Maa hajde bolan Goodisonu dragi...oni igraju svoje, ja samo gledam ,skacem ,galamim,radujem se i uzivam. Sreca je moja da mogu biti tu- a ako usput dobijemo sve te utakmice koje sam prisustvovao-e onda cu se cuti sa Upravom da zvanicno i Derbiju prisustvujem pa da vidmo koliko vrijedim kao *Lucky Charm*

.Danas bio na tom Stadium Tour...ma da vidite stare tetke koja je vodila tu turneju po stadionu-ima 70 godina minimum,maa ko moja stara garant...koja strast,ljubav ,toplina i znanje o voljenom klubu joj,a koje bio tu, ako nije prije osjecao *ono nesto* za Klub, morao je sad. Koji je osjecaj bilo biti u svlacioni Evertonovoj (gostujuci tim dobije malo kospica,vode i dobrodoslicu za pozeljeti kad izadju na travnjak uz zvuke Z-Cars i urlik 37.000 Evertoniensa

...zima zima, e pa sta je!!

a u svlacionici Evertona imaju i TV ,frizider i kade sa ledom (oni koji se bave sa fizioterapijom znace o cemu je rijec) i onda tu su dresovi objeseni iznad mjesta gdje igrac sijedi...ja da sam mogao -slikao bih se ispod svakog ali sam odlucio za Bainseya, Hibbota i zemu( zapravo Goodison-tvoga zemu) Jelavica...da sam imao kakav zapis da mu u kopacke ubacim da mu sihre skinemo i da ga krene

i onda izlazak na travanjak uz zvuke Z-Carsa...nenadj*bivo
Nego ,naravno da ce biti i fotki i video materijala i svega...ma i proslu tekmu sam sa Cityjem postavio neke fotke i 3 video zapisa!! *na you tubu odi na kanal korisnika
postivalac i to je neki moj stari* pa pogledaj drhtavom rukom snimljen materijal
Sutra novi dan , nova nafaka...Villa na Goodisonu, i njima i nama potrebni bodovi, samo svakom u drugaciju svrhu. Tekma po nasem u 16h a ja cu vec tamo biti vec oko jedan i pomalo blejati, upijati atmosferu i uostalom ovo je specijalan dan-proslava 25 godina humanitarne zaklade Everton FC pod nazivom @Everton in the community. pa ce biti ko na vasaru
Do pisanja
COYB