RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Lijepo je vidjeti da se sve više raje pojavljiva na ovome topicu koja se zanima za Velež, ako ništa preko foruma se pojavljivaju, to nazad par mjeseci nije bio slučaj.
Da kažem odmah da mi je veoma drago što je sve uredu sa Mirzom, on je prije svega naše dijete, a i po formi prije povrede je sigurno trebao dobiti šansu u prvoj postavi prije ovih pridošlica.
Jel se zna šta za Merzu ? Govore da je samo došlo do zamora pa je zato završio u bolnici, dok su neki išli tako daleko da se objavilo da je doživio blaži infarkt.
Da kažem odmah da mi je veoma drago što je sve uredu sa Mirzom, on je prije svega naše dijete, a i po formi prije povrede je sigurno trebao dobiti šansu u prvoj postavi prije ovih pridošlica.
Jel se zna šta za Merzu ? Govore da je samo došlo do zamora pa je zato završio u bolnici, dok su neki išli tako daleko da se objavilo da je doživio blaži infarkt.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
meni je troje ljudi reklo da je blazi infarkt imao..zizu1991 je napisao/la:Lijepo je vidjeti da se sve više raje pojavljiva na ovome topicu koja se zanima za Velež, ako ništa preko foruma se pojavljivaju, to nazad par mjeseci nije bio slučaj.
nadam se da nije istina.
Neki lik na onoj grupi na fb ( red army ) tako nekako, nakon što su rekli da je merza doživio blaži infarkt, da je on pričao sa njegovim članovima obitelji i da su rekli da je došlo do zamora ....
Ne znam šta da kažem.
Ne znam šta da kažem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma znam ali etoMostaracVelezovac je napisao/la:rodjak je napisao/la:
ko je saradnik SS.ba iz mostara,ko pise te neistine
Moj dobri Rodjak, pa znas vec odavno da na ss forumu istinitost nikad nije bas bila primarna stvar.![]()
Barem ovdje te to nebi trebalo zacuditi ... Ja sam ovdje godinama citao stavove i za sve ove godine ne sjecam se da sam ikad procitao ista fino i o kome - da neko sa strane cita o Mostaru ovdje, naucio
bi da je Mostar sacinjen od lopova, lazova i kriminalaca. Mostar posto Alkatraz yhebote.
P.S. Trebali bi pitare dobiti u subotu da se malo podigne samopouzdanje,dosta vise poraza
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo sanjajte
Zabit ce vam Hame i Horton 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hame i K u r t o n ce lagano pusanu baciti kakvo zabijanjeSarajlijc@ je napisao/la:Samo sanjajteZabit ce vam Hame i Horton
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Joj kad ga crnjo zabije braco rodjeni kako ce te to podnijeti...?

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
nije finale lige sampiona pa da kosu cupamoDevilS je napisao/la:Joj kad ga crnjo zabije braco rodjeni kako ce te to podnijeti...?![]()
- Titova-Juga
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
@vm malo sale nije na odmet cemu takva reakcija.. 
.....In David we trust.....
i ja se salim prijateljuDevilS je napisao/la:@vm malo sale nije na odmet cemu takva reakcija..
[quote="ANTIFA !"]U koliko sati igramo protiv Sarajeva ?[/quote
15 : 00
Znači u 15 satSuarez46 je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:U koliko sati igramo protiv Sarajeva ?[/quote
vakat bi bio i dobit jednu, jest da su pripreme ali porazi uvijek lose izgledaju! imali ista vise informacija uvezi merzica?puza je napisao/la:Znači u 15 satSuarez46 je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:U koliko sati igramo protiv Sarajeva ?[/quote
15 : 00i utkmica, idem lagano mislim da će biti zanimljiva.
Ima li ijedna stranica da se prati rezultat ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/fk-sar ... mostar/888" onclick="window.open(this.href);return false; Textualni prenos
nigdje nisam našao utakmicu.....ali hvala za ovu stranicu gore...
1-0 za Sarajevo.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.