friško uplaćeno, da ne bi bilo ne igraš ti to ko jučer što je bilo....Panda je napisao/la:duplanje, dan 1.:
čilić 1
seppi 1
wawrinka 1
đoković 1 (uslov)
tsonga 1 (uslov)
(premier)
kvota 2,04
ulog 50 KM
dobitak 102 KM

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
friško uplaćeno, da ne bi bilo ne igraš ti to ko jučer što je bilo....Panda je napisao/la:duplanje, dan 1.:
čilić 1
seppi 1
wawrinka 1
đoković 1 (uslov)
tsonga 1 (uslov)
(premier)
kvota 2,04
ulog 50 KM
dobitak 102 KM

stomaklija je napisao/la:Hmmmm, sad mi nabijas breme tereta:))) 5 stoja nije mala cifra, svejedno aj ubodi prvo 1 listic pa kreni sa bankom. Step by step. SretnoHazimK je napisao/la:
Svaka čast !! Još +10 i + 20 bez ikakve treme i brige ....
Čim dobijem jedan tiket odvojicu 100 CHF i praticu te ako budeš izbacivo i idem da napravim 500 . U koliko uspijem ( š) imas 10 % ( 40 CHF- 50 km )
Javim ti kad krenem ....
Još jednom svaka čast
Nije majka sina ....... sto se kockao,vec je majka sina ...... sto se vadio.
amarosim je napisao/la:NBA
Randolph 16,5 više
Memphis mora mijenjati napadacku koncepciju buduci da vise nema Gaya tako da su Gasol i Z-Bo prve napadacke opcije,sinoc katastrofalan protiv Oklahome 4-17 sut iz igre ali mu mozemo oprostiti jer ga je cuvao Ibaka,vcrs ne moze ponoviti tako lošu predstavu,Washington im je protivnik po mjeri..............
Bryant 24,5 više
Nema Howarda,idu u goste Minnesoti,a mora jednom i on zabiti preko,cuvat ce ga najvjerovatnije Shved,dakle momak operiran od obrane,Nasha ce Ridnour pripeti,Gasol ce morati na Pekovica tako da Kobe jedini ima cistu situaciju.................
HazimK je napisao/la:stomaklija je napisao/la:HazimK je napisao/la:
Ovdje si kreno sa cenerom ? Koji ti je ovo pogođeni za redom ( od 10 km , zadnja serija ) ?
Bez reklame ..
Evo u 13' 2/3 proslo je na golove sto sam odigro a i 2 ce bit cista svaka castzgmiky je napisao/la:ne znam care, moglo bi preko, zadnje dvije su išle under pa je red da sad prebace to, iako bi ja tu umjesto golova igrao na pobjedu gosta 1.85 ali ne želim te navesti na krivi trag pošto to nemam namjeru igrati, odluči sam najboljeMarkaMiKoTepsija je napisao/la:13:00 Novokuzneck - Novosibirsk(4,5) 2 1,60
Moze li ici preko 4 gola.??
Ima li neko kakvu analizu ili nesto vezano za ovaj mec hitno
Roma 3+ i Werder 3+.Dona je napisao/la:Willy daj dobru zamjenu za ta dva para sto su u 15:00,ne mogu to stici ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.