To si ti nekad cuo za Nadarevica prije nego je potpisao za Genovu? Jesi al u panjevima,nemoj bez veze glumiti.vendeta87 je napisao/la:De bogati ne lupetaj, pa taj Nadarevic je bio prosle sezone jedan od najboljih igraca Serie B, koja je za dvije klase bolja od nase premier lige i na osnovu toga je ostvario transfer u Seriu A. A kada su Bilbija i Djuric u proslim kvalifikacijama mladog tima zabijali golove, svi smo ovdje svrsavali od dragosti a sada nevaljaju. Nije ni cudo sto ovi momci koa sto su oba Hajrovica, Seferovic i sl. nece da igraju za nas dovoljno im je da vide kako se odnosimo prema zasluzenim igracima kao sto je Bilbija koji je prosao sve nase omladinske selekcije i usvakoj bio nosioc igre a sada kad mu ne ide svi ga otpisali.Denizmare je napisao/la:Bilbija rezerva 2 god u Vojvodini,sad je na posudbi u Borcu.Djuric rezerva u 2-3 ligi Italije,ne igra.Nadarevic tek sa 25 god dosao u predzadnju ekipu Italije,od profesionalnog fudbala skupio 1 utakmicu i ukupno 20 min. wtf
Sve od kuce izgleda lijepo,ali valjda trazimo igrace koji mogu biti medju 15 u repki.
Sve je to divno,krasno,ali valjda treba napraviti neki iskorak u karijeri,a ne samo imati potpisan ugovor sa ,,zvucnom ,, ekipom. Nadarevic ako nastavi ulaziti i dobro igrati sto da ne dobije poziv?Ovako,po meni sve je to tanko sto si nabrojao...
Lako je Hicfildu pozvati Seferovica,decko ima njihove papire,ne nase,igrao je za sve selekcije i sarnes poziv i vozdra.To su propusti za koje je sad kasno,trebalo se njega i slicnih sjetiti kad je igrao za juniore ili kadete Svice,a to su grijesi Usketa i co. Sad se jedino mozemo uzdati u njegovu eventualnu ljubav prema BIH,Izet je svoju pokazao,mogao je birati i izabrao je. Ne branim nikoga,ali vama svi valjaju osim onih koji igraju srcem za nas. Ispade nema nista do tih momaka,te kako ce papire,te ovi mu sve dali mi nista. Pa i tu dokazi da si Bosanac,ganjaj papire i cekaj u redu ko i ja,ko i svi

Bilbiju i Djurica nece u formu dovoditi valjda A selekcija ili mislis da bi trebala...