FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 01 feb 2013, 14:36

zanimljivo ga slusat,ja se bio uzivio pravo ko da gledam Ironman 3 :D

Inviato dal mio iPad con Tapatalk HD
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 feb 2013, 14:49

adointer je napisao/la:zanimljivo ga slusat,ja se bio uzivio pravo ko da gledam Ironman 3 :D

jesi vidio kad skide sako hahah,hocete jetru,dzigericu haha :lol:

La Gazzetta dello Sport, chiarisce, una volta per tutte. la situazione dei nuovi arrivati in casa Inter, sulla possibilità o meno di giocare in Europa League. Kovacic al contrario di Kuzmanovic è inseribile in lista, mentre per l’ex viola non sarà possibile in quanto ha già giocato in Europa League con lo Stoccarda). Entro stasera l’Inter dovrà presentare l’elenco da presentare all’Uefa, e dei tre nomi nuovi inseribili rispetto alla precedente, uno può essere di un giocatore già impiegato in Champions purché non con un club arrivato 3˚ e dunque dirottato ora in Europa League (la Dinamo Zagabria ha chiuso il girone da ultima). Oltre a Kovacic, gli altri due nuovi ingressi dovrebbero essere Chivu e Rocchi (o Alvarez).

Kovacic moze igrati EL Kuzmanovic NE
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 01 feb 2013, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 feb 2013, 14:54

ja ba :) meni dobro sto prica normalno da ga svako konta,a najzesce kad se smije a zivcan :D

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 feb 2013, 15:51

sanjingr je napisao/la:jesi vidio kad skide sako hahah,hocete jetru,dzigericu haha :lol:
slika
Smeće odvratno,baš tražim jel ima video igdje da vidim kaj je sve nasro.
Dario Šimić: Zbog Kovačića su me Talijani zasuli porukama

Darija Šimića prekinuli smo u gledanju El Clasica, ali s obzirom da je tema bila meteorska vijest o odlasku Matea Kovačića u Inter, odvojio je vrijeme.

"Ionako mi je mobitel već zakrčen porukama, klasika"

I sam je, nakon SP -a u Francuskoj, vrlo mlad iz Dinama otišao u Inter.

"Velika stvar. To je ostvarenje sna. Našao sam se u takvoj situciji i mogu zamisliti kako se Mateo osjeća. Kada netko tako mlad ode u tako velik klub, klub s tolikom tradicijom, to je fenomenalno. Siguran sam da će Mateo uživati u klubu i gradu", kaže Šimić.

"Inter ima sjajne navijače, to je nešto što će se Matea među prvim dojmiti. Stižu mi poruka za porukom, pitaju u Italiji kakav je, je li više Boban ili Modrić"

I , što im je Dario rekao?

"Da je prije svega veliki talent i sjajan dečko. Svoj je, ali trebat će mu vremena da se prilagodi. Momčad Intera nije jaka kao prije dvije-tri godine i manje je bitno imaju li trenutno igrača njegovih obilježja ili ne. Okolnosti su drugačije danas u Interu, nego prije tri godine. No, ja ne sumnjam u Matea nimalo. Talijanska liga se toliko promijenila od 1999., kada je bila najjača na svijetu. Tada je sve vrvilo legendama, a danas su u fokusu klinci od 19 godina. Mateo može igrati bez problema uz Interova imena, no ne treba od njega u prvoj utakmici očekivati tko zna što. No, Inter je sigurno pogodio s njegovom kupnjom"

Je li vas iznenadio transfer?

"Pa pomalo, ali u svakom slučaju, to je velika stvar za Matea. Situacija se danas mijenja, ulazimo u Europsku Uniju. No, što se talenta tiče, nema sumnje da Mateo vrijedi novca koji su platili. I on će to, nadam se, pokazati. Kada odeš u takav klub... Ja sam se odjednom našao u svlačionici s Baggiom, Ronaldom i Zanettijem, to je bilo zaista kao da hodaš u snu. S druge strane, nostalgija za Zagrebom u početku je bila dosta jaka. Mateu prije svega treba dati vremena da se snađe"
Talijanski mediji vjeruju Mateu: 'Dobili ste Kovačića, sad ga pustite da igra i griješi!'

Gazzetta dello Sport na svojoj je web naslovnici u četvrtak je vrtjela Kovačićeve naj-poteze, svi su mediji izvještavali o tome kako dečko stiže na liječnički pregled, potpis ugovora pa odmah Stramaccioniju na raspolaganje, a Gazzetta je čak istaknulo i ovo:

- Kuzmanovića znamo iz Fiorentine, Schelotta iz Atalante, Laxalt je poprilična nepoznanica, a Kovačić je - najuzbudljivija Interova zimska akvizicija!

Među ostalim medijima spominje se kako je Inter za 11 milijuna doveo igrača koji je još od svoje 13. godine bio zanimljiv konkurentima a la Bayer, Ajax ili Juventus, a strši i ova procjena, zapravo savjet, upozorenje svima u Interu:

- Hoćete li znati valorizirati Kovačićev talent? Stramaccioni je signalizirao, Branca i Moratti prihvatili su okladu od 11 milijuna eura. Sad kad ste doveli... pustite ga da igra, da griješi dok sazrijeva jer jedino će se tako spoznati je li u pitanju neki 'novi Coutinho’ ili je mladi Hrvat doista toliko dobar kao što se priča, stoji u odličnoj kolumni talijanskog izdanja Eurosporta.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 feb 2013, 17:07

slika

UFFICIALE - Kovacic ha la 10! Schelotto il 7, Kuz il 17

slika

8-)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 feb 2013, 17:31

Vidi Brancice ko Robin Hood :P
Lijepo mu ide dres 8-)
Nadam se od vikenda neki novi pozitivniji Inter.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 feb 2013, 17:33

slika

:mrgreen:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 feb 2013, 17:36

Pupi04 je napisao/la:Vidi Brancice ko Robin Hood :P
Lijepo mu ide dres 8-)
samo mu crne pruge povukli da ne bude nostalgican ;)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 feb 2013, 17:39

adointer je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:Vidi Brancice ko Robin Hood :P
Lijepo mu ide dres 8-)
samo mu crne pruge povukli da ne bude nostalgican ;)
Plavo srce kuca :P
Nemam pojma ja ocekujem previse od njega(sa razlogom),ako razjebemo i njega i ne uspije u statut kluba treba stavit da ne smijemo dovodit igrace mladje od 26-27 godina :)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 feb 2013, 17:45

Coutinho danas u Milano,oprostio se sa igracima i upravom :cry:

slika
slika

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Juan :(

FORZA INTER!

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 01 feb 2013, 18:57

Eh sada kada je sve ovo se zavrsilo oko trans. mislim da je vrijeme da se ovi nasi probude iz zimskog sna i krenu da udaraju po protivniku da pocnu brati bodove narocito protiv "mali" ekipa i nadam se da ce ovi momci to ozb. shvatit i kreniti da igraju sa puno zara i da ce se pridoslice pokazati pravo dobro i pozitivno i da cemo brzo zaboraviti odlaske (Wesa i Coua).

btw : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=105404" onclick="window.open(this.href);return false; lista za EL
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 feb 2013, 19:17

Objavljena konacna lista igraca za Europa Ligu

11 Ricardo Gabriel Alvarez
27 Vid Belec (igrac A);
24 Marco Benassi (igrac B);
19 Esteban Cambiasso;
99 Antonio Cassano (igrac B);
12 Luca Castellazzi (igrac B);
26 Cristian Chivu;
21 Walter Gargano;
14 Fredy Guarin;
1 Samir Handanovic;
32 Mateo Kovacic
42 Jonathan Cicero Moreira;
40 Juan Jesus;
22 Diego Alberto Milito;
16 Gabi Mudingayi;
55 Yuto Nagatomo;
20 Joel Obi (igrac A);
8 Rodrigo Palacio;
31 Alvaro Pereira;
23 Andrea Ranocchia (giocatore locale B);
25 Walter Samuel;
6 Matias Silvestre;
4 Javier Zanetti.

Mladi igraci

48 Andrea Bandini
60 Niccolò Belloni
77 Raffaele Di Gennaro
54 Isaac Donkor
62 Marco Ferrara
61 Luca Garritano
33 Ibrahima Mbaye
28 Simone Pasa
49 Giovanni Terrani

Ubacen Kovacic,Alvarez,ali nazalost ostao je Jonathan na spisku a Schelotto nije uvrsten

FORZA INTER!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 feb 2013, 19:26

Kova 32 :?: :lol: a sluzbeno dobio 10 :D

Mudi pitanje dali ce vise igrati prijavljen, a Kuza nije :? al ne treba nista od nasih cuditi :D

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 feb 2013, 19:27

jbg morao je uci Chivu umjesto Schelotta :? steta

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 feb 2013, 19:38

Huska je napisao/la:Kova 32 :?: :lol: a sluzbeno dobio 10 :D

Mudi pitanje dali ce vise igrati prijavljen, a Kuza nije :? al ne treba nista od nasih cuditi :D

mudy povreda nema ga 2 mjeseca,a strami je dozvoljeno po uefi samo 3 izmjene da napravi

FORZA INTER!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 01 feb 2013, 20:27

Sta ti je,sad kad krenemo kotrljat... Prvo Sieni revans za poraz pa cemo vidit dalje 8-)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 feb 2013, 21:03

Huska,nismo mogli Kuzmanovića ubacit jer je već nastupao za Stuttgart u EL. ;)

A Kovačić nosi 32 u Europi zbog toga što prema pravilima nije dopušteno da drugi igrač nosi desetku u nastavku natjecanja ako je ona već ranije nošena te sezone kroz EL.Bezveze mi to skroz. :?

EDIT: I ne samo desetku,nego bilo koji broj koji je ranije u sezoni nošen :mrgreen:
I ovo je glupo da ne možeš izbaciti ozlijeđene (Mudy,Castelazzi) i staviti novog igrača,al ajd.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 feb 2013, 21:22

Izgleda svi pozvani protiv Siene cak i Kovacic al nije jos zvanicno

Sent from my ST21i using Tapatalk HD

FORZA INTER!

fk bosna sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la fk bosna sarajevo » 01 feb 2013, 21:26

Jel ima šanse da Benassi dobije više šanse u nastavku sezone??? Ili će i on brzo na posudbe?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 feb 2013, 21:27

Mislim da Mateo nije pozvan zato sta neki papiri kasne iz Zagreba, nadam se da ce se to sredit cim prije pa da ga vidimo ipak na terenu 8-)

Mislim da Strama racuna na Benassia, i da ce mu davat sve vise sansi uskoro. Sad ce EL ponovo pa ce opet pocet sa rotacijama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.