FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 01 feb 2013, 21:48

effe_sa je napisao/la:@Gero: Kad smo već kod krađe, što ti kradeš? Tačnije furaš se na mene s tom slikom..... :D Htjedoh već neki dan pitat al ili sam zaboravio ili nisam stigao.... :) Još će ljudi pomislit da smo braća....
Ma štaaa mi to napričaaa? :D
Šta da radimo kada smo fanovi istih ljudova. :mrgreen: Eto izmjenio sam 'ćelu' i postavio drugog (ovog sa onih dasaka koje život znače :mrgreen: ) i pogledam...kad ono samo viž mog usernameta piše avatar (i jopet nickname, uostalom kao i u antuna) i odlučim promjeniti ploču. :twisted:
A braća smo, jašta smo (samo čekam da slatki uleti i da doturi ono 'topla' pa da ga zovnemo na randevu. :D

Ne smijem više spamati jer ću pokazati loš primjer ostalim učesnicima ove teme (kao i šire). :)
Također dobrodošlica svim novim članovima koji do sada nisu pisali (a vidim da im je 'rukopis' pravilan i zanimljiv).

Morgen protiv Tuhelića :twisted: bit će zanimljivo. Nema im onog mađara, naši vjerovatno sa istom postavom.
Neka tijesna pobjeda ili čak remi. :?
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 feb 2013, 22:38

@gero: Nisi trebao mijenjat, ti odmah zamijenio, ma neka ga malo, vidiš sad belaja, nema ništa.....
A šta li je to Lennon prepisivao, ne skontah...... :)

Večeras 2 gola Petersena za Werder i to ovaj drugi prava golčina, pa zaista razmišljam da bi njega trebalo vratit nakon ove sezone. Barem napadač broj 3 bi kod nas mogao biti. On ima potencijal i nekako sam to uvijek vidio u njemu, iako nekako npr. ovde on nema nekih pristalica, za većinu je samo flop. Ali on ako dobije priliku opet u Bayernu može se i tu itekako pokazat.

Sutra jedno od najzeznutiji gostovanja kod Mainza. Na Coface areni nikad nije Bayern dobio(doduše nije davno izgrađen taj stadion :) ).....Sutra je vrijeme da se dobije Mainz, na Alianzu smo već protiv njih prekinuli jedan negativniji niz i bila je pobjeda. Sutra bi pobjeda značila možda već i definitivnu titulu... :)
Najozbiljniji je pristup potreban i fleksibilnosti u igri, jer Tuchel će svoju ekipu taktički fantastično pripremit.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 feb 2013, 22:43

Preduhitri me effe_sa :) Bas da napisem treba Nilsa vratit ako pristane da bude 3. napadac, posto vjerujem da ce Pizza nakon ove sezone il zavrsit karijeru il otic u ne znam Alianz Lima :):) i rjesit svoju karijeru ili mozda kakav arapski klub ne znas nikad :)

Sutra to neugodno gostovanje eto effe je sve rekao sta je i kako je, nadam se iskreno da cemo sto prije rjesit utakmicu da nece biti kao protiv svaba da nam mora neka greska doc da strepimo il slicno, ma da nema se vise sta ni strepit, jedna ruka uveliko drzi salataru :)

Znam sigurno da nastavljamo niz, al mozda ce to biti jos teze no inace, i mislim da cemo ipak primit pogodak sutra, ali naravno Mandzo nastavlja seriju i Ribery daje :)
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 feb 2013, 23:10

Šta li će se desiti sa Petersenom momak trese mreže za Schaafa.Možda ga Werder otkupi na ljeto jer ne vjerujem da će Pep računati na Nilsa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 feb 2013, 15:03

slika
Thomas Müller - Fußballgott

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 feb 2013, 15:04

Aufstellung: Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Mandzukić

Po 3 boda abd.

MIA SAN MIA!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 feb 2013, 15:06

Ljudi jel dobijamo mi ovo??? Sta mislite? U mene se uvukla neka doza nesigurnosti,nakon sto mi je po ko zna koji put jedan zutalj sa foruma glavu napunio glupostima...
:o
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 feb 2013, 15:11

Ma pusti zutalje ko ih ****,oni su nebitni,dobijamo jasta :D

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 02 feb 2013, 15:28

pozdrav bavarci, ima li kakvih linkova za tekmu :?: :)

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 02 feb 2013, 16:21

Svaka čast Muller,koji je to igrač,bez imalo kalkulacija nesigurnosti,jedan potez odmah pogodak :D Koliko bi pokusaja trebalo Gomezu ili Mandzukicu u onakvim situacijama.

NIsam zadovoljan saradnjom ribery -a i alabe,kao da su u sukobu,nikakve saradnje na terenu nema
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2013, 16:22

Stari dobri recept za zaustaviti protivnika, skrsi ga za kartone ne pitaj. :?
Trenutno ni taj recept Mainzerima ne djeluje.

Inace, treba priznati i reci da su nas nadigrali, jer su u vecini utakmice imali veci pritsak na nas gol sa nekoliko prilika koje nisu bile toliko izrazite dok je Bayern prvi put zaprijetio preko Javi-a koji je inace u skoku vrlo dominantan, dok je sa tehnikom malo na vi. :D

Muller po ko zna koji put radi cuda kada je u pitanju punjenje statistickih podataka.
Nema ga nigdje cijelu utakmicu i onda odjednom bljesne. Takve igrace strasno volim, ali mi i dosta cesto idu na neku stvar. :lol:

Buyten me odusevio, bilder je besmrtan. 8-)

Da ne zaboravim Kirchoffa, malac je odlican. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 02 feb 2013, 16:44

Omerbavarac je napisao/la:

Buyten me odusevio, bilder je besmrtan. 8-)
Omere ne bih se slozio za Van Bytena,lahko je u ovakoj konstalaciji snaga igrati,ali protiv imalo brzeg i okretnijeg napadača Bytena kao da i nema,jasno godine čine svoje,ali eto moze posluziti protiv manjih ekipa

Mandzo Bravooo 3-0 :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 feb 2013, 16:44

ŠPIC-DŽUKIĆ 8-)
#divovi

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 feb 2013, 16:45

E ovako igraju pravi PRVACI :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 feb 2013, 16:45

Kako smo samo moćni
Thomas Müller - Fußballgott

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 02 feb 2013, 17:11

Što bi Dr. Nele rek'o deračina, krkačenje , tarabljenje :mrgreen:.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2013, 17:29

Kivan je Bayern, a za sve je krivo srebro. :lol:

Rotacija ovog puta nije izostala, ali je opet malo kasnila. Na kraju je pocrvenilo i svi su sretni i zadovoljni. :lol:
Jos jedno gostovanje bez primljenog gola, proklet bio Nurnberg pa nam uvali onaj otpadak. :mrgreen:

Sutra gledamo konkurenciju i sve nam godi. Moj tip 1x. 8-)
amel10071988 je napisao/la: Omere ne bih se slozio za Van Bytena,lahko je u ovakoj konstalaciji snaga igrati,ali protiv imalo brzeg i okretnijeg napadača Bytena kao da i nema,jasno godine čine svoje,ali eto moze posluziti protiv manjih ekipa
Sve mi je jasno, ali ono sto je pokazao u ova tri kola nastavka sezone naprosto me kupilo.
Mandzo
Nije normalan. :!: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 feb 2013, 17:30

to je taj mandzo 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 feb 2013, 17:33

Bayern rutinski rijesio jos jedno gostovanje, i ako su u prvom poluvremenu igrali pod rucnom. Sada je ostalo samo da vidimo hoce li ova generacija uspjeti oboriti rekord generacije iz 1999.godine koja je ako se ne varam u 30.kolu uspjela obezbijediti titulu.

PS: Robben-ov potez na kraju utakmice je za svaku osudu i sto prije ga Bayern proda bice im bolje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 02 feb 2013, 17:34

amerosm je napisao/la:Bayern rutinski rijesio jos jedno gostovanje, i ako su u prvom poluvremenu igrali pod rucnom. Sada je ostalo samo da vidimo hoce li ova generacija uspjeti oboriti rekord generacije iz 1999.godine koja je ako se ne varam u 30.kolu uspjela obezbijediti titulu.

PS: Robben-ov potez na kraju utakmice je za svaku osudu i sto prije ga Bayern proda bice im bolje.
šta je napravio robben????
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.