Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Rockefeller
- Kontakt:
Savez je taj koji mora ići na noge i selektoru i igračima. Oni su ti, koji moraju obavještavati Safeta kakav je koji novi igrač i kakve šanse oko njega imamo. Ukratko sve informacije, s kojim on može planirati budućnost reprezentacije.
Zaboravljen:

- katalinski
- Kontakt:
i to ban na IP adresu.katalinski je napisao/la:ovog lika treba banovati
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja nigdje ne procitah da je neki od nih izjavio: "zelja mi je igrati za BiH", nego sve nesto:" rano mi je jos za odluku".
to za francusku je patka nasih novinaramancity je napisao/la:koliko znamo nudjeno mu je i Francusko drzavljanstvo, a jos tada pjanic je bio Messi za njih sve sada, pa nije javno reko ja hocu Francusku nego BiH a od njih se nista necuje.
- katalinski
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma nemoj ?Panda je napisao/la:to za francusku je patka nasih novinaramancity je napisao/la:koliko znamo nudjeno mu je i Francusko drzavljanstvo, a jos tada pjanic je bio Messi za njih sve sada, pa nije javno reko ja hocu Francusku nego BiH a od njih se nista necuje.
da da... on je francusko drzavljanstvo mogao dobiti tek nakon 5 godina igranja u francuskoj, tj. tek 2009. a tada je već bio dvije godine u našoj reprezentaciji....Papastathopoulos je napisao/la:Ma nemoj ?Panda je napisao/la:to za francusku je patka nasih novinaramancity je napisao/la:koliko znamo nudjeno mu je i Francusko drzavljanstvo, a jos tada pjanic je bio Messi za njih sve sada, pa nije javno reko ja hocu Francusku nego BiH a od njih se nista necuje.
5 godina mora igrati u nekoj drzavi da bi dobio drzavljanstvo..... nije to tek tako....samson je napisao/la:U takvim slucajevima se pasos, drzavljanstvo dobije u 48h fakticki. Sad, koliko ima istine u toj prici sa Francuskom ..
fifina pravila druze, nije to cirkus nego fudbal...samson je napisao/la:Ma daj, gdje ti zivis... Disneyland? Nije u pitanju nekakav baustelac, izbjeglica... Dobio bi ga Pjanic da se u to islo ,,
potrebni, to vam mora biti jasno! Pojedini se uhvatili nekog patriotizma, ko pijan plota???? Kakav patriotizam?? Imate Lagumdziju, Tihića , i ostale patriote! BiH ako treba te momke učinit će sve da oni igraju za nju,
Trenutno korisnika/ca: 313, AzRimiRzA, BelajBoy, berardi25, bh22, D97, dark44, darker10, dena24, donniedarko, eaglebvb09, edin139, exampLe., Farcelona, FCB1986, feniksptica, GG3, GIBRA, Goalgetter, Google [Bot], GrbavicaHrammm, harko35, hurem, inzomni, izdzezveubrazil, JoeBleck, LeCoq, M1k3y, MostarNeretva, NazorUso, NebeskaSila96, nerkolfc, NKZ199207, Pensioner26, Proximic, RajvoSA03, SalvadorCabanas, Sarajevolimvo, seha77, signalidunapark, soccerfan, Soli, StevieG8, VensanKasel, Vratnik10, Wolffire i 241 gost.