FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To sto ti sad govoris za ovog malog.mogao si reci i za Kvesu kad je dolazio,sto nije orisao negdje drugo,nego dosao u Zelju,a sad Kvesa u reprezntaciji iz Zelje.Ne kazem da je bolji od Kvese,ali ako sto ljudi ima nesto u malcu,zasto ti sad pametujes da bi otisao negdje drugo,a ne bi dosao u Zelju.Bezze prica..
Ja licno volim cuti misljenje onih ljudi koji su gledali igraca. Ja ga nisam gledao, ali i da sam ga gledao nemam oko za talenat. Recimo za mene je Dzeko dok je igrao u Zelji i u mladjim kategorijama bio nista posebno. Nisam od onih sto ga je klocem zvao ali sam bio iznenadjen kad je dobijao minute u nekim veoma bitnim utakmicama tipa Malaga. Ali eto Amar je to znao i prije Maghata i prije Mancinija
Recimo za mene je onaj mali Semir Dzip bio mega talenat. Uzivao sam gledajuci ga kako se igra sa svojim protivnicima i nije mu bilo ravnoga vrsnjaka. Dok sam za Zolotica mislio da je dobar ali da sa loptom nista ne zna. Jaci je bio od svojih vrsnjaka i to mi se svidjalo. Tako da mi (barem ja) nemamo to oko strucnjaka koje moze prepoznati igraca. Jos gore je kad nismo gledali igraca pa na osnovu postignutog gola kazemo e ovaj je kombinacija Stilica i sta ja znam.
Drago mi je da je Aco odgovorio na moje pitanje svojim licnim misljenjem. Jer gledao je momka. Sto opet ne znaci da momak se nece navici i izboriti minutazu.
U jednu ruku drago mi je sto ostaju Svraka i Adilovic jer cemo biti ozbiljniji tj. uigraniji. A to pravi veliku razliku u livada ligama kao sto je nasa. Samo da nas vrijeme posluzi na pripremama ne sumnjam u Amara. Imam osjecaj da ce mnogo ranije vec osigurati titulu. A kup gledajuci kako igramo u dvije utakmice protiv istog protivnika za prolaz samo mi ulijeva jos vise povjerenja i u taj pehar.
I zapamtite da ce mnogi timovi ove polusezone pred Zeljom skidati gace vec u prvom poluvremenu. A ako i ove sezone uzmemo duplu krunu, sljedece sezone ce se timovi predavati pred samu utakmicu jer bit ce to veliki teret i pritisak za njih kad im dolazi ekipa sa 100 pehara u 4 godine. Isto kao Dinamo u HNL-u. A Zeljo ce vec naredne sezone postati bosanski Dinamo.
Recimo za mene je onaj mali Semir Dzip bio mega talenat. Uzivao sam gledajuci ga kako se igra sa svojim protivnicima i nije mu bilo ravnoga vrsnjaka. Dok sam za Zolotica mislio da je dobar ali da sa loptom nista ne zna. Jaci je bio od svojih vrsnjaka i to mi se svidjalo. Tako da mi (barem ja) nemamo to oko strucnjaka koje moze prepoznati igraca. Jos gore je kad nismo gledali igraca pa na osnovu postignutog gola kazemo e ovaj je kombinacija Stilica i sta ja znam.
Drago mi je da je Aco odgovorio na moje pitanje svojim licnim misljenjem. Jer gledao je momka. Sto opet ne znaci da momak se nece navici i izboriti minutazu.
U jednu ruku drago mi je sto ostaju Svraka i Adilovic jer cemo biti ozbiljniji tj. uigraniji. A to pravi veliku razliku u livada ligama kao sto je nasa. Samo da nas vrijeme posluzi na pripremama ne sumnjam u Amara. Imam osjecaj da ce mnogo ranije vec osigurati titulu. A kup gledajuci kako igramo u dvije utakmice protiv istog protivnika za prolaz samo mi ulijeva jos vise povjerenja i u taj pehar.
I zapamtite da ce mnogi timovi ove polusezone pred Zeljom skidati gace vec u prvom poluvremenu. A ako i ove sezone uzmemo duplu krunu, sljedece sezone ce se timovi predavati pred samu utakmicu jer bit ce to veliki teret i pritisak za njih kad im dolazi ekipa sa 100 pehara u 4 godine. Isto kao Dinamo u HNL-u. A Zeljo ce vec naredne sezone postati bosanski Dinamo.
Tomić: Kada uđemo u formu nema nam ravnih
http://fkzeljeznicar.ba/tomic-kada-udem ... vnih/4192/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/tomic-kada-udem ... vnih/4192/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Vala,ja samo duplu ocekujem. U Evropi sta bude,samo da se krene il sa stadionom il kampom.
Sto se novog malca tice, 'ta Aco zna
Sto se novog malca tice, 'ta Aco zna

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Plbih-1 gdje sada igra semir dzip...I ne slazem se s tobom da zola nezna nista s loptom , uopste nije los tehnicar samo mora bit malo smireniji kad ima loptu duze od 5 sekundi u nogama...
Ma propali talenat sto se kaze... presao bio u juniore sarajva i onda zavrsio u bosni visoko ako se ne varam...gruezi je napisao/la:Plbih-1 gdje sada igra semir dzip...I ne slazem se s tobom da zola nezna nista s loptom , uopste nije los tehnicar samo mora bit malo smireniji kad ima loptu duze od 5 sekundi u nogama...
ja sam čuo da je u hadžićkom Radniku...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- LegendKiller
- Kontakt:
FK Stupcanica Olovo!nime_tm87 je napisao/la:Ma propali talenat sto se kaze... presao bio u juniore sarajva i onda zavrsio u bosni visoko ako se ne varam...gruezi je napisao/la:Plbih-1 gdje sada igra semir dzip...I ne slazem se s tobom da zola nezna nista s loptom , uopste nije los tehnicar samo mora bit malo smireniji kad ima loptu duze od 5 sekundi u nogama...
Zar danas nismo trebali igrati s Istresom? Zna li neko vise o tome,sta je bilo i kada igramo ?
Sutra igramo ja mislim.Dona je napisao/la:Zar danas nismo trebali igrati s Istresom? Zna li neko vise o tome,sta je bilo i kada igramo ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Ovoj ekipi bi dobro došao Alen Halilović!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Igrate protiv Istre 1961Dona je napisao/la:Zar danas nismo trebali igrati s Istresom? Zna li neko vise o tome,sta je bilo i kada igramo ?

To je inače turnir zvan Istria Winter Cup, osam klubova podijeljenih u dvije skupine (druga skupina Široki Brijeg, Gyirmot (Mađarska), Žalgiris (Litva) i Wolfsberger (Austrija)).
Hayley <3
Znaci mi igramo u nedjelju za prvo mjesto.Hvalabadblueboylivno je napisao/la:Igrate protiv Istre 1961Dona je napisao/la:Zar danas nismo trebali igrati s Istresom? Zna li neko vise o tome,sta je bilo i kada igramo ?sutra u 14:30. Poslije toga s hr drugoligašem Pomorcem (utorak, 13:00) pa mađarskim prvoligašem Kecskemetijem (četvrtak, 15:00), a nakon toga još jedna utakmica za plasman, u subotu za 7. i 5., a u nedjelju za 3. i 1. mjesto.
To je inače turnir zvan Istria Winter Cup, osam klubova podijeljenih u dvije skupine (druga skupina Široki Brijeg, Gyirmot (Mađarska), Žalgiris (Litva) i Wolfsberger (Austrija)).

Hoce li se igrati utakmice protiv Rijeke (6 feb) i Splita (9 feb)?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Naša liga je očajna , sreća pa imamo Brku kralja jer dominiramo u prvenstvu zadnjih godina , mislim nije upitan trofej ( LIGA ILI KUP ) i naravno plasman u Evropu . Inače za neki rezultat u evropskim natjecanjima nema kvaliteta zaista , mislim za sada , jer ovaj igrački kadar nema kvalitete za recimo barem ligu evrope . Nadam se da će se smanjit liga uskoro i onda očekujem bolje rezultate u evropskim takmičenjima akb i naravno da se izgradi stadion Grbavica jer Željo i navijači to zaslužuju kao najbolja ekipa u državi . Pozz
Brkica
Procitaj ponovo sta sam ja napisao pa onda opet pokusaj postaviti pitanje.gruezi je napisao/la:Plbih-1 gdje sada igra semir dzip...I ne slazem se s tobom da zola nezna nista s loptom , uopste nije los tehnicar samo mora bit malo smireniji kad ima loptu duze od 5 sekundi u nogama...
Malo si se zajebao.
-
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Hoce li se igrati utakmice protiv Rijeke (6 feb) i Splita (9 feb)?
Utakmica protiv Rijeke - 6. februar, 18 sati, stadion Kantrida.
pa ček, to znači 3 utakmice u 3 dana
ne vjerujem u to, al' haj...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.