Moldavci,koji vode 2-0 protiv Mađara..Rodman je napisao/la:Ko su nam sljedeči protivnici?
glavni igrac im je Radu Albot negdje oko 250-og mjesta, solidan na tvrdoj podlozi..par puta gusto pobjedio Brkića ja mislim.
Uglavnom,mogli bi ih proci
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Moldavci,koji vode 2-0 protiv Mađara..Rodman je napisao/la:Ko su nam sljedeči protivnici?
Dobar server pravo je Albot, mada bi trebali proci i njih.NG1 je napisao/la:Moldavci,koji vode 2-0 protiv Mađara..Rodman je napisao/la:Ko su nam sljedeči protivnici?
glavni igrac im je Radu Albot negdje oko 250-og mjesta, solidan na tvrdoj podlozi..par puta gusto pobjedio Brkića ja mislim.
Uglavnom,mogli bi ih proci
Treca po jacini, sad trebamo proci 3 meca i onda idemo u drugu, a tamo bi mogli biti porazeni ih ovih prvih meceva kao npr Hrvatska, Svica isl, a vec je tamo Murray s VB-om...ppppp je napisao/la:Koja je ovo zona(grupa) gdje igra BiH ,koliko teoretski ima mečeva da se prođe do ove svjetske grupe ?
Ko su mogući protivnici ?
ovo je druga Evro-Africka zona.ppppp je napisao/la:Koja je ovo zona(grupa) gdje igra BiH ,koliko teoretski ima mečeva da se prođe do ove svjetske grupe ?
Cervenak se da proči. Kao što kažeš, može dobit ali....NG1 je napisao/la:Mirza Basic u prvom kolu kvalifikacija ATP Zagreba igra protiv Cervenaka(#213)
Cervenak je 7.nositelj kvalifikacija, prosle godine je igrao samo 3 meča na tvrdoj podlozi(koja je u Zagrebu)
s tim da je 2 izgubio.
Ove godine je odigrao 3 turnira i sva 3 na hardu. U Dohi i na AO nije prosao prvo kolo,dok je na challengeru u Heilbronnu kroz kvalifikacije dosao do drugog kola.
Ocekujem neizvjestan mec,koji je Mirza naravno u stanju dobiti,kao sto je bio u stanju dobiti i prvo kolo na AO,
a svi znamo kako je to zavrsilo.
Kako god,sretno Mirza
Ok,samo meni ovi luksemburžani više liče na rekreativce.imao sam osjećaj (ovaj drugi meč) da će onaj igrač u pauzi između gemova pivu otvoritiNG1 je napisao/la:ovo je druga Evro-Africka zona.ppppp je napisao/la:Koja je ovo zona(grupa) gdje igra BiH ,koliko teoretski ima mečeva da se prođe do ove svjetske grupe ?
U prevodu mi smo treca liga(prva liga je Svjetska grupa gdje su najjace repke svijeta).
Da bi mi dosli u Svjetsku grupu morali bi ove godine proci 3 prepreke pa onda slijedece godine u prvoj Evro-Africkoj grupi ponoviti to isto(protiv puno jacih ekipa).
Dakle ove godine mozemo proci Lux,zatim vjerovatno Moldaviju i onda se boriti za ulazak u visi rang sa Litvanijom ili Portugalom.
Nadam se da ti je sada kolko tolko jasnija situacija.
Ma to je ona nasa juniorka , Dea ... ne znam kako se prezivalegenda reala je napisao/la:Kakva je ovo podloga ljudi moji, pa kad šamaraju onu lopticu isto kao da iz kakve puške pucaju, udara u mozak![]()
đe onaj retro on je bio u dvorani, kaka je ono plavka iz Vranića i Šetkića na klupi sjedila
Dea HardzelashamzaTM87 je napisao/la:Ma to je ona nasa juniorka , Dea ... ne znam kako se prezivalegenda reala je napisao/la:Kakva je ovo podloga ljudi moji, pa kad šamaraju onu lopticu isto kao da iz kakve puške pucaju, udara u mozak![]()
đe onaj retro on je bio u dvorani, kaka je ono plavka iz Vranića i Šetkića na klupi sjedila
Dea Herdzelas, velika nada mogu vam reci, posjeduje potencial a bgm. i izgleda odlicnohamzaTM87 je napisao/la:Ma to je ona nasa juniorka , Dea ... ne znam kako se prezivalegenda reala je napisao/la:Kakva je ovo podloga ljudi moji, pa kad šamaraju onu lopticu isto kao da iz kakve puške pucaju, udara u mozak![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.