaba mu nece je nikad vodit :mrgreen: i to mu je najvise vokri
[youtube][/youtube]
:mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 feb 2013, 12:40

Pa nije uprava Barcelone maloumna kao Realova.
Pogotovo ne kao onaj Perez.

Sta je njima Mourinho mogao predstaviti ?
Bunkere, igru na kontre, udaranje, omalovazavanje svakog, veliki pressing na sudije ? :lol:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 01 feb 2013, 12:43

Kako vam ne dosadi ovoliko pametovi i prepucavati se ??

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.