mikki21 je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Sta mu je falilo da je pozvao jos ovih 5,6, nema sta izgubiti jbg Susicu prica ti je za cvaje, ma cvaja je puno, za petaka.
da nadodamo izjavu za poziv seferovica u svicarsku! pape:logican poziv nastupao im je za sve omladinske selekcije"! svi ovi mladi talenti ce nam propast dok je susic selektor, vagali iko imalo dok je pape selektor za nas ce svakako bit izgubljen! svicarska nam vec evo drugog igraca uzima! pa zar je toliko tesko porazgovarat s tim mladim igracima i rec im racunamo na vas pokrenite papirologiju i mi cemo vam pomoc!
Ja ne znam gdje ti zivis,ova prica je prezvakana 300 puta.
Seferovic je dobio poziv da bude gost,prihvatio,kaze cast mu je.Dobio je nagradu od ovog portala i govorio kako mu je cast,pricao sa Dzekom i Spahom.Kaze cuo se i sa Papetom koji mu je rekao da racuna na njega.Momak ako ozbiljno misli i ako ima postenja NECE prihvatiti poziv Svice,ako ne ,slijedice primjer drugova Hajrovica i Jakupovica.Ponavljam NE MORA prihvatiti poziv,stvar je dobre volje...
Npr. I.Hajrovic nije pozvan,sto znaci da svicarci love u mutnom,a za razliku od nas IMAJU tu mogucnost jer ovi igraci nemaju nase papire,nadam se da ce IZet ispusiti sa svicom,od srca mu to zelim.
A i Seferovic ce pokazati da li voli ovu zemlju ili mu je na srcu neka druga,ali opet kazem nije posteno da se sve stalno svaljuje samo na savez i selektore....
Nemojmo sve gledati jednodimenzionalno i stalno kriviti iste....