FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miky_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miky_hz » 05 nov 2009, 20:59

Kakve veze ima kolko je kostao,kosta je i Cigrinski 25 pa je evo do sad ****,kostao je i Keirson 20 i kusur pa evo i u Benfici na posudbi nemoze gola da zabije...

Kod nas Caseres sve utakmice sto je odigrao odigrao je katastrofalno,jer je smotan do zla boga...uostalom da je dobar nikad ga nebi ni pustili na posudbu,igrao je malo vidjeli nema materijala dali ga na posudbu sa pravom da ga kupe ako zadovolji u Juventusu i to je to,da se ne ubjedjujemo dalje cinjenice pokazuju sve
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 05 nov 2009, 21:22

Ma nije Caceres odigrao 10 utakmica u Barci a dali su ga na posudbu jer imaju 5 stopera Puyol,Pique,Marquez,Chygrynskiy i sad ce se Milito oporavit a Alves je nazamjenjiv na desnoj strani.A mislim da su Pique,Chygrinskiy,Henrique i Caceres nasljednici Puyola,Marqueza i Milita jer svaki od njih ima oko 30-ak godina.Puyol ce odigrat jos 2 sezona maksimalno 3 i Marquez 2-3 a tako i Milito.Znas da Barcelona uvijek misli na buducnost oni se zele rijesiti sto prije starijih igraca.
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 nov 2009, 21:28

cigi je snazan, visok ,ima sjajnu dugu loptu, to su sve atributi da ce on biti extra igrac i buducnost u barci !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 05 nov 2009, 21:34

cigi se polako uklapa,pa neigra se isti fudbal u spaniji i u ukrajini!
MESSI 10 IBRA 9

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 06 nov 2009, 00:41

ma da vam nema ronaldinha ne bi bili ni prvi :mrgreen: :mrgreen:

sad samo pazite bisera koji ce na ovo odgovoriti :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 nov 2009, 12:43

Pipita je napisao/la:ma da vam nema ronaldinha ne bi bili ni prvi :mrgreen: :mrgreen:

da nije bilo Tamuda ni vi ne biste bili prvaci ;)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 nov 2009, 17:00

'Nakon incidenta morali smo ponovo izgraditi momčad. Neki su ostali lojalni klubu, ali ostali su otišli. Onaj zgodni cigan Ibrahimović nas se odrekao. Samo je otkrio da je cigan kasnije, iako zgodan', rekao je Gigli.

Navijači Juventusa su već zbog vrijeđanja Ibrahimovića već bili kažnjeni 2007. godine s 20.000 eura zbog transparenata s pogrdnim napisima poput onog “Ibro, prljavi cigane”, a kasnije su reagirali da ga nisu vrijeđali zbog njegova porijekla već stoga što je iz Juventusa prešao u redove mrskog suparnika.

Gigli se izjasnio i po pitanju dvaju naslova koji su Juventusu oduzeti zbog skandala oko namještanja utakmica, kao i petogodišnjim zabrana rada bivšim Juveovim direktorima Lucianu Moggiju i Antoniju Giraudu.

'Mi smo momčad koja je osvojila 29 'scudetta' na travnjaku. Da je suđenje bilo pošteno Talijanski nogometni savez bi nam vratio dva oduzeta naslova. Što se tiče njihovih kazni, one su bile pretjerane

MOGU GA OVOM CIGANU OVI IZ JUEVA SAMO PO.....I :!:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 06 nov 2009, 17:12

ma ko se ne bi odrekao te mafije zabarske. trebali su dobiti dozivotni izgon iz serie A

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 06 nov 2009, 20:14

Wolverine je napisao/la:
Pipita je napisao/la:ma da vam nema ronaldinha ne bi bili ni prvi :mrgreen: :mrgreen:

da nije bilo Tamuda ni vi ne biste bili prvaci ;)
:mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 06 nov 2009, 20:49

Andrés Iniesta Mittelfeld (OA), 25 Jahre 50.000.000 €

Xavi Mittelfeld (ZM)29 Jahre 50.000.000 €
xavi i iniesta zajedno 100 miliona...
http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... seite.html
MESSI 10 IBRA 9

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 nov 2009, 23:50

Čelnici Barcelone idu kod šeika po Robinha

Sportski direktor Barcelone Txiki Begiristain će predvoditi delegaciju tog kluba koja će se u srijedu sastati sa vlasnikom Manchester Cityem Sheikom Mansourom bin Zayed Al Nahyanom u Abu Dhabiu u želji da u katalonsku prijestolnicu dovedu brazilskog reprezentativca Robinha.

Čelnici Barce tvrde kako su dogovorili sastanak i pripremili tri prijedloga kako bi pokušali realizirati ovaj transfer. Europski prvaci su za bivšeg nogometaša madridskog Reala spremni isplatiti odštetu od preko 35 milijuna eura kako bi Robinhov ugovor otkupili već u siječnju, a zainteresirani su i za mogućnost posudbe do kraja sezone uz odštetu od oko tri milijuna eura, te posudbu u trajanju od 18 mjeseci sa mogućnošću otkupa ugovora na kraju posudbe.

Robinho, koji se trenutno oporavlja od stres frakture stopala, je zainteresiran za povratak u Španjolsku, iako je menadžer Manchester Citya Mark Hughes u više navrata izjavio kako ne namjerava prodati Brazilca.

Sam Robinho je o svemu izjavio: "Ja sam miran. Moj otac brine o tim stvarima.", a na tvrdnju kako je dogovor blizu je dodao: "Ako je tako, to je dobro."

Sheik Mansour će se tako sastati sa Bergiristainom, direktorom za nogomet Barcelone Raulom Sanllehijem i članom upravnog odbora Albertom Perrinom, no arapski bogataš tvrdi kako neće pristati na transfer bez blagoslova menadžera Hughesa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Transporter XXL
Kontakt:

Post Postao/la Transporter XXL » 07 nov 2009, 00:41

-Barcelona- je napisao/la:
fabio je napisao/la::lol: Europski prvak ispasti u grupnoj fazi,jako :mrgreen:
klub koji ima vise zvjezda nego cjela galaksija da izgubi 4-0 od ekipe iz spanske 60 lige grupa zapad jako :cry: :cry: :lol:
Čuj 60 liga zapad, hahahaha, fakat ja se nesjecam da je ikad ijedan klub poput Reala izgubio 4:0 od nekog trećeligaša čovječe. Iskreno, nisam nikad prije ni čuo za ovaj klub, šta ćeš takav ti je Real, sve zvijezde, manekeni. Dobro neki momci se bore, igraju, razvaljuju, al neznam, sve je to nekako napuhano i nemoralno je plaćati igrače onakvim ciframa kakvim su se doveli C.Ronaldo, Benzema i Kaka. Kada ih mogu nižerangirani timovi razvaliti i osramotiti, valjda ćemo ih i mi onda dobiti.
Viva la Club Atletico de Madrid... Viva la futbol!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 nov 2009, 11:11

Transporter XXL je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:
fabio je napisao/la::lol: Europski prvak ispasti u grupnoj fazi,jako :mrgreen:
klub koji ima vise zvjezda nego cjela galaksija da izgubi 4-0 od ekipe iz spanske 60 lige grupa zapad jako :cry: :cry: :lol:
Čuj 60 liga zapad, hahahaha, fakat ja se nesjecam da je ikad ijedan klub poput Reala izgubio 4:0 od nekog trećeligaša čovječe. Iskreno, nisam nikad prije ni čuo za ovaj klub, šta ćeš takav ti je Real, sve zvijezde, manekeni. Dobro neki momci se bore, igraju, razvaljuju, al neznam, sve je to nekako napuhano i nemoralno je plaćati igrače onakvim ciframa kakvim su se doveli C.Ronaldo, Benzema i Kaka. Kada ih mogu nižerangirani timovi razvaliti i osramotiti, valjda ćemo ih i mi onda dobiti.
haj nebil bog(sudija)dao :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 07 nov 2009, 12:09

Barselona planira da u januaru dovede veznog igrača Liverpula Havijera Maskerana, piše ’El Mundo Deportivo’.

Španski list tvrdi kako je Liverpul spreman da proda kapitena reprezentacije Argentine u januaru. Maskerano je tokom prethodnog leta pokazao interesovanje da pređe u Barselonu, ali je menadžer ’crvenih’ Rafa Benites tada kategorički odbacio svaku mogućnost da Argentinac, koji poseduje i italijanski pasoš, napusti klub.

Španski list tvrdi kako je Liverpul spreman da proda kapitena reprezentacije Argentine u januaru. Maskerano je tokom prethodnog leta pokazao interesovanje da pređe u Barselonu, ali je menadžer ’crvenih’ Rafa Benites odbacio tu mogućnost.

Klub sa Enfilda je navodno spreman da proda Maskerana i da novac iskoristi za pojačanja u napadu koji je do sada zavisio gotovo isključivo od Fernanda Toresa.

Pored Maskerana, moguća pojačanja Barselone su i Robinjo i Luis Suarez

ja sam za suareza vise nego za robinha :roll:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 nov 2009, 15:08

damirko je napisao/la:ma ko se ne bi odrekao te mafije zabarske. trebali su dobiti dozivotni izgon iz serie A
DObro je sto se ti nepitas, zato tisu misu.

A to sto su mu pjevali fino je receno u tekstu. Garant se nesjecas a i neznas, kad je dolazio iz Ajax u Juve, prvo sto je izjavio da mu je Juve, tim snova i da je sanjao kad ce zaigrati za Juve. Do tada i nije bio toliko poznat javnosti pa haj nekkao je raja i povjerovala. No, sta se desava, Ibra prelazi u Inter, i sta mislis koja mu je prva izjava koju je dao na presici. Jeste, tacno da mu je Inter tim iz snova, ovo ono, ista suplja ko za Juve, da bi zatim kad je zamjenio dres Inter za Barcin, ljubio Barcin dres, govorio kako je samo jedan tim na svijetu, da je Barca za njega uvjek bila cilj, i sta ti je znas svasta po nesto.

Eh sad ti meni reci, zato nije ciganski, zar to samo nebi cigan pricao tako. Znaci Juve-tifosi nisu pogrijesili nista kad su ga nazivali cigo. Nekazem da to drugi ne rade radi para, ali brate ne svaki put kad promjene sredinu. To znaci da sad neko njega hoce od BArce, ista bi bila njegova izjava za taj klub sto bi za njega igrao. On sam gleda sebe. Sto se tice njegovih fudbalskih sposobnosti, skidam kapu, a ljudskih ispod svakog nivoa. Zato............. ZLATAN ZINGARO!!!!!!!!!

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 07 nov 2009, 15:51

CRNI_SA je napisao/la:Barselona planira da u januaru dovede veznog igrača Liverpula Havijera Maskerana, piše ’El Mundo Deportivo’.

Španski list tvrdi kako je Liverpul spreman da proda kapitena reprezentacije Argentine u januaru. Maskerano je tokom prethodnog leta pokazao interesovanje da pređe u Barselonu, ali je menadžer ’crvenih’ Rafa Benites tada kategorički odbacio svaku mogućnost da Argentinac, koji poseduje i italijanski pasoš, napusti klub.

Španski list tvrdi kako je Liverpul spreman da proda kapitena reprezentacije Argentine u januaru. Maskerano je tokom prethodnog leta pokazao interesovanje da pređe u Barselonu, ali je menadžer ’crvenih’ Rafa Benites odbacio tu mogućnost.

Klub sa Enfilda je navodno spreman da proda Maskerana i da novac iskoristi za pojačanja u napadu koji je do sada zavisio gotovo isključivo od Fernanda Toresa.

Pored Maskerana, moguća pojačanja Barselone su i Robinjo i Luis Suarez

ja sam za suareza vise nego za robinha :roll:
Dobro je ako ce doc i Mascherano.Onda bi on i Busquets bili zadnji vezni a Yaya moze igrat i ofanzivnog veznog tako da moze mjenjat Xavia jer Xavi nema bas neke zamjene.A mozda dodju i Robinho i Suarez,ali mislim da ce prvo dovest Robinha.
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 07 nov 2009, 16:19

Barcelonin podmladak uvijek je proizvodio mnogo kvalitetnih igrača. Jedan od tih igrača je i mladi vezni igrač Sergi Roberto (17), čiji nastupi u U-17 World Cup-u su spektakularni. On je postigao hattrick protiv Burkine Faso u prvom krugu doigravanja i Španiju doveo do četvrtfinala. Zbog takvog performansa, kreativnih vezni igrač je pozvan od strane Barcelona Atletic-a da odigra nekoliko utakmica.

Sergi Roberto spominje dva "proizvoda" Barcelone, Andres Iniestu i Xavia, dodajuci da namjerava uspjeti kao oni i igrati na Camp Nou. "Moj san je da budem poput Xavia i Inieste. Igram na istoj poziciji i oni su ti kojima se divim." Robertov saigrač u klubu i reprezentaciji Adria Carmona (17) je rekao da je četvrtfinale sa Španijom najbolja stvar koja mu se desila do sada. "Zahvaljujem vam se na čestitkama. Sada pitatajte mene dapostignem tri gola u četvrtfinalu", dodao je mladi krilni igrač.
MESSI 10 IBRA 9

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 nov 2009, 19:02

veceras ocekujem tesku utakmicu jer majorka je do sad u primeri odlicna
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 07 nov 2009, 19:05

uh...

PA vi igrate kod kuce.. ja sam se ponadao da cete kiksati ovo kolo, mislio sam da ste gosti, dabogda i vi kiksali ko bayern
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 07 nov 2009, 19:07

-Barcelona- je napisao/la:veceras ocekujem tesku utakmicu jer majorka je do sad u primeri odlicna
Ocekujem pobjedu Mallorca je 5 sa 5 pobjeda 2 remija i 2 poraza i usput jedna slika

Gabi Milito vs Ronaldo
slika

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.