Olimpik Sarajevo
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Zna li se gdje ce Olimpic definitivno biti domacin u drugom dijelu sezone?
- KB-TM87
- Kontakt:
pa u gorazdu ako osposobe stadionBijeljina055 je napisao/la:Zna li se gdje ce Olimpic definitivno biti domacin u drugom dijelu sezone?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ako su na pripremama u Turskoj onda je moguce.Zel je napisao/la:Je li istina ovo?FK Olimpic ce u pripremnom djelu odigrati 6 prijateljskih utakmica i to protiv sljedecih protivnika
1 NK Brotnjo
2. Ankaragucu
3. Ekshishehirspor
4. Shakhtar Donjeck
5. Legia Warshava
6. Dinamo Podlugovi
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pokušaj da kolega bude zanimljiv. Koliko je zanimljiv, to je jasno.
Olimpic sutra u 13.30 igra protiv Slavije, a u Tursku ide 12.02. Tamo će igrati 6 utakmica. Prva je protiv Rostova.
Olimpic sutra u 13.30 igra protiv Slavije, a u Tursku ide 12.02. Tamo će igrati 6 utakmica. Prva je protiv Rostova.
- Al pashino
- Kontakt:
ima li gdje na netu ovo objavljeno ,hitno mi treba !!open je napisao/la: Olimpic sutra u 13.30 igra protiv Slavije, a u Tursku ide 12.02. Tamo će igrati 6 utakmica. Prva je protiv Rostova.
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
-
realan_coek
- Kontakt:
Niam pratio temu.ako moze neko da mi odg hoce li Olimpic zavraiti drugu poloseyonu u Premier ligi ili ce da ide u Gorazde?
hvala
hvala
Al pashino je napisao/la:ima li gdje na netu ovo objavljeno ,hitno mi treba !!open je napisao/la: Olimpic sutra u 13.30 igra protiv Slavije, a u Tursku ide 12.02. Tamo će igrati 6 utakmica. Prva je protiv Rostova.
Ne znam stvarno, ali eto sad znaš.
- Probisvjet
- Kontakt:
Neki dan sam bio u Gorazdu. Na svo moje iznenadjene gorazdani nisu bas nesto odusevljeni sa dolaskom Olimpica i fuzijom. Nema nikakvih vibracija, jednostavno niti smrdi nit mirise! Kada sam pitao prijatelja kakvu posjetu Olimpic moze ocekivati rekao je sa smjeskom: "Istu kao i u Sarajevu."
Mislim da je Nijaz prebrzo pripremio udaju Olimpica. Malo mi neozbiljno i preduhitreno. U svakom slucaju gdje god bili zelim im srecu. Entuzijaste sportske treba podrzati. Malo ih je u BiH!
Mislim da je Nijaz prebrzo pripremio udaju Olimpica. Malo mi neozbiljno i preduhitreno. U svakom slucaju gdje god bili zelim im srecu. Entuzijaste sportske treba podrzati. Malo ih je u BiH!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Slavija - Olimpic 1:1.
Strijelac za Olimpic novajlija Jusufović.
Strijelac za Olimpic novajlija Jusufović.
Kaže Husref da ne zna gdje će biti domaćini.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 01 feb 2013, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa on se prvenstveno preselio iz Sarajeva radi troskova, u Tuzli nije uspjelo radi tog ogromnog duga Slobode u sta se malo ko ima hrabrosti upustit, pa mu je ostalo Gorazde. A sad sto se tice navijaca Olimpik ih nikad nije ni imao, ona mala posjeta u Sarajevu su iskljucivo ljudi koji dođu da gledaju fudbal reda radi, nekog malog opustanja a takvih sigurno ima i u Gorazdu.Probisvjet je napisao/la:Neki dan sam bio u Gorazdu. Na svo moje iznenadjene gorazdani nisu bas nesto odusevljeni sa dolaskom Olimpica i fuzijom. Nema nikakvih vibracija, jednostavno niti smrdi nit mirise! Kada sam pitao prijatelja kakvu posjetu Olimpic moze ocekivati rekao je sa smjeskom: "Istu kao i u Sarajevu."
Brzo ce se oni adaptirat na tu sredinu a imaju i dobar tim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Al pashino
- Kontakt:
Otpalo Goražde?Mancini je napisao/la:Kaže Husref da ne zna gdje će biti domaćini.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Ma tesko da ce uspjeti ispuniti kriterije infrastrukture stadiona.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neka dođu u Tomislavgrad, yebeni uvjeti - teren i stadion, mislim da rade i pomoćni teren - a stat će iza njega lokalna vlast. 
Hayley <3
To ste se trebali kao lokalna zajednica obratiti Gracicu dok je trazio grad u koji ce se preseliti 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma ja sam iz susjedne općine - devastirane do plača, inače bih, da sam iz TG, predložio klubu i lokalnim vlastima da mu to ponude. Ionako fali jedan jak klub ovdje, nema nijednog ozbiljnog kluba na području zapadne Bosne / sjeverozapadne Hercegovine. 
Hayley <3
-
realancojk
- Kontakt:
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
realancojk
- Kontakt:
al jbg opet organizovaniji nego pola nasih klubova 
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.