Jos bolje ondaDevil je napisao/la:Dopustices da budem iskren sa tobom,nisam ni planirao da ti pisem.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 01 feb 2013, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Banujte ga zbog rasizmaSarajlijc@ je napisao/la:Ne volim ja cigane necu se dopisivat s tobom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mlad je ne zna sta radi.LBJ MVP je napisao/la:Banujte ga zbog rasizmaSarajlijc@ je napisao/la:Ne volim ja cigane necu se dopisivat s tobom
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel tako zole? Normala 
Što si tako popustljivDevil je napisao/la:Mlad je ne zna sta radi.LBJ MVP je napisao/la:Banujte ga zbog rasizmaSarajlijc@ je napisao/la:Ne volim ja cigane necu se dopisivat s tobom
Tako jeSarajlijc@ je napisao/la:Jel tako zole? Normala
Eh kako mi ovo normala ide na neku stvar
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ne moze on sebi doci do kraja zivota.Cak i da dodje sebi,ostace mrlje iz proslosti zvane Sarajevo. 
Kad za 10 godina Denga ode u čošak i počne plakat sjeti se svojih pitarskih dana
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nije mu lako,odrastao je u pogrešnoj pitarskoj sredini pod utjecajem pjesama Dine Merlina.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nikad u zivotu 
I baci se sa Avazovog tornja.Heller je napisao/la:Kad za 10 godina Denga ode u čošak i počne plakat sjeti se svojih pitarskih dana
I napravi Soson vol.2.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ebo majku usto ne mogu meda.Lego juce u 17h i sve do sad...ja koji sam ja kreten u pm
Odo namjestit na tvsa ako bude onaj kike ili zutokljunac na hrtu
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ja sam se vratio u normalu, zaspem oko 11 probudim se u 7, superAgresivnoDjubre je napisao/la:Ebo majku usto ne mogu meda.Lego juce u 17h i sve do sad...ja koji sam ja kreten u pm![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Je li iko aktivirao ovaj mojawebtv?? Kako se aktivira? Ako neko jest, moze li se i sad sadrzaj vratit? Ako nesto nisam pogledao samo vratim program i pogledam. Kao sto je prijke bilo. 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hoce neko za rucak.Jbt napravio sam ga za najmanje 6 osoba,a nas dvoje danas na rucku.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
I opet fino vrijeme,kafica u ljetnoj basti pa imal sta bolje.
Jos 5 dana nisam odigrao kladionicu,napokon normalan zivot.
Jos 5 dana nisam odigrao kladionicu,napokon normalan zivot.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Kod nas je juce bilo toplije,predivno vreme za setati.Danas je "tek" 10-ak stepeni,al' zato sutra najavljuju pakao za ovaj deo godine.Cak 18 stepeni. 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kod nas je cirka 15 stepeni.Ma ovo je previse,al hajd nije da mi ne godi.
- Evolution87
- Kontakt:
Jao vremena. Milina 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ja sam aktivirao, samo odes na ono pocni koristiti ovaj servis, uloguj se na svoj acc i prijavi uslugu, sto se tice naknadnog gledanja prog. moguce je kao i prijelikma23 je napisao/la:Je li iko aktivirao ovaj mojawebtv?? Kako se aktivira? Ako neko jest, moze li se i sad sadrzaj vratit? Ako nesto nisam pogledao samo vratim program i pogledam. Kao sto je prijke bilo.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."