Polahko @devile druze....Devil je napisao/la:Gde su golmanski dresovi ?
Jos nisam video tu sliku.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Polahko @devile druze....Devil je napisao/la:Gde su golmanski dresovi ?

Radi se naknadnoDevil je napisao/la:Gde su golmanski dresovi ?
fkstarik46 je napisao/la: Druze mozes li molim te postaviti bordo i bijeli dres, bes sivog samo i bez ljiljana na grbu?

Ako dobijete onakav onda ili sam ja vidovita Džemila ili se zovem Haad.
 Ako dobijete onakav onda ili sam ja vidovita Džemila ili se zovem Haad. 
 ,ovo je navijacki normalno.
 ,ovo je navijacki normalno.Stavi neki logo,naprimjer Aura ili sta god sam oda vidimo kako ce izgledati sa sponzorom.Naravno,ako ti nije mrsko.Zel je napisao/la:fkstarik46 je napisao/la: Druze mozes li molim te postaviti bordo i bijeli dres, bes sivog samo i bez ljiljana na grbu?
EDIT: Vidim na jednom forumu, vjerovatno neki znaju ovdje na koji mislim, da je postavljena ona prethodna slika gdje ima i sivi dres, NAPOMINJEM: taj dres je improvizacija, plod moje mašte!!!Ako dobijete onakav onda ili sam ja vidovita Džemila ili se zovem Haad.
 A vi spominjaste ovdje mnogo manje cifre, ko je sad u pravu ?
  A vi spominjaste ovdje mnogo manje cifre, ko je sad u pravu ?Avaz spominje milion od slijedeceg transfera. Nesto sto je Zeljo imao od Dzekinog transfera.bagrcavi je napisao/la:Pročitah u današnjem sportu da ćete za malog Radovca dobiti milion eura ?A vi spominjaste ovdje mnogo manje cifre, ko je sad u pravu ?
Vakufska kao sponzor, nešto možda na ovaj fazon:Head je napisao/la: Stavi neki logo,naprimjer Aura ili sta god sam oda vidimo kako ce izgledati sa sponzorom.Naravno,ako ti nije mrsko.

:
 :

?
 ?Mislim da nije preuzeo,istina sad je protiv Branitelja on bio kapiten ali iz razloga sto Sedin nije igraoHigh je napisao/la:Dođe Džakmić i preuze kapitensku traku.
Sedin je naas kapiten ipak je on najduze tu,i uvjek je bio pravi vodja na terenumiky_hz je napisao/la:Mislim da nije preuzeo,istina sad je protiv Branitelja on bio kapiten ali iz razloga sto Sedin nije igraoHigh je napisao/la:Dođe Džakmić i preuze kapitensku traku.
Jesu li se ovo oni hajvani sa BHT-a konačno uozbiljili i počeli prenositi pravi DERBI kola ili i dalje rade po starom principu da im sve ekipe moraju biti zastupljene podjednako? Ne računam ovde vašu utakmicu sa Radnikom, jer je to zadnje kolo prvenstva i tu će prenositi ono što bude odlučivalo o tituli, odnosno onu utakmicu gdje se bude pehar podizao.High je napisao/la:F.K. Sarajevo na BHT-u:
XVI kolo 02/03.03.2013.
02.03.2013. ZENICA Čelik - Sarajevo TV BHTV1 u 14,00 h
XVII kolo 09/10.03.2013.
10.03.2013. SARAJEVO Sarajevo - Rudar Prijedor TV BHTV1 09.03.u14,00
XVII kolo 08.05.2013.
08.05.2013. SARAJEVO Željezničar - Sarajevo TV BHTV1, u 20,00 h
XVIII kolo 11.05.2013.
11.05.2013. SARAJEVO Sarajevo - Slavija TV BHTV1
XIX kolo 18.05.2013.
18.05.2013. MOSTAR Zrinjski - Sarajevo TV BHTV1
XX kolo 26.05.2013.
26.05.2013. SARAJEVO Sarajevo - Radnik TV BHTV1
NAPOMENA: NS/FS BiH rezerviše pravo prvog izbora utakmica u zadnja 3 kola prvenstva, a iste će se odrediti 15 dana prije odigravanja.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Jadnimi, PeppermintSA i 37 gostiju.