Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
hokej
Plzen-Vitkovice TIK 1 1.55, 1.trećina 1 2.50
Plzen je vodeća momčad lige i nalaze se u lošoj formi, nanizali su šest uzastopnih poraza i danas je vrijeme za prekid te negativne serije, u goste im dolaze solidne Vitkovice koje imaju niz od tri pobjede i nalaze se na osmom mjestu, mogu još do šestog mjesta ali realno teško tako da mislim da Plzen slavi danas, neka dobiju prvu trećinu i pogodak je tu
Zvolen-Skalica over 5.5 1.50, pobjeda Zvolena 1.90
Zvolen je vodeća momčad lige a Skalica je šesta, u zadnjih deset međusobnih susreta slavio je domaćin, trebala se tradicija nastaviti, isto tako igraju efikasno, pada dosta golova pa očekujem i danas više od pet golova
Trencin-B.Bystrica over 5.5 1.70
Susret petoplasiranog Trenčina i sedmoplasirane Bystrice, zadnjih pet međusobnih utakmica je otišlo u over pa očekujem i danas da ispoštuju tradiciju
Ceske Budejovice-Kometa Brno TIK 1 1.65, 1.trećina 1 2.65
Budejovice imaju u zadnjih šest utakmica pet pobjeda, gosti imaju svih šest poraza, na ljestvici ih dijeli svega jedan bod i mislim da je danas ovdje na redu pobjeda domaćina, ovo je više na osjećaj.
sretno ko isprati
Plzen je vodeća momčad lige i nalaze se u lošoj formi, nanizali su šest uzastopnih poraza i danas je vrijeme za prekid te negativne serije, u goste im dolaze solidne Vitkovice koje imaju niz od tri pobjede i nalaze se na osmom mjestu, mogu još do šestog mjesta ali realno teško tako da mislim da Plzen slavi danas, neka dobiju prvu trećinu i pogodak je tu
Zvolen je vodeća momčad lige a Skalica je šesta, u zadnjih deset međusobnih susreta slavio je domaćin, trebala se tradicija nastaviti, isto tako igraju efikasno, pada dosta golova pa očekujem i danas više od pet golova
Susret petoplasiranog Trenčina i sedmoplasirane Bystrice, zadnjih pet međusobnih utakmica je otišlo u over pa očekujem i danas da ispoštuju tradiciju
Budejovice imaju u zadnjih šest utakmica pet pobjeda, gosti imaju svih šest poraza, na ljestvici ih dijeli svega jedan bod i mislim da je danas ovdje na redu pobjeda domaćina, ovo je više na osjećaj.
sretno ko isprati
- Titova-Juga
- Kontakt:

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ispratio sam i ja bryanta i randolpha over i ubacio raonica zbog uslova. ulog 25 dobitak 80 i nesto sitno...
u premieru niti nema randolpha pa sam morao u betlive
u premieru niti nema randolpha pa sam morao u betlive
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Titova-Juga
- Kontakt:
Trebalo bi biti sve ok, vidis da su u betliveu i kvote smanjili na dvojkama jer su se malo presli u marginama.
Meni je samo malko Psg skakljiv, ostalo je ok. Ali ako hoce da osvoje prvenstvo, onda moraju dobiti ove "manje" timove.
Meni je samo malko Psg skakljiv, ostalo je ok. Ali ako hoce da osvoje prvenstvo, onda moraju dobiti ove "manje" timove.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Eupen - Brussel
Brussel danas ima na raspolaganju samo 12 igraca
http://www.fc-brussels.be/Page.asp?DocI ... _news=8593" onclick="window.open(this.href);return false;
Chateaureaux isto ima gomilu izostanaka
Odbrana - Sambou(12/0), L Nestor (20/2), Nando (18/1), Sredina - Hautcoeur (21/0) i Tainmon(22/2) i prtvog strijelaca B. Jeannot - koji je otis'o u Bastiu (21/6).
http://www.fc-brussels.be/Page.asp?DocI ... _news=8593" onclick="window.open(this.href);return false;
Chateaureaux isto ima gomilu izostanaka
Odbrana - Sambou(12/0), L Nestor (20/2), Nando (18/1), Sredina - Hautcoeur (21/0) i Tainmon(22/2) i prtvog strijelaca B. Jeannot - koji je otis'o u Bastiu (21/6).
Zadnja izmjena: Fidel, dana/u 01 feb 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ja probao sa prelazom 2/1Fidel je napisao/la:Eupen - Brussel

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
D. Cousins over 16,5
Jako dugo nisam igrao na "rodju" , ja mislim posljednji put kada je isao u under protiv Bobcatsa i zestoko me zavalio.
Od tada igra toplo/hladno , u zadnjih 5 utakmica vise hladno jer niti jednom nije prebacio marginu od 17 poena sto je i rezultiralo padanjem margine na 16 a ponegdje i 15 poena. Igraju protiv 76ersa koji bukvalno nemaju centra i igranje odbrane u reketu im je najtanja karika u timu tako da je ovo idealna prilika za Cousinsa da "procepi" ...
LeBron James under 27,5
Riskanto, pogotovo za takvu klasu od igraca, ali uzimam pa sta bude.
Poznato je da Pacersi igraju odlicno odbranu, primaju kuci u prosjeku oko 87 poena. U proslom mjesecu su u 7 domacih ut. u prosjeku primili nesto vise od 82 poena.
Preko 90+ poena jedino su Pacersima ubacili Rocketsi u porazu 105:95 u zadnjih mjesec dana.
Ekipe su ove sezone odigrale jedan susret, Pacersi kuci dobili Heat 87:77. (08.01.2013).
Le Bron u dresu Heata nikada nije u Indianapolisu prebacio 27 poena.
23 - 24 - 27 i 22 poena.
Ove sezone u jedinom odigranom susretu ubacio 22 p.
Ocekujem da kod kuce Pacersi ponovo limitiraju LeBrona i Heat.
Brose Basket under 68,5 poena
Protiv Albe proslo kolo su pokazali jadnu predstavu i ubacili samo 63 poena. Losa noc se moze desiti svakome,
medjutim Brose je u zadnjih nekoliko kola u uzasnoj napadackoj formi, totalno su bezidejni i neorganizovani tako da ja ne vidim mogucnost da oni ubace cvrstim grcima 60 i kusur poena.
Jako dugo nisam igrao na "rodju" , ja mislim posljednji put kada je isao u under protiv Bobcatsa i zestoko me zavalio.
Od tada igra toplo/hladno , u zadnjih 5 utakmica vise hladno jer niti jednom nije prebacio marginu od 17 poena sto je i rezultiralo padanjem margine na 16 a ponegdje i 15 poena. Igraju protiv 76ersa koji bukvalno nemaju centra i igranje odbrane u reketu im je najtanja karika u timu tako da je ovo idealna prilika za Cousinsa da "procepi" ...
LeBron James under 27,5
Riskanto, pogotovo za takvu klasu od igraca, ali uzimam pa sta bude.
Poznato je da Pacersi igraju odlicno odbranu, primaju kuci u prosjeku oko 87 poena. U proslom mjesecu su u 7 domacih ut. u prosjeku primili nesto vise od 82 poena.
Preko 90+ poena jedino su Pacersima ubacili Rocketsi u porazu 105:95 u zadnjih mjesec dana.
Ekipe su ove sezone odigrale jedan susret, Pacersi kuci dobili Heat 87:77. (08.01.2013).
Le Bron u dresu Heata nikada nije u Indianapolisu prebacio 27 poena.
23 - 24 - 27 i 22 poena.
Ove sezone u jedinom odigranom susretu ubacio 22 p.
Ocekujem da kod kuce Pacersi ponovo limitiraju LeBrona i Heat.
Brose Basket under 68,5 poena
Protiv Albe proslo kolo su pokazali jadnu predstavu i ubacili samo 63 poena. Losa noc se moze desiti svakome,
medjutim Brose je u zadnjih nekoliko kola u uzasnoj napadackoj formi, totalno su bezidejni i neorganizovani tako da ja ne vidim mogucnost da oni ubace cvrstim grcima 60 i kusur poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Znali ko kako je zeljo igrao sa Istrom? Igrao sam under a nema na teletextu
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Union Berlin-Sandhausen 1 1,60
Akhisar B.-Kayseri (odg) 1,65
Bartoli-Barthel (meč-21,5+) over 1,85
Werder-Hannover (odg i 3+) 1,80
Toulouse-PSG 2 2,05
Valladolid-Athl.Bilbao (odg) 1,65
Brooklyn-Chicago (domaćin-92,5+) over 1,85
Kvota : 55
Ulog:2,00 km
M.Isplata:110 km .. sretno svima !
Akhisar B.-Kayseri (odg) 1,65
Bartoli-Barthel (meč-21,5+) over 1,85
Werder-Hannover (odg i 3+) 1,80
Toulouse-PSG 2 2,05
Valladolid-Athl.Bilbao (odg) 1,65
Brooklyn-Chicago (domaćin-92,5+) over 1,85
Kvota : 55
Ulog:2,00 km
M.Isplata:110 km .. sretno svima !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- MarkaMiKoTepsija
- Kontakt:
Ajde jos malo pa kraj 
http://imageshack.us/photo/my-images/338/44821532.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://imageshack.us/photo/my-images/338/44821532.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

***SIOUX 1989*** RADNICKI *** Real Madrid
"Svi mi govore sta će ti klošari ti si školarac najbolji od svih,sta će ti klošari,A naše klošarke najljepše djevojke s nama u mraku na klupi u parku puše nam K****ve!
"Svi mi govore sta će ti klošari ti si školarac najbolji od svih,sta će ti klošari,A naše klošarke najljepše djevojke s nama u mraku na klupi u parku puše nam K****ve!
-
- Kontakt:
Tours - Chatereoux pik1 1,6
Eupen - FC Brussels 1 1,55
Veendam - Emmen x2 1,8
D.Cousins over 16,5 1,85
LeBron under 27,5 1,85
Ukupna kvota: 15,28...sretno ako ko isprati
Eupen - FC Brussels 1 1,55
Veendam - Emmen x2 1,8
D.Cousins over 16,5 1,85
LeBron under 27,5 1,85
Ukupna kvota: 15,28...sretno ako ko isprati
evo jedan narodni i od mene
Amiens SC-Paris FC (01.02. 20:00) 2 4,00
Caen(PiK)-Nimes (01.02. 20:00) X 1,70
AS Roma/odg-Cagliari (01.02. 20:45) da 1,45
Tours(2,5)-Chateauroux (01.02. 20:00) manje 1,60
DenB/GAEa/(-1+)-GAEagles (01.02. 20:00) više 1,60
WerderBr/odg-Hannover 96 (01.02. 20:30) da 1,50
Ukupni koef: 37,86

Amiens SC-Paris FC (01.02. 20:00) 2 4,00
Caen(PiK)-Nimes (01.02. 20:00) X 1,70
AS Roma/odg-Cagliari (01.02. 20:45) da 1,45
Tours(2,5)-Chateauroux (01.02. 20:00) manje 1,60
DenB/GAEa/(-1+)-GAEagles (01.02. 20:00) više 1,60
WerderBr/odg-Hannover 96 (01.02. 20:30) da 1,50
Ukupni koef: 37,86
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
RutinaMagiiic je napisao/la:Milsim da je i danas poklon :
M.Selby - D.Junhui 1 @1,65
German master je veliki turnir pa tako smatram da ce Selby lagano uzeti ovo.

3/4zgmiky je napisao/la:hokej
sretno ko isprati

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
zgmiky je napisao/la:hokej
Plzen-Vitkovice TIK 1 1.55, 1.trećina 1 2.50 3-0 1-0![]()
Zvolen-Skalica over 5.5 1.50, pobjeda Zvolena 1.90 1-3![]()
Trencin-B.Bystrica over 5.5 1.70 4-2![]()
Ceske Budejovice-Kometa Brno TIK 1 1.65, 1.trećina 1 2.65 6-3 2-0![]()
sretno ko isprati
Bryant over 25,5 1,85
Ja mislim da bi veceras trebo Kobe da pukne i da ubaci glat 30 poena jest da u zadnje vrijeme dosta igra timski slabo suta vecinom svoju igru usmjerava na pasove (asistencije) ali mislim da je dosta toga veceras jer minesota i nije neka ekipa !
Ja mislim da bi veceras trebo Kobe da pukne i da ubaci glat 30 poena jest da u zadnje vrijeme dosta igra timski slabo suta vecinom svoju igru usmjerava na pasove (asistencije) ali mislim da je dosta toga veceras jer minesota i nije neka ekipa !

Hvala brate za ovaj tip igrao sam da će dobit na poluvremenu ili na kraju, dobili su 0-1 na poluvremenutonii je napisao/la:jedan par na osjećaj i malo sumanjm u ovu postavljenu kvotu od strane kladionica
Nizozemska 2. liga
BV Veendam-FC Emmen
Tip: 2 4,40 // 1/2 35,00
Ulog: 2/10 // 1/10
Veendem posljednje 2 utakmice kući pobjedio,nalaze se na 10. mjestu sa 23 boda imaju 7 pobjeda 2 nerješene i 7 izgubljenih utakmica kući igraju prosječno sa 4 pobjede 1 nerješeno i 4 izgubljene uz gol razliku 13:16,Emmen na 15. pozicij sa 13 bodova i moraju se pokreniti da malo pobjegnu sa začelja tablice u gostima imaju tek jednu pobjedu 3 nerješene i 5 izgubljenih,no zadnju utakmicu ih Emmen dobio sa 2:1 i to s prijelazom,Veendam se nalazi u financijskim problemima i stanje u klubu je malo poljuljano uz ovaj prijelaz odigrali su jos 2(2008. i 2007.)
nekako mi ovaj koef. prevelik za ulogu favorita kao domaćina,tako da ću probati na iznenađenje i na još jedan moguć prijelaz,pa sta bude..

Jel zna neko mogu li veceras igrati ovi trejdovani igraci ( Gay, Calderon, Prince ) ?
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Titova-Juga
- Kontakt:
STEVEN je napisao/la:Jel zna neko mogu li veceras igrati ovi trejdovani igraci ( Gay, Calderon, Prince ) ?
Upitno i dalje.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.