Provjeri kablove možda gubi kontaktHead je napisao/la:Imam osjecaj da mi treperi slika na monitoru,ono bas se moras zagledati da bi primjetio.Uzeo nov monitor prije 20-ak dana.Neko ima slicna iskustva?
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- katapult81
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
- katapult81
- Kontakt:
Tako se može doći do nečije e-mail adrese. S druge strane to može biti nemoguća misijaazTer je napisao/la:probaj uobičajenim pretraživanjem interneta. napišeš u gugl pod navodnike ime i prezime te osobe, a onda do toga nasumično dodaješ hotmail.com, gmail.com, live.com...
Al' evo jednostavno sam se malo raspitao preko nekih ljudi koji su mi dali mail i problem riješen.
Promijeni Hertz.Head je napisao/la:Imam osjecaj da mi treperi slika na monitoru,ono bas se moras zagledati da bi primjetio.Uzeo nov monitor prije 20-ak dana.Neko ima slicna iskustva?
Imam jedan glup problem, kad ne radim ništa na računaru nekih 10 minuta on se sam ugasi. Nije do opcija u Control panelu jer je automatsko gašenje isključeno, nije do temperatura jer ih redovno provjeravam i čistim računar. Driveri su apdejtovani, antivirus (Microsoft Security Essentials) odlično radi, pa ne vjerujem da je do njeg.
Ako neko zna do čega bi moglo bit, bio bih puno zahvalan
Ako neko zna do čega bi moglo bit, bio bih puno zahvalan
Subtitle Workshop.MrWhite je napisao/la:Kako da ubacim ja svoje titlove na svoj video, znam da moze preko windows movie makera ima li jos kakav program?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hvala ti....Saurman je napisao/la:
Subtitle Workshop.
Sreca pa je Ojler mlad umro...

radi se o nekom jucheck.exe
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
slobodno instaliraj, nije virusLenBias je napisao/la:
radi se o nekom jucheck.exeda li je sigurno to odraditi ili je mozda kakav viruscic u pitanju, moguce da je nesto banalno skroz ali ja kao ne tako dobar oko stvari vezanih za pc ne znam
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da li netko ima rješenje za problem koji mi se pojavi prilikom pokretanja igre NFS Most Wanted 2, naime dobijem samo crni ekran i izađe iz igre?
nadam se da nece biti, na tvoju dusu ako se sta desimiki_92 je napisao/la:slobodno instaliraj, nije virusLenBias je napisao/la:
radi se o nekom jucheck.exeda li je sigurno to odraditi ili je mozda kakav viruscic u pitanju, moguce da je nesto banalno skroz ali ja kao ne tako dobar oko stvari vezanih za pc ne znam
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:nadam se da nece biti, na tvoju dusu ako se sta desimiki_92 je napisao/la:slobodno instaliraj, nije virusLenBias je napisao/la:
![]()
od ovakvih "licenciranih" proizvoda tipa adobe flash, java, shockwave ne mozes dobiti virus (teoretski
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
jucheck.exe
java update check
java update check
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
meni to stalno izlazi, al' ja nikad ne radim te update-e 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I meni to izlazi. mrsko mi to update-ovatanonimni je napisao/la:meni to stalno izlazi, al' ja nikad ne radim te update-e
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Imam problem sa wirlesom na laptopu..na kompu sve ok radi..ali kad hocu da se konektujem na laptopu izbaci mi eror 105..sta da radim? nesto DNS
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ukucaj na googleu Error 105 DNS 100% ce da izbaci resenje i problem. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sef_mafije
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Imam problem sa wirlesom na laptopu..na kompu sve ok radi..ali kad hocu da se konektujem na laptopu izbaci mi eror 105..sta da radim? nesto DNS
samo googlaj
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Neznam...pintol_TM87 je napisao/la:Imam problem sa wirlesom na laptopu..na kompu sve ok radi..ali kad hocu da se konektujem na laptopu izbaci mi eror 105..sta da radim? nesto DNS
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Start>>Run, utipkaj CMD, pa OK.
Copy i Paste :
netsh winsock reset catalog
Enter.
Copy i Paste:
netsh int ip reset reset.log
Enter.
Restartaj PC.
Probaj to.
Copy i Paste :
netsh winsock reset catalog
Enter.
Copy i Paste:
netsh int ip reset reset.log
Enter.
Restartaj PC.
Probaj to.
...Život za Široki...
Meni nije uredu nesto s netom. Evo sinoc i danas pravo spor. Provjerio sam sve i viruse. Ocistio fino, ali opet sporo, ne mogu pogledat video na yt. Do cega bi moglo biti, inace mi je BHT-ov net tj ADSL.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!