Jel ovo Dani smrad kako mi ide na neku stvar taj igrac,pravi ljigavacRaul_64 je napisao/la:
Pokusaj eliminisati Ronalda za uzvrat
failed !
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
my manDzoni je napisao/la: A barcelonu ne gledam osim kad igraju protiv Reala.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
O ovim stvarima pricajte i postavljajte ove sjajne poteze, a ne da pravdate firaunska gazenja Ronalda, Alonsa i drugih kramponima po igracima Barcelone, sutanja Mesija bez lopte i potrebe od strane Arbeloe itd. Sramota sta rade.geoxx je napisao/la:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- KapioFootball
- Kontakt:
Sramota je i koliko vasi igraci simuliraju...bparena je napisao/la:O ovim stvarima pricajte i postavljajte ove sjajne poteze, a ne da pravdate firaunska gazenja Ronalda, Alonsa i drugih kramponima po igracima Barcelone, sutanja Mesija bez lopte i potrebe od strane Arbeloe itd. Sramota sta rade.geoxx je napisao/la:
HALA MADRID!!!
KapioFootball slozit ce mo se da simuliraju - ali da li 5-6 kramponima po civanicama i zglobovima gazani ljudi ne smiju da "simuliraju" ?
Da ne pominjemo bez lopte sutanje Mesija na koje se ovaj nije okrenuo a kamo li pao. Ja mislim da to steti ugledu kluba al et' ako vi mislite da je to OK - za vas ce tako i ostati - mnogi pa ni mi ne mislimo da je to korektno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma vi ste najveći klub na svijetu, najbolji, najkorektniji. Imate najbolje igrače, cvećke imate u klubu. Igrači koji nikada ništa ne bi rekli, nikada nikoga ne bi uvredili. Sine, ovo je fudbal. Startovi u El Clasicu su u najmanju ruku bezveze, kada pogledaš kakvih startova ima u EPL i ostalim ligama. Ti pratiš samo ovu glupu ligu, gde se svaki dodir svira. Pošalji Messija u EPL u roku od mesec dana neće moći igrati radi startova koji će biti na njemu. Klinac će on moći u EPL da predribla 5-6 likova a da ga neko ne izbije na tribinu. Fudbal nije balet! 
Ovo je postalo najveci cirkus na svijetu,a ne najbolja utakmica.Poslije svake utakmice neko place,postaje i smijesno.
Murinjo u sutanju i grubostima "naso lijek" za Blaugranu. Blaugrana nasla lijek za te nekorektnosti u vidu. Sutni me i svi od VV do Ville se valjaju a onda pritisak na sudiju i eto crvenih i lijeka za Murinjovu destrukciju fudbala. Nista cudno. Naso se lijek protiv lijeka. I to je fudbal - nit Pride nit balet.anonymousHD je napisao/la:Ma vi ste najveći klub na svijetu, najbolji, najkorektniji. Imate najbolje igrače, cvećke imate u klubu. Igrači koji nikada ništa ne bi rekli, nikada nikoga ne bi uvredili. Sine, ovo je fudbal. Startovi u El Clasicu su u najmanju ruku bezveze, kada pogledaš kakvih startova ima u EPL i ostalim ligama. Ti pratiš samo ovu glupu ligu, gde se svaki dodir svira. Pošalji Messija u EPL u roku od mesec dana neće moći igrati radi startova koji će biti na njemu. Klinac će on moći u EPL da predribla 5-6 likova a da ga neko ne izbije na tribinu. Fudbal nije balet!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Samo sto taj lijek simuliranja vise nije djelotvoran jer smradloncici simuliraju na svakom koraku pa zato ti i places ovde na ovoj temi jer nije bilo smijesnih crvenih kartona kao onomad Pepeu u LP, kad mali firgo Alves biva iznesen na nosilima a onda poslije 20 sekundi sprinta ko da je prva minuta

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
zar ti moras bit' svakom loncu poklopac ? zar moras citirat ovu sliku i ovo pisat ? Kakve veze ima Ozil i njegov majstorski potez sa arbeloom il' sta ja znam vec..bparena je napisao/la:O ovim stvarima pricajte i postavljajte ove sjajne poteze, a ne da pravdate firaunska gazenja Ronalda, Alonsa i drugih kramponima po igracima Barcelone, sutanja Mesija bez lopte i potrebe od strane Arbeloe itd. Sramota sta rade.geoxx je napisao/la:
volio bih citav forum bez nepotrebnih provokacija a bas nakon ovog klasika se moglo tako. Bas je ono bio i proso kolko toliko korektno a ovaj potez Ozila pohvaljujem i trazim da se malo okrenemo tim stvarima. Znam da ima i onih drugih al' za pocetak da se ne nazivamo ni loncima ni poklopcima vec uzivamo u ovim fudbalskim majstorijama. Samo sam to zelio da kazem.MElloo je napisao/la:zar ti moras bit' svakom loncu poklopac ? zar moras citirat ovu sliku i ovo pisat ? Kakve veze ima Ozil i njegov majstorski potez sa arbeloom il' sta ja znam vec..bparena je napisao/la:O ovim stvarima pricajte i postavljajte ove sjajne poteze, a ne da pravdate firaunska gazenja Ronalda, Alonsa i drugih kramponima po igracima Barcelone, sutanja Mesija bez lopte i potrebe od strane Arbeloe itd. Sramota sta rade.geoxx je napisao/la:

Srce Madrida
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:
Srce Madrida
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- youngredcomps
- Kontakt:
G.Bale: "Istina je da želim otići u Real i igrati sa Ronaldom, ali mogu izdržati još jednu sezonu u Tottenhamu! (DM)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Istina je da Ronaldo ne želi igrati s njim
Ja kralj što je umislio da ima mjesto u Realu
Ja kralj što je umislio da ima mjesto u Realu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa sto nebi imao bolji je nego onaj kanarinac koji je standardnji od Marcela
Sto se mene tice dovest njega i Falacao rijesiti se jednog napadaca i to je to
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Marcelo je povrijeđen i dok je bio zdrav kanarinac nije vidio zelenog terena.emir18 je napisao/la:Pa sto nebi imao bolji je nego onaj kanarinac koji je standardnji od Marcela![]()
I za tvoju informaciju Bale ne igra njihovu poziciju,onako usput da nešto naučiš.
I ja bih volio Radovana ali izgleda da ništa neće biti od toga.Pipiti bi trebao biti ponuđen novi ugovor,a Kera je Perin ljubimac.Mada ja kažem da bi trojka Ozil-Benz-Ronaldo i ispred njih Radovan bila preefikasna,Benz mi ionako nije za pravog napadača i vjerujem da bi svoj puni potencijal pokazao na polušpicu/ofanzivnom veznom.
bio je on lijevi bek,al je prekomandovan u krilo tu nista nisam pogrijesioLBJ MVP je napisao/la:Marcelo je povrijeđen i dok je bio zdrav kanarinac nije vidio zelenog terena.emir18 je napisao/la:Pa sto nebi imao bolji je nego onaj kanarinac koji je standardnji od Marcela![]()
I za tvoju informaciju Bale ne igra njihovu poziciju,onako usput da nešto naučiš.
I ja bih volio Radovana ali izgleda da ništa neće biti od toga.Pipiti bi trebao biti ponuđen novi ugovor,a Kera je Perin ljubimac.Mada ja kažem da bi trojka Ozil-Benz-Ronaldo i ispred njih Radovan bila preefikasna,Benz mi ionako nije za pravog napadača i vjerujem da bi svoj puni potencijal pokazao na polušpicu/ofanzivnom veznom.
a i moze igrati umjesto Di Marije ionako Mou preferira lijevake na desnoj po krilima,meni je Pipita medju najdrazim igracima al pustit ga jos ovu i iducu sezonu,nevrati li se u formu,negine mu transfer a Benz mi je nekako trom uu zadnje vrijeme nezainteresvan
S razlogom je prekomandovan Bale jer nije dovoljno dobar u defanzivi da igra beka,a ako ćemo iskreno nije ni bolji u ofanzivi od Marcela.emir18 je napisao/la:bio je on lijevi bek,al je prekomandovan u krilo tu nista nisam pogrijesioLBJ MVP je napisao/la:Marcelo je povrijeđen i dok je bio zdrav kanarinac nije vidio zelenog terena.emir18 je napisao/la:Pa sto nebi imao bolji je nego onaj kanarinac koji je standardnji od Marcela![]()
I ja bih volio Radovana ali izgleda da ništa neće biti od toga.Pipiti bi trebao biti ponuđen novi ugovor,a Kera je Perin ljubimac.Mada ja kažem da bi trojka Ozil-Benz-Ronaldo i ispred njih Radovan bila preefikasna,Benz mi ionako nije za pravog napadača i vjerujem da bi svoj puni potencijal pokazao na polušpicu/ofanzivnom veznom.![]()
a i moze igrati umjesto Di Marije ionako Mou preferira lijevake na desnoj po krilima,meni je Pipita medju najdrazim igracima al pustit ga jos ovu i iducu sezonu,nevrati li se u formu,negine mu transfer a Benz mi je nekako trom uu zadnje vrijeme nezainteresvan
Di Maria i Bale su isti tip igrača s tim da Di Maria ima daleko bolji zadnji pas,a meni je Ozil najdraži kad igra to lažno desno krilo tako da bih više volio vidjeti nekog jakog veznjaka ili vratiti Benza malo nazad.
Benz i Pipita su panjevi u zadnje vrijeme i meni je Pipita najdraži,ali stvarno bi se trebao popraviti.Benza ubi to što mora zabijati golove,vidjeli smo i na EURU da on nije devetka,kad treba asistirati ili predriblati tada je dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.