Muntarija volim ko brata i ISKRENO SE NADAM DA ĆE MI ALLEGRI ISPUNITI ŽELJU TE STAVITI MUNTARIJA DA IGRA PROTIV BARCELONE.
Čovjek uvijek ostavlja srce na teren i krade lopte ako treba rukama,trepavicama i ledjima
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma ništa posebno dobro nije odigrao, onako bezveze igra. Jednostavno ekipa igra dobro u zadnje 2-3 utakmice pa i on dobija pozitivne ocjene na osnovu ekipe. Lik je bezveze igrac, igra ko muha bez glave trckara gore dole i to je to, niti je kad kome oduzeo loptu ili nešto pozitivno uradio u napadu. Apsolutno nezasluzuje da igra u prvoj postavi cak je Nocerino korisni od njega, mada je po meni Muntari najbolje rješenje. Mislim da mu je alegri samo davao priliku nebi li ga kako prodao, al nije niko lud uzeti takvog igraca!_forzamilan_ je napisao/la:Flamini je zadnju utakmicu bio jedan od boljih.LegendKiller je napisao/la:Ja se nadam da ce Muntari zaigrati umjesto kloca Falminia. Vezni red Muntari-Montolivo-Boateng neizgleda loše, sasvim solidno uz ovaj napadacki potencijal. Uz ovaj vezni red i napad ni Barsi nece biti lako, al cim je tu Falmini sve nekako pada u vodu!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.